رهایی نوجوانی ۱۶ ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

نیمی از مصدومان تصادفات در صحنه حادثه جان می‌بازند

  • کد خبر: ۳۱۹۱۴۲
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۰
  • ۱
نیمی از مصدومان تصادفات در صحنه حادثه جان می‌بازند
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به مرگ سالانه ۲۰ هزار نفر در حوادث جاده‌ای گفت: حدود ۵۰ درصد از فوتی‌ها در محل تصادف رخ می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در پنل تخصصی سومین کنگره بین المللی مرکز تحقیقات سوانح و مصدومین همزمان با برپایی پویش "نه به تصادفات" بر ضرورت اجرای قوانین سختگیرانه‌تر در رانندگی تاکید کرد و گفت: فرهنگ رانندگی بالا، نتیجه قوانین بازدارنده و اعمال جریمه‌های سنگین و نه صرفاً آگاهی اجتماعی است.

رئیسی به تجربه کشور‌های توسعه‌یافته اشاره کرد و افزود: در کشور‌های دیگر، اگر یک مسئول تخلف کند، نه‌تنها جریمه می‌شود، بلکه میزان جریمه او چند برابر افراد عادی است و تخلفش رسانه‌ای می‌شود.

وی بر این موضوع تأکید کرد که در ایران نیز باید این روند اجرا شود و مسئولین خاطی نه‌تنها از تخفیف برخوردار نباشند، بلکه جریمه‌های سنگین‌تر برایشان اعمال شود تا الگوی دیگران باشند.

آمار تکان‌دهنده تصادفات

معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به آمار تکان‌دهنده تصادفات جاده‌ای در کشور گفت: هر سال ۲۰ هزار نفر در تصادفات کشته می‌شوند، که این هم‌سطح با یک جنگ تمام‌عیار است.

رئیسی ادامه داد: ۸۰۰ هزار نفر نیز در تصادفات دچار مصدومیت می‌شوند که بسیاری از آنها دچار آسیب‌های جدی و دائمی مانند قطع نخاع، فلج‌شدگی و از کار افتادگی می‌شوند.

وی با بیان اینکه این افراد پس از تصادف به افراد سربار جامعه تبدیل می‌شوند، گفت: بسیاری از این مصدومین آرزو می‌کنند که‌ای کاش زنده نمی‌ماندند، زیرا زندگی آنها و خانواده‌هایشان برای همیشه تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

ضرورت توجه ویژه به اورژانس و امدادرسانی جاده‌ای

وی با اشاره به نقش حیاتی اورژانس در نجات جان مصدومان تصادفات، تأکید کرد: حدود ۵۰ درصد از فوتی‌ها در محل تصادف رخ می‌دهد، ۲۰ درصد در مسیر انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند و ۳۰ درصد نیز پس از انتقال به بیمارستان و عدم موفقیت احیا، فوت می‌کنند.

وی خواستار تجهیز بیشتر اورژانس کشور، افزایش تعداد آمبولانس‌ها و بهبود امکانات بیمارستانی شد و تأکید کرد که این بخش مهمی از مدیریت بحران تصادفات است که نباید نادیده گرفته شود.

تأکید بر نقش فرهنگ‌سازی و مطالبه‌گری

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه نیمی از تصادفات به خطای انسانی و ضعف فرهنگ رانندگی مربوط می‌شود، بر ضرورت فرهنگ‌سازی گسترده و اجرای پویش‌های آگاهی‌بخش تأکید کرد.

رئیسی گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت کشور، موظف است نسبت به این بحران هشدار داده و از تمام دستگاه‌های اجرایی مطالبه‌گری کند.

وی همچنین ورود رئیس‌جمهور و اعضای کابینه به این موضوع را اتفاقی مثبت ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه شخص رئیس‌جمهور و وزرا به این مسئله ورود کرده‌اند و باید از این فرصت برای اصلاح ساختار‌های جاده‌ای، بهبود وضعیت خودرو‌ها و اجرای قوانین بازدارنده استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: افزایش جریمه‌های رانندگی و اجرای قوانین سختگیرانه برای همه، به‌ویژه مسئولان خاطی، بهبود وضعیت اورژانس جاده‌ای و افزایش تعداد آمبولانس‌های مجهز، اصلاح زیرساخت‌های جاده‌ای و ایمن‌سازی مسیر‌های حادثه‌خیز، بهبود کیفیت خودرو‌های داخلی و افزایش استاندارد‌های ایمنی و فرهنگ‌سازی گسترده برای افزایش آگاهی رانندگان و کاهش خطای انسانی ضروری است و باید انجام شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناامید
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
0
0
کاش وجدان های مسئولین مربوط به خودرو بیدار بود
تا کی ارابه سازی و حمایت های بی دلیل رانت انحصار مافیا تعرفه بالای واردات خودرو های کم مصرف خارجی و...؟؟؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->