وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حذف یارانه غذای دانشجویی تکذیب شد

  • کد خبر: ۳۱۹۰۷۳
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
حذف یارانه غذای دانشجویی تکذیب شد
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، شایعات اخیر مبنی بر حذف یارانه غذای دانشجویی را کذب محض خواند.

به گزارش شهرآرانیوز سعید حبیبا درباره فرآیند تخصیص یارانه غذایی دانشجویی از سال ۱۳۹۷ تاکنون توضیح داد و گفت: از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱، دولت از محل هدفمندی یارانه ها، مبالغی را برای کمک به تغذیه دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت در نظر می‌گرفت که برای مثال، رقم آن در سال ۱۳۹۷ حدود ۲۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان بود و روند افزایشی آن تا سال ۱۴۰۱ ادامه داشت.

وی افزود: این مبالغ از طرف سازمان برنامه و بودجه به سازمان امور دانشجویان پرداخت میشد و سازمان نیز مبلغ مربوطه را در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌داد تا اینکه در سال ۱۴۰۱، با توافق مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه، بنا شد اعتبارات کمک تغذیه دانشجویان مستقیما به دانشگاه‌ها پرداخت شود و سازمان امور دانشجویان به عنوان واسطه، از این فرآیند حذف شود که مسئولان وقت سازمان هم با این اقدام، موافق بودند.

حبیبا تصریح کرد: بعد از این توافق، بودجه تغذیه دانشجویی در داخل بودجه دانشگاه‌ها تحت عنوان خدمات دانشجویی دیده شده و توسط سازمان برنامه و بودجه به هر دانشگاه تخصیص یافته و توسط خزانه به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود و تاکنون خدشه‌ای در این فرآیند ایجاد نشده است.

معاون وزیر علوم، مبلغ پرداختی دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ برای هر پُرس غذای گران‌قیمت، متوسط و ارزان‌قیمت را به ترتیب، ۱۵ هزار تومان، ۱۲ هزار تومان و ۷۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: تهیه غذای دانشجویان در دانشگاه‌ها توسط پیمانکاران طرف قرارداد، صورت می‌گیرد و ما بابت هر پَُرس غذای دانشجویی، بین ۹۰ تا ۱۲۰ هزار تومان به پیمانکاران پرداخت می‌کنیم، بنابراین عمده هزینه این غذا از طرف دولت پرداخت می‌شود.

وی به دانشجویان اطمینان خاطر داد که هیچ تغییری در اختصاص یارانه غذای دانشجویی به وجود نیامده و از آنها خواست تا به شایعات توجه نکنند و اخبار حوزه دانشجویی را از مسئولان وزارت علوم و از مراجع رسمی دنبال کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->