پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فراهم‌شدن شرایط رزرو آنلاین اقامتگاه در مشهد

  • کد خبر: ۳۲۰۰۱۲
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فراهم‌شدن شرایط رزرو آنلاین اقامتگاه در مشهد
رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران مشهد گفت: شرایط رزرو آنلاین اقامتگاه در مشهد فراهم شده تا زائران بتوانند به‌راحتی اقامت خود را رزرو کنند.
صبا اسماعیلی
خبرنگار صبا اسماعیلی

به گزارش شهرآرانیوز، محمود مادرشاهیان امروز (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) در جلسه ستاد خدمات سفر که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: جامعه حرفه‌ای هتلداران اقدامات گسترده‌ای برای ارائه خدمات به زائران در ایام نوروز انجام داده است. بازرسی از هتل‌ها و کنترل خدمات و نرخ‌ها از ابتدای اسفندماه آغاز شده است.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران مشهد از تخفیف‌های ویژه‌ای برای اقامت‌های ۱۰ روز به بالا خبر داد و گفت: در این خصوص حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد تخفیف برای زائران در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: تعداد ۲۲۸ هزار تخت در واحد‌های اقامتی مشهد آماده ارائه خدمات به زائران است و هیچ مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد. تلاش بر این است که با ارائه خدمات مناسب، رضایت زائران جلب شود.

مادرشاهیان عنوان کرد: درخصوص نحوه جذب مسافر و گردشگر، لازم است با پدیده دلالان و افرادی که با تابلونویسی نامناسب در اطراف حرم فعالیت می‌کنند، برخورد شود.

وی گفت: باید با ارائه خدمات باکیفیت، رضایت زائران را جلب کرد. در ورودی‌های شهر به ویژه فرودگاه، باید غرفه‌هایی برای راهنمایی زائران و جلوگیری از سوءاستفاده دلالان ایجاد شود.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران مشهد افزود: با هماهنگی نیروی انتظامی، باید از فعالیت دلالان و خانه‌های غیرمجاز جلوگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->