توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش عربستان به انسداد گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه

  • کد خبر: ۳۱۹۵۷۸
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۶
واکنش عربستان به انسداد گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه
دولت عربستان سعودی تصمیم کابینه نتانیاهو برای مسدود کردن گذرگاه‌های غزه را محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه عربستان سعودی یکشنبه شب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد ریاض تصمیم کابینه نتانیاهو برای مسدود کردن گذرگاه‌های غزه را محکوم می‌کند.

در این بیانیه آمده است: عربستان تصمیم کابینه اسرائیلی برای توقف ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و استفاده از آن به عنوان ابزاری برای باج‌گیری و مجازات دسته جمعی را محکوم می‌کند.

در ادامه بیانیه آمده است: عربستان یک بار دیگر از جامعه بین الملل می‌خواهد برای توقف تجاوزات خطرناک اسرائیلی و فعال‌سازی ساز و کار‌های مجازات بین المللی و تضمین دسترسی مداوم به کمک‌های بشردوستانه اقدام نماید.

پیش از این جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد بستن گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه با حمایت و تشویق دولت دونالد ترامپ که پوشش سیاسی و تسلیحاتی برای او فراهم کرده، صورت می‌گیرد.

جهاد اسلامی بیان کرد این تصمیم نه تنها نقض توافق آتش‌بس و نقض حقوق انسانی در غزه است، بلکه آغاز یک مرحله جدید از تجاوزات علیه این باریکه محسوب می‌شود. این اقدامات بخشی از جنگ نسل‌کشی و آواره‌سازی علیه مردم فلسطین است و مسئولیت آن بر عهده کابینه نتانیاهو و ارتش رژیم صهیونیستی و حامیان آن در واشنگتن است.

این جنبش خطاب به کسانی که برای اسرای اسرائیلی در دست مقاومت در غزه ابراز نگرانی می‌کنند، اظهار داشت که باید به یاد داشته باشند که سیاست‌های رژیم اشغالگر، غزه و مردم آن را برای سالیان طولانی در بند محاصره و گرسنگی قرار داده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->