رییس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است کمیته تخصصی توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان تشکیل می‌شود رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران هشدار اندیشکده آمریکایی درباره آغاز جنگ تجاری جهانی بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آیین افتتاح طرح کمربند سبز شهر تهران با حضور قالیباف برگزار شد | رئیس مجلس: اساس خدمات عمومی در شهرداری‌هاست واکنش سفیر دائم ایران در شورای حکام به دیدگاه‌های رژیم صهیونیستی درباره عدم اشاعه هسته‌ای پزشکیان: با کاشت درخت، اجازه ندهیم وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیست! آسوشیتدپرس گزارش داد: کودکان غزه در نتیجه سرما و کمبود دارو می‌میرند ترامپ به دنبال توافق معدنی بزرگ‌تری با اوکراین است حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در راس الناقوره لبنان رژیم صهیونیستی طرح کشورهای عربی برای بازسازی غزه را رد کرد رهبر انقلاب در مراسم روز درختکاری: نهضت ملی درختکاری جدی گرفته شود و ادامه یابد + فیلم و تصاویر حمله خونین در شهر خیبرپختونخوا پاکستان با ۴۰ نفر کشته و زخمی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آذربایجان دفاتر سازمان ملل و صلیب سرخ را تعطیل می‌کند طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها و انتخابات شهرداران اصلاح شد عراقچی: ایران امنیت خود را نمی‌خرد، بلکه می‌سازد کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی کاهش ساعت کاری کارکنان به تصویب مجلس رسید (۱۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دیدار الجولانی با عون و السیسی در قاهره (۱۵ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۰۰۸۰
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
دیدار الجولانی با عون و السیسی در قاهره (۱۵ اسفند ۱۴۰۳)
رئیس دولت موقت سوریه با روسای جمهور لبنان و مصر در قاهره دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حاشیه اجلاس سران کشور‌های عربی در قاهره، «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان و «احمد الشرع» معروف به الجولانی، رئیس دولت موقت سوریه دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

در این دیدار اعضای هیات‌های دو کشور حضور داشتند و دو طرف درمورد روابط سوریه و لبنان و آینده آن تبادل نظر کردند.

دو طرف همچنین توافق کردند که بعد از تشکیل دولت جدید در سوریه از طریق کمیته‌های مشترک با هم همکاری‌هایی داشته باشند.

الشرع و عون همچنین بر لزوم کنترل مرز‌های لبنان و سوریه برای ممانعت از تجاوز‌ها تاکید کردند.

الشرع در حاشیه این نشست با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهوری مصر نیز دیدار و رایزنی کرد.

السیسی در این دیدار بر حمایت از ملت سوریه تاکید کرد.

قاهره پایتخت مصر روز سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ میزبان نشست فوق‌العاده سران کشور‌های عربی بود که به منظور بررسی تحولات جدید و خطرناک در موضوع فلسطین و دستیابی به تصمیم و موضع واحد عربی در خصوص نوار غزه، برگزار شد.

سران کشور‌های عربی شرکت کننده در این اجلاس به ویژه مصر و اردن در سخنرانی خود بر حمایت خود از طرح بازسازی نوار غزه تاکید و با از سرگیری جنگ و کوچ اجباری فلسطینی‌ها مخالفت کردند.

سران یادشده در بیانیه پایانی خود طرح مصر برای بازسازی نوار غزه را تصویب و بر اهمیت حفظ غزه و کرانه باختری تحت حاکمیت یکپارچه تاکید کردند.

سران کشور‌های عربی شرکت کننده در اجلاس فوق‌العاده عربی در قاهره ضمن مخالفت با کوچ اجباری فلسطینی‌ها از طرح بازسازی غزه حمایت کردند و دعوت به کوچ اجباری فلسطینی‌ها را تهدیدی برای کل مردم عرب و کانون پروژه گسترده‌تری برای ریشه کن کردن فلسطینی‌ها از سرزمین خود دانستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->