از نصیریان تا ارجمند؛ رد نقش بحث‌برانگیز فیلم «پیرپسر» حمایت چهره‌های مطرح هالیوود از مردم فلسطین ویدئو | نخستین ویدیو از نگارگری روضه رضوان توسط استاد فرشچیان استقبال چشمگیر مخاطبان از طرح «سه‌شنبه‌های نیم‌بها» در سینمای ایران + آمار چهره‌های تلویزیونی که مخاطب هنوز کنجکاو سرنوشت‌شان است تصویری جدید از پشت صحنه سریال «اجل معلق» + عکس ویدئو | بابک جهانبخش در بیمارستان بستری شد صدور مجوز نمایش برای چهار فیلم سینمایی | «تابستان همان سال» به کارگردانی محمود کلاری آماده اکران شد برپایی نمایشگاه آثار فاخر استاد فرشچیان در تالار وحدت پرواز همای با اپرای «شیدا» به کاخ نیاوران بازمی‌گردد تاریخ اکران «گوزن‌های اتوبان» مشخص شد شلیک، با کمی تأخیر | نگاهی به سریال «شکارگاه»، اثر جدید نیما جاویدی گفت وگو با محمدتقی امیدیان، طراح نخستین پرتره امام خمینی (ره) بر روی اسکناس ها آموزش داستان نویسی | چشم‌هایی که در اعماق برق می‌زنند شاعر « اسب‌‌سالگی»: باید خط و خراشی روی صفحه هستی بیندازم برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ابوتراب خسروی: ممیزان دچار سوءتفاهم شده‌اند درباره سریال «۰۲۴» و ماجرای حضور زنان در یک رختشوی‌خانه درگذشت «گِرِگ ایلس،»نویسنده ژانر جنایی
سرخط خبرها

سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید

  • کد خبر: ۳۲۰۲۷۶
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید
سعید آقاخانی این روز‌ها در حال بازی در سریال ۴۷ برای شبکه نمایش خانگی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اواخر آذرماه امسال اعلام شد سعید آقاخانی در حال نگارش سریالی با نام کمپ برای تلویزیون است و حتی گفته شد این مجموعه نمایشی در ۲۶ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای ساخته خواهد شد. اما یک روز بعد آقاخانی اعلام کرد که چنین خبری صحیح نیست و فعلا هیچ پروژه‌ای در در دست ندارد. او حالا همان طور که گفته شد در حال بازی در سریال ۴۷ است که اولین تجربه سریال‌سازی بهنام بهزادی است.

سعید آقاخانی که نوروز امسال سریال نون خ را برای تلویزیون ساخت، حالا مقابل دوربین بهنام بهزادی در سریالی با نام موقت ۴۷ رفته که گفته می‌شود یک سریال پلیسی است. هرچند گمانه زنی‌هایی در باره ساخت فصل ششم نون خ برای نوروز ۱۴۰۴ شده بود، اما سازندگانش هر بار تاکید کردند که تا قصه جدید و درخوری نداشته باشند، سراغ فصل جدید «نون خ» نمی‌روند.

اواخر آذرماه امسال اعلام شد سعید آقاخانی در حال نگارش سریالی با نام کمپ برای تلویزیون است و حتی گفته شد این مجموعه نمایشی در ۲۶ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای ساخته خواهد شد. اما یک روز بعد آقاخانی اعلام کرد که چنین خبری صحیح نیست و فعلا هیچ پروژه‌ای در در دست ندارد. او حالا همانطور که گفته شد در حال بازی در سریال ۴۷ است که اولین تجربه سریال‌سازی بهنام بهزادی است.

بهنام بهزادی آخرین بار سال ۹۸ فیلم من می‌ترسم را ساخته و پیش از آن هم فیلم وارونگی او در سال ۹۴ توانسته نامزد بخش نوعی نگاه جشنواره فیلم کن فرانسه برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره مدفیلم رم. ایتالیا، نامزد جایزه بهترین فیلم جشنواره خیخون اسپانیا، نامزد جایزه بهترین کارگردانی جشنواره بلگراد صربستان، برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره جیپور هند، برنده جایزه بهترین فیلمنامه غیراقتباسی جشنواره فیلم جیپور و برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره فیلم‌های ایرانی زوریخ باشد.

قاعده بازی هم که در سال ۹۱ ساخته شده، جایزه‌های فراوانی از جشنواره‌های جهانی از جمله توکیو، سائوپائولو و هایدلبرگ آلمان شده، ضمن این که در جشنواره فجر سال ۹۱ هم جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلم در بخش بین‌المللی، سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در بخش بین‌المللی و سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی در بخش بین‌المللی را به دست آورد.

با چنین پیشینه‌ای انتظار می‌رود اولین سریال او هم اثری قابل توجه باشد که با تهیه‌کنندگی حسن علیزاده و نویسندگی مسعود خاکباز که تجربه سریال‌های دفتر یادداشت و ازازیل را دارد، در حال ساخت است. مهدی حسینی نیا و شادی مختاری از دیگر بازیگران اصلی این سریال هستند.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->