اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق فروشگاه موادغذایی در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای
سرخط خبرها

پیشنهادهای جدید بازگشت محدودیت‌ها روی میز استاندار خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۳۱۹۷۵
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۶
پیشنهادهای جدید بازگشت محدودیت‌ها روی میز استاندار خراسان‌رضوی
در پی افزایش موارد بستری مبتلایان به کرونا و اعلام وضعیت قرمز در خراسان‌رضوی، قرار است تصمیمات جدیدی در جلسه آینده ستاد مقابله با کرونای استان اتخاذ شود. این در حالی است که با واگذاری اختیارات تصمیم‌گیری به استان‌ها، پیش‌بینی می‌شود برخی محدودیت‌ها به مشهد بازگردد.
سعیده ساجدی‌نیا/شهرآرانیوز - چهارشنبه ۴ تیرماه بود که معاون وزیر بهداشت از احتمال بازگشت محدودیت‌ها خبر داد و گفت: شنبه هفته گذشته ۳۱ خرداد، تصمیمی در ستاد ملی کرونا گرفته شد و بر اساس آن به استان‌هایی که در شیوع بالای کرونا هستند، اختیار داده شد که بتوانند تعطیلی داشته باشند. شش یا هفت استان درخواست مدیریت کرونا و اجازه تعطیلی و بازگشت محدودیت‌ها را داشته‌اند که وزارت بهداشت این درخواست را تایید کرده و قرار شده پس از ابلاغ به وزارت کشور، بسته شدن اماکن عمومی در این استان‌ها اعمال شود.

بر اساس اعلام دکتر علیرضا رییسی، این اقدام نوعی تعطیلی و اعمال محدودیت موقت است. اجرای دستورالعمل فاصله‌گذاری و اعمال محدودیت‌ها نوعی فاصله‌گذاری پویا است که جلوی شیوع ناگهانی کرونا را می‌گیرد.


احتمال تغییر سیاست‌ها در ستاد مقابله با کرونای خراسان‌رضوی

در همین حال مدیر توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان‌رضوی از احتمال تصمیم‌گیری‌های جدید در جلسه آتی ستاد مقابله با کرونای استان خبر داده و بار دیگر بر اجرای بخش‌نامه دورکاری گروه‌های حساس در ادارات مشهد تأکید کرده است.

کوکب موسوی با اشاره به بخش‌نامه ابلاغی از سوی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره دورکاری کارکنان، می‌گوید: در این بخش‌نامه ساعات اداری در تمام کشور یکی شده و از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ اعلام شده بود، اما بخش‌نامه بعدی امور استخدامی و وزارت کشور، دست استان‌ها را با توجه به وضعیت کرونا در هر منطقه باز گذاشته‌اند.


او در واکنش به افزایش موارد بستری مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌های مشهد، اظهار می‌کند: درخواست‌ها باید در ستاد مقابله با کرونای خراسان‌رضوی مطرح شود و چنانچه دانشگاه علوم‌پزشکی تأیید کرد که سیاست‌ها باید تغییر کند، پیشنهادات در ستاد بحث و بررسی شده و در نهایت تصمیم‌گیری خواهد شد.

دورکاری گروه‌های حساس و مادران شاغل دارای فرزند خردسال اولویت است

این مسئول استانداری درباره اعمال محدودیت‌ها و تغییر احتمالی ساعات کاری می‌گوید: در این باره باید موارد پیشنهادی در ستاد مقابله با کرونای استان مطرح شود و در نهایت تصمیم‌گیری شود، اما در رابطه با دورکاری چیزی تغییر نکرده و همچنان بیماران آسیب‌پذیر و مادران شاغل دارای فرزند خردسال در اولویت ظرفیت دورکاری ادارات هستند.

به گفته موسوی، بهر حال ناگزیریم بر اساس اینکه قرار است دست‌کم یکسال تا یکسال و نیم دیگر با این ویروس دست و پنجه نرم کنیم، برنامه‌ریزی کنیم و به همین دلیل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مدیران و کارکنان و سایر افراد جامعه مهم و ضروری است.


پیشنهادات جدید علوم‌پزشکی مشهد در اختیار استاندار خراسان‌رضوی قرار می‌گیرد

از سوی دیگر دکتر حمیدرضا رحیمی، دبیر قرارگاه مرکزی دانشگاهی مبارزه با کرونا از آماده کردن برخی پیشنهادات برای طرح در جلسه آتی ستا مقابله با کرونای خراسان‌رضوی خبر می‌دهد که قرار است در اختیار رزم‌حسینی، استاندار قرار گیرد.

او با اشاره به مذاکرات صورت گرفته رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با مقام عالی وزارت بهداشت، می‌گوید: بر این اساس مقرر شده جمع‌بندی خود را بر اساس آمار بستری‌ها و مراجعات به مراکز درمانی به استانداری اعلام کنیم، زیرا برخی تصمیمات در حیطه اختیارات استاندار است، اما برخی دیگر جنبه ملی دارد.

رحیمی اضافه می‌کند: تا درباره محدودیت‌ها صحبت می‌کنیم، همه تصور می‌کنند اماکن مقدسه و حرم مطهر مورد نظر است، در حالی که تا این لحظه مشکلی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مکان‌ها نداشته‌ایم و بحث اصلی ما توجه مردم در رعایت این اصول است و برخی رفتار‌های اجتماعی در چنین شرایطی مانند برگزاری مجالس عروسی و عزا از پایه اشتباه است.

روز شنبه ۷ تیر، دکتر لاری، سخن‌گوی وزارت بهداشت اعلام کرده است: استان‌های خوزستان، کرمانشاه، کردستان، هرمزگان، آذربایجان غربی و خراسان رضوی بیشترین موارد ابتلا و بستری به کووید۱۹ را داشته و در وضعیت قرمز قرار دارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->