زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی پرمصرف در ماه رمضان ۱۴۰۳ تشدید می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۹۴۱۰
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی پرمصرف در ماه رمضان ۱۴۰۳ تشدید می‌شود
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی عرضه‌شده در ماه رمضان گفت: محصولاتی مانند خرما، زولبیا و بامیه، لبنیات و فرآورده‌های پروتئینی در این ماه تقاضای بیشتری دارند؛ از این رو سلامت این فرآورده‌ها و جلوگیری از تخلفات احتمالی در فرآیند تولید و عرضه آن‌ها از اولویت‌های نظارتی سازمان غذا و دارو است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالعظیم بهفر با بیان اینکه گزارش‌هایی درباره استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه، افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به خرماهای بسته‌بندی‌شده و عرضه لبنیات غیربهداشتی دریافت شده که نشان‌دهنده لزوم تشدید نظارت‌ها است، اظهار کرد: سازمان غذا و دارو به‌ صورت مستمر از این فرآورده‌ها نمونه‌برداری می‌کند و در صورت مشاهده تخلفات، برخورد قانونی انجام می‌شود. مصرف‌کنندگان نیز باید هنگام خرید، مشخصات بهداشتی فرآورده‌ها را بررسی و از خرید فرآورده‌های غذایی فله‌ای و بدون مجوز خودداری کنند.

وی بیان کرد: با افزایش مصرف برخی فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان، رعایت اصول نگهداری مواد خوراکی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. رعایت نکات بهداشتی می‌تواند از بروز مسمومیت‌های غذایی و مشکلات گوارشی جلوگیری کند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: مصرف کافی مایعات بین افطار و سحر ضروری است. نوشیدن آب، شیر و نوشیدنی‌های طبیعی مانند خاکشیر و تخم‌شربتی توصیه می‌شود، در حالی‌ که مصرف نوشیدنی‌های قندی به دلیل نوسانات ناگهانی قند خون باید محدود شود.

بهفر ادامه داد: افطار باید با فرآورده‌های غذایی سبک و زودهضم مانند خرما، شیر یا سوپ آغاز شود تا دستگاه گوارش به‌ آرامی فعالیت خود را از سر گیرد. مصرف فرآورده‌های غذایی سرخ‌شده و پرچرب در این وعده می‌تواند موجب مشکلات گوارشی شود.

وی با اشاره به نقش نگهداری صحیح فرآورده‌های غذایی در کاهش مسمومیت‌های غذایی، گفت: خرما باید در محیطی خشک و خنک نگهداری شود، روغن‌های مصرفی نباید چندین بار استفاده شود و فرآورده‌های پروتئینی نیز باید در دمای مناسب یخچال نگهداری شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->