یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد

  • کد خبر: ۳۲۰۱۷۳
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد
کمیته راهبری طرح تنظیم بازار میوه استان‌های مختلف کشور، میوه و خرما تدارک دیده شده برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان و ایام نوروز را قیمت‌گذاری و از ۲۰ اسفند به مردم عرضه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی معتمد، معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی اظهار داشت: میوه و خرما تدارک دیده شده برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر قیمت روز میوه مشابه در بازار هر استان توسط کمیته راهبری طرح تنظیم بازار قیمت‌گذاری و عرضه آن در اصناف و غرف ویژه طرح تنظیم بازار آغاز خواهد شد.

وی افزود: توزیع خرما از روز نخست ماه مبارک رمضان آغاز شده و میوه تنظیم بازار نوروز نیز از ۲۰ اسفند در استان‌های کشور توزیع می‌شود.

وی افزود: در تمام طول سال تامین نیاز بازار توسط اصناف و فروشگاه‌های زنجیره‌ای انجام می‌شود، اما با توجه به افزایش تقاضای بازار در روز‌های پایانی سال، بیم آن می‌رود که قیمت به طور نامتعارف افزایش یابد و تحمل آن برای اقشار آسیب‌پذیر جامعه سخت شود، از این رو یک تجربه موفق ۱۷ ساله وجود دارد که هر سال دولت برای تنظیم بازار میوه شب عید و جلوگیری از رشد نامتعارف قیمت‌ها، در زمان برداشت، مقداری میوه ذخیره‌سازی می‌کند و در ایام نوروز حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر قیمت میوه مشابه در بازار عرضه می‌کند این عرضه مانع رشد قیمت و منجر به ثبات قیمت در این روز‌ها می‌شود.

معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی تصریح کرد: این عرضه حداقل تا ۱۵ فروردین در غرفه‌های خرده‌فروشی موقت و یا اصناف منتخب و سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری با نصب بنر تنظیم بازار در سطح شهر تهران و سایر کلان شهر‌ها ادامه خواهد داشت.

وی افزود: مباشرین استان‌ها ۱۰۰ درصد میوه مورد نیاز تنظیم استان شامل سیب درختی و پرتقال تامسون و والنسیا و خرما را تامین و ذخیره‌سازی کرده‌اند و این اقلام با قیمت مصوب کمیته راهبری هر یک از استان‌ها عرضه می‌شود.

این مقام مسوول ادامه داد: برای پشتیبانی از استان‌ها نیز میوه به عنوان ذخیره احتیاطی خریداری و ذخیره‌سازی شده است.

معتمد با تاکید بر این که در سه سال اخیر تامین و تدارک میوه برای برگزاری آیین نوروز به بخش خصوصی سپرده شده است، تصریح کرد: از سال ۱۴۰۱ این طرح به بخش خصوصی سپرده شده و در هر یک از استان‌ها، یک مباشر توانمند از بخش خصوصی انتخاب می‌شود که معمولا اتحادیه‌های تعاون روستایی هستند و امر خرید، ذخیره‌سازی و توزیع میوه و خرما را با منابع مالی خودشان و تسهیلات بانکی اعطایی از سوی این سازمان انجام می‌دهند و سازمان مرکزی تعاون روستای نیز بر این روند گسترده نظارت می‌کند.

معاون فنی و بازرگانی سازمان مرکزی تعاون روستایی از پرداخت تسهیلات به بخش خصوصی برای تامین و تدارک میوه و خرما تنظیم بازار در نوروز و ماه رمضان خبر داد و گفت: این تسهیلات با نرخ کارمزد ۱۳ درصد و به اندازه‌ای که بتوان این اقلام مصوب کمیته راهبردی استان‌ها را تامین و ذخیره‌سازی کرد به مباشران پرداخت می‌شود.

وی تصریح کرد: ۳۲ مباشر بخش خصوصی در ۳۲ استان (با احتساب منطقه جنوب کرمان) عملیات خرید و ذخیره‌سازی میوه و خرما را براساس ضوابط ابلاغی از سوی وزیر جهادکشاورزی را انجام می‌دهند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->