جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

نخستین اظهارات زلنسکی پس از یک حضور پرتنش و بی‌سابقه در کاخ سفید

  • کد خبر: ۳۱۹۳۵۷
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۹
نخستین اظهارات زلنسکی پس از یک حضور پرتنش و بی‌سابقه در کاخ سفید
رئیس‌جمهور اوکراین پس از یک حضور پرتنش و بی‌سابقه در کاخ سفید، اعلام کرد: حمایت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از کی‌یف ضروری و حیاتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس‌جمهور اوکراین که اختلافات شدید او با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا بر سر آینده جنگ اوکراین، روابط کی‌یف و واشنگتن را متشنج کرده است، امروز وارد لندن شد تا با نخست‌وزیر انگلیس دیدار کند.

زلنسکی پیش از نشست اضطراری با رهبران اروپایی در روز یکشنبه وارد انگلیس شد و امیدوار است پس از تحقیر شدنش توسط ترامپ و جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا در نشست روز جمعه، حمایت بیشتری از اوکراین بدست آورد.

زلنسکی در یک پیام طولانی در شبکه‌های اجتماعی، لحنی آشتی جویانه به کار گرفت و از کمک‌های آمریکا قدردانی کرد و در عین حال تأکید کرد که اوکراین برای دستیابی به یک «صلح عادلانه و پایدار» همچنان به «ضمانت‌های امنیتی» نیاز دارد.

وی تاکید کرد که آتش بس به تنهایی کافی نخواهد بود و هشدار داد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دهه گذشته "۲۵ بار" توافقات آتش بس را نقض کرده است.

رئیس جمهوری اوکراین تاکید کرد: برای ما بسیار مهم است که از حمایت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برخوردار باشیم. او می‌خواهد جنگ را پایان دهد، اما هیچ‌کس بیشتر از ما خواهان صلح نیست.

زلنسکی نوشت: ما آماده امضای توافقنامه مواد معدنی هستیم و این اولین گام به سوی تضمین‌های امنیتی خواهد بود. اما این کافی نیست و ما به چیزی بیش از این نیاز داریم.

رئیس جمهوری اوکراین ادامه داد: آتش بس بدون تضمین امنیتی برای اوکراین خطرناک است. ما سه سال است که می‌جنگیم و مردم اوکراین باید بدانند که آمریکا در کنار ماست.

به گزارش ایرنا، دیدار روز گذشته زلنسکی با دونالد ترامپ در کاخ سفید به جدال لفظی کشیده شد و رئیس‌جمهوری اوکراین در اقدامی غیرمنتظره، پیش از موعد کاخ سفید را ترک کرد. این تنش پس از آن رخ داد که ترامپ بار دیگر بر موضع خود مبنی بر کاهش حمایت‌های آمریکا از اوکراین و تمرکز بر مذاکره با روسیه تأکید کرد. در مقابل، زلنسکی که از کاهش کمک‌های مالی و نظامی آمریکا نگران است، رویکرد ترامپ را «ضربه‌ای به امنیت اروپا» توصیف کرد. ترامپ نیز در واکنش، زلنسکی را به «بی‌احترامی به ایالات متحده» متهم و تأکید کرد که او برای صلح آمادگی ندارد.

این اتفاق با واکنش گسترده رهبران اروپایی مواجه شد و آنها بار دیگر حمایت خود از کی‌یف را اعلام کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->