بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟
سرخط خبرها

آیا طلا امروز (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) ارزان می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۱۹۳۸۱
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰
آیا طلا امروز (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) ارزان می‌شود؟
قیمت جهانی طلا (XAU/USD) که هفته گذشته به رکورد ۲،۹۵۰ دلاری رسیده بود، در ادامه روند خود دچار افت شد و برای نخستین بار پس از هشت هفته، روند صعودی متوالی خود را متوقف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحلیلگران، علت این افت را افزایش نگرانی‌ها پیرامون سیاست‌های تجاری دولت دونالد ترامپ و انتشار داده‌های اقتصادی آمریکا می‌دانند. موضوع قابل توجه دیگر اینکه جلسه جمعه شب ترامپ با زلنسکی نیز تاثیر به خصوصی روی قیمت اونس نگذاشته است.

طلا روز دوشنبه به سقف تاریخی جدیدی در ۲،۹۵۰ دلار رسید، اما پس از آن روندی نزولی را در پیش گرفت. در روز سه‌شنبه، پس از آنکه ترامپ اعلام کرد تعرفه‌های واردات از کانادا و مکزیک از چهارم مارس اجرایی خواهد شد، فشار فروش در بازار طلا افزایش یافت.

علاوه بر این، داده‌های منتشرشده از سوی رویترز نشان داد که واردات طلای چین از هنگ‌کنگ در ژانویه ۴۴.۸ درصد کاهش یافته و به ۱۳.۸۱۶ تن رسیده است. این کاهش شدید، کمترین میزان واردات طلا توسط چین از آوریل ۲۰۲۲ محسوب می‌شود.

در پی این تحولات، قیمت طلا به زیر ۲،۸۹۰ دلار سقوط کرد. با این حال، افت بازده اوراق قرضه آمریکا در نیمه دوم روز سه‌شنبه موجب شد که طلا تا سطح ۲،۹۰۰ دلار بازگردد.

در ادامه، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که دولت ترامپ به دنبال کاهش هزینه‌ها، تسهیل سیاست‌های پولی و کاهش بازده اوراق خزانه است که همین موضوع فشار فروش روی دلار را افزایش داد.

تشدید فشار فروش طلا پس از اظهارات ترامپ

روز پنجشنبه، اونس طلا مجددا وارد روند نزولی شد و بیش از یک درصد افت کرد. این کاهش پس از آن اتفاق افتاد که ترامپ تایید کرد، تعرفه‌های جدید بر واردات چین از چهارم مارس اجرایی خواهد شد و ۱۰ درصد تعرفه مضاعف نیز برای کالا‌های این کشور در نظر گرفته شده است.

این خبر باعث افزایش فشار فروش در بازار طلا شد و باعث شد قیمت این فلز گران‌بها به زیر میانگین متحرک ۲۰ روزه سقوط کند. در نتیجه، روز جمعه اونس به کف چند هفته‌ای خود در زیر ۲،۸۵۰ دلار رسید.

انتشار گزارش تورمی ایالات متحده نیز موجب شد اونس نتواند مجددا روند صعودی خود را بازیابد. طبق داده‌های منتشرشده از سوی دفتر تحلیل اقتصادی آمریکا، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی (PCE) در ژانویه نسبت به سال گذشته ۲.۵ درصد افزایش یافته است که مطابق با پیش‌بینی‌های تحلیلگران بود.

سرمایه‌گذاران بازار طلا، چشم انتظار داده‌های اشتغال آمریکا و سیاست‌های تجاری ترامپ

سرمایه‌گذاران بازار طلا این هفته تمرکز ویژه‌ای بر سیاست‌های تجاری دولت ترامپ و آمار اشتغال آمریکا خواهند داشت. در صورتی که ترامپ موفق شود با کانادا و مکزیک به توافقی برای تعویق اجرای تعرفه‌ها دست یابد، دلار آمریکا ممکن است با افت مواجه شود و طلا مجددا در مسیر صعودی قرار گیرد.

همچنین اگر دولت ترامپ از تصمیم خود برای افزایش تعرفه‌های چین عقب‌نشینی کند، قیمت طلا تقویت خواهد شد. اما اگر چین واکنش متقابل نشان دهد و جنگ تجاری میان دو کشور تشدید شود، اونس جهانی می‌تواند بیش از پیش تحت فشار قرار گیرد.

گزارش اشتغال بخش خصوصی (ADP) نیز در بخش داده‌های اقتصادی، روز چهارشنبه منتشر خواهد شد که اگر عدد آن نزدیک به ۲۰۰ هزار شغل باشد، ممکن است از دلار حمایت کند، در حالی که عددی کمتر از ۱۵۰ هزار می‌تواند به تقویت قیمت طلا منجر شود.

علاوه بر این، گزارش اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا (NFP) روز جمعه منتشر خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود این شاخص در فوریه ۱۳۳ هزار افزایش یابد، در حالی که رقم ماه گذشته ۱۴۳ هزار بود.

اگر عدد اعلام‌شده کمتر از ۱۰۰ هزار باشد، می‌تواند به ضرر دلار تمام شود و اونس را به سمت صعود سوق دهد. از سوی دیگر، اگر رقم اعلامی بالاتر از ۱۸۰ هزار باشد، دلار آمریکا تقویت شده و اونس احتمالا افت بیشتری را تجربه خواهد کرد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->