مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

کارگردان «شرک۲» از دنیا رفت

  • کد خبر: ۳۱۹۱۳
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
کارگردان «شرک۲» از دنیا رفت
کارگردان قسمت دوم انیمیشن «شرک» به نام «کِلی آزبری» در سن شصت‌سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل  از  ددلاین، کلی آزبری (Kelly Asbury) کارگردان، فیلمنامه‌نویس، صداپیشه، تصویرگر و نویسنده کتاب‌های کودکان که با کار بر روی انیمیشن‌هایی چون شرک ۲ (۲۰۰۴)، اسمورف‌ها:دهکده گمشده (۲۰۱۷)، دیو و دلبر (۱۹۹۱) و نومئو و ژولیت (۲۰۱۱) به شهرت جهانی رسید، امروز پس‌ از تحمل یک دوره طولانی بیماری، مغلوب سرطان شد.  

این کارگردان و نویسنده آمریکایی با شرک ۲ و نومئو و ژولیت سه بار نامزد جایزه آنی شد. انیمیشن شرک نامزدی برای نخل طلا و پویانمایی اسپریت: اسب سیمارون (۲۰۰۲) نیز نامزدی برای جایزه دوربین طلایی جشنواره فیلم کن را برای وی به ارمغان آورد.

آزبری صداپیشگی در انیمیشن‌هایی چون شرک ۲ و ۳، شرلوک نومز (۲۰۱۸)، نومئو و ژولیت، اسمورف‌ها: دهکده گمشده و عروسک‌های زشت را نیز در کارنامه خود داشت.

این هنرمند در تاریخ ۱۵ ژانویه سال ۱۹۶۰ میلادی، در شهر بومانت ایالت تگزاس آمریکا متولد شد و تحصیلات عالی خود را در دانشگاه لامار ایالت تگزاس پیگیری کرد و پس از آن در سال ۱۹۸۰، در مؤسسۀ هنر کالیفرنیا (کَل‌آرتس) شروع به فراگیری فنون فیلم‌سازی و انیمیشن‌سازی کرد و  در سال ۱۹۸۳، به کمپانی دیزنی ملحق شد و تا سال ۱۹۹۵، در بخش های مختلف هنری این کمپانی فعالیت کرد.

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->