معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

برنامه‌های نوین وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای سطح آگاهی زیست‌محیطی دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۳۱۹۸۷۲
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
برنامه‌های نوین وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای سطح آگاهی زیست‌محیطی دانش‌آموزان
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آموزش رشته محیط‌بانی در هنرستان‌های کشور گفت: وزارت آموزش و پرورش تمام توان خود را در دو قالب برنامه درسی رسمی و غیررسمی برای حفظ محیط زیست به کار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم گرامیداشت روز آموزش محیط زیست با حضور شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وزیر آموزش و پرورش و معاونین و مدیران در سالن همایش‌های بین‌المللی شهدای محیط زیست برگزار شد.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در این مراسم با اشاره به اهمیت حفاظت از محیط زیست تأکید کرد: اقدامات متنوع و گام‌های متفاوت در این زمینه می‌تواند در آینده تأثیر مثبتی بر محیط زیست بگذارد.

وی با بیان اینکه آینده کشور به دانش‌آموزان وابسته است، اظهار داشت: ما نقش مهمی در حفظ محیط زیست داریم و باید برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

کاظمی با هشدار نسبت به وضعیت محیط زیست، گفت: جهان امروز با تهدید‌های بزرگی روبه‌رو است و اگر به این تهدید‌ها توجه نکنیم، نسل بشر در خطر قرار می‌گیرد و چیزی برای آینده باقی نخواهد ماند. بحران محیط زیست یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین بحران‌هایی است که بشر با آن مواجه است.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: اگر این بحران را انسان مدیریت نکند، با دستان خودش به ریشه خود تیشه می‌زند. تخریب محیط زیست پیامد‌های جبران‌ناپذیری دارد و باید برای آن راهکاری پیدا کنیم.

وی با تأکید بر ارتباط عمیق میان انسان و طبیعت گفت: اگر از هر بعدی به محیط زیست نگاه کنیم، می‌بینیم که محیط زیست، جایگاه و خواستگاه پاک و طبیعی انسان است. خداوند نیز همواره انسان را متوجه محیط زیست کرده و او را به حفظ آن توصیه نموده است.

وزیر آموزش و پرورش، آموزش و فرهنگ‌سازی را تنها راهکار اساسی برای حل بحران محیط زیست دانست و تأکید کرد: خواستگاه اصلی آموزش، نظام تعلیم و تربیت است و دوره نوجوانی، حساس‌ترین زمان برای نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از محیط زیست به شمار می‌آید.

وی افزود: اگر امروز با این تهدید بزرگ روبه‌رو هستیم و می‌خواهیم جایگاه محیط زیست را حفظ کنیم، باید در این حوزه سرمایه‌گذاری کنیم. متأسفانه بیشترین آسیب را از این وضعیت، نظام تعلیم و تربیت می‌بیند و مشکلات فعلی، محصول بی‌توجهی به نظام تربیتی در گذشته است.

کاظمی با اشاره به یکی از معضلات اساسی کشور، گفت: مهم‌ترین مشکل کشور، ناترازی در مصرف است. بی‌توجهی به مصرف درست در حوزه‌های مختلف، مشکلات بسیاری را برای ما ایجاد کرده است.

وی تأکید کرد: وزارت آموزش و پرورش تمام توان خود را در دو قالب برنامه درسی رسمی و غیررسمی به کار خواهد گرفت تا جوانانی را تربیت کند که مصرف منابع را به شیوه‌ای صحیح انجام دهند.

وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت تغییر نگاه به منابع طبیعی و محیط زیست تأکید کرد و گفت: باید نوع نگاه خود را به گیاهان، خاک و آلودگی‌هایی که ایجاد می‌کنیم، تغییر دهیم. این آموزش باید از کلاس درس و خانه آغاز شود.

وی همچنین از ظرفیت‌های مشترک برای اجرای برنامه‌های محیط زیستی سخن گفت و اظهار داشت: ما می‌توانیم با هم‌افزایی، برنامه‌های زیادی در این زمینه اجرا کنیم.

کاظمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمینه آموزش محیط زیست، گفت: رشته محیط‌بانی در هنرستان‌های آموزش و پرورش ایجاد شده و سازمان محیط زیست نیز یک هنرستان تخصصی در این حوزه تأسیس کرده است. اما این اقدامات کافی نیست و ما امروز به آموزش همگانی محیط زیست نیاز داریم.

وی در پایان تأکید کرد: باید دغدغه محیط زیست را در وجود انسان‌ها نهادینه کنیم، به‌ویژه در حوزه مصرف، زیرا شاید ریشه تولید آلودگی، همین مصرف بی‌رویه باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->