ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

استیضاح شهردار شاهین‌شهر

  • کد خبر: ۳۱۹۸۹
  • ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۶
استیضاح شهردار شاهین‌شهر
شورای اسلامی شهر، شاهین شهر در نشست فوق العاده خود شهردار منتخب را استیضاح کرد و از تعیین سرپرست جدید برای اداره شهر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک عضو شورای اسلامی شاهین‌شهر، از تمکین نکردن شهردار شاهین‌شهر از قانون و استیضاح وی در نشست فوق العاده شورای شهر، خبرداد.

 عضو شورای اسلامی شهر شاهین شهر با اشاره به ماده ۸۳ قانون شهرداری‌ها و شوراها، اعلام کرد: بر طبق این ماده شوراهای شهر وظیفه نظارت بر عملکرد شهرداری‌ها و نحوه برخورد شهرداران با لوایح تصویب شده شوراهای شهرها را بر عهده داشته و می‌توانند با طرح سوال از نحوه اجرا و عملکرد شهرداران آگاه شوند، همچنین شهرداران موظفند، طبق قانون در مدت ۱۰ روز در صحن علنی شورا حضور داشته و پاسخگو باشند.

علی فتحی، با بیان اینکه شهردار شاهین‌شهر با غیبت در صحن علنی و فوق العاده شورا قانون را تمکین نکرده‌است، افزود: شورای اسلامی شهر ۲۲ سوال در حوزه‌های فرهنگی، عمرانی، خدمات‌شهری، شهرسازی، منابع انسانی، نظارت بر قراردادهای خدمات شهری مانند تنطیف شهری و ..‌.را طرح کرده و با گذشت ۱۰ روز، صبح امروز شهردار با پاسخ کتبی به شورا از حضور در نشست علنی شورا امتناع کرد و در نشست فوق العاده‌ای عصر امروز نیز، حاضر نشد.

این عضو شورای اسلامی شاهین‌شهر، با اشاره به فقدان دلایل کافی شهردار در قانع کردن منتخبان مردم، خاطرنشان‌کرد: "حمیدرضا فرهنگ" با ۶ رای موافق در نشست فوق العاده شورای شهر با حضور نماینده فرمانداری، استیضاح و "احمدرضا پری‌تبار" سرپرست شهرداری شاهین شهر معرفی شد. 

فتحی، با بیان اینکه سازمان بازرسی در احراز سکونت "فرهنگ" در شاهین‌شهر تاکید داشت، افزود: در صورت پیگیری امور تعیین شده، هماهنگی شهردار با شورا، نظارت بر نحوه عملکرد پیمانکاران خصوصا شرایط پیمان تنظیف شهری و تجهیز کارگاهی شرکت "نیکو شهر"، همدردی و حضور در جمع کارگران و دلجویی از آنان، پیگیری پروژه‌های عمرانی مانند ورودی شهید سپهبد قاسم سلیمانی در شرق شاهین‌شهر و کسب درآمد تعهد شده در ابتدای سال، مسئله سکونت یا عدم سکونت وی، قابل اغماض بود.

وی، با اشاره به تغییر هفتمین شهردار در دوره پنجم شورای شهر شاهین‌شهر، تصریح کرد: تعداد شهرداران در مدت چهار ساله شوراهای شهر مهم نیست و بر طبق قانون محدودیتی برای تغییر یا تعویض شهرداران وجود ندارد و شهردار منتخب باید برطبق قانون منافع شهر و شهروندان را قاطعانه پیگیری کند.

فتحی، با بیان اینکه پروژه متروی اصفهان_شاهین‌شهر در قبل از تصدی "حمیدرضا فرهنگ" بر سمت شهرداری شاهین شهر به سرانجام رسیده بود، خاطرنشان‌کرد: در اواخر شهریور ۹۸ قبل از تصدی سمت شهرداری توسط "فرهنگ" مجوزهای لازم اخذ و در دوره تصدی وی، تنها مناقصه تجهیز کارگاه انجام شده‌است، همچنین عدم ابلاغ تذکر و اخطار سوم به شرکت "نیکو شهر" در خصوص اجرای نشدن مفاد قانونی در قرارداد از سوی شهرداری و خدمات شهری، قابل بررسی و پیگیری است.

طبق قانون شهردار جدید شاهین‌شهر باید در مدت سه ماه از تاریخ استیضاح شهردار قبلی معرفی شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->