راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری

  • کد خبر: ۳۲۰۳۱۶
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری
نشست ویژه کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری در هلال‌احمر برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست ویژه کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌سوری در هلال‌احمر با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های هلال‌احمر، اورژانس، آتش‌نشانی، پلیس راهور، فراجا، وزارت بهداشت، صدا و سیما، وزارت آموزش و پرورش، سازمان مدیریت بحران شهر تهران، سازمان پدافند غیرعامل و سایر دستگاه‌های مسئول، برگزار شد.

پیرحسین کولیوند رئیس هلال‌احمر در این نشست تاکید کرد: همه حاضرین از ان‌جی‌اوها، دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول و اجرایی، اورژانس و هلال‌احمر تا آتش نشانی و پلیس برای خدمت به مردم دغدغه داریم بنابراین لازم است که برای افزایش آگاهی و آموزش عمومی در سطح مدارس، مساجد و ... همه کمک کنند و پای کار باشند تا مخاطرات را بگوییم و ایمنی مردم را هم فراهم کنیم. لازم است که مردم، کودکان و خانواده‌ها را از خطرات احتمالی آگاه کنیم.

وی با اشاره به لزوم اقدامات پیشگیرانه در سطح خانواده‌ها، تاکید کرد: باید از تمام سکو‌ها و پلتفرم‌های موجود آموزشی استفاده کنیم تا نظارت والدین را بر نوجوانان بیشتر کنیم. از طرفی در مدیریت ورود مواد محترقه باید تلاش بیشتری داشته باشیم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه تاکید کرد که باید با انتشار محتوا‌های آموزشی، رعایت ایمنی در محیط شهری و اماکن عمومی، پیش‌بینی مسیر‌های اضطراری و دور نگه داشتن خودرو‌ها از محل مخاطرات، آماده‌باش مراکز خدمات رسان و بیمارستانی و استفاده از تمام ظرفیت‌ها، در آیین شاد چهارشنبه‌سوری در کنار مردم باشیم و با فرهنگ سازی و تغییر رفتار به سمت ایمنی و سلامت بیشتر آنها پیش برویم.

کولیوند افزود: در این میان با کمک خود مردم می‌توان شادی آنها را تضمین کرد و حرمت مراسمات مذهبی و شب‌های قدر و احیا را نیز حفظ کنیم.

در این نشست معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر با ارائه آماری از آموزش مخاطرات ویژه چهارشنبه‌سوری به مردم؛ از ارائه آموزش‌های ۲ ساعته مخاطرات در مدارس، آموزش حضوری در خصوص مخاطرات چهارشنبه‌سوری در خانه‌های هلال و راه اندازی کمپین «زندگی زیباست آن را نسوزانیم» و همچنین آموزش بیش از ۲۱۰ هزار نفر از طریق سامانه آموزشی هلال احمر خبر داد.

سردار رمضانی رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا نیز در این نشست ضمن اشاره به برنامه‌ریزی برای تامین امنیت مردم در چهارشنبه‌سوری، تاکید کرد: همواره در خدمت ایمنی و امنیت مردم هستیم.

وی با بیان اینکه در حوزه ترافیکی در آماده باش کامل برای ایمنی سفر‌های نوروزی هستیم، افزود: متاسفانه سال گذشته، در شب چهارشنبه‌سوری شاهد ۳۸ مورد آتش سوزی و تخریب و ۷۰ مورد آتش سوزی در سطح کشور بودیم و ۱۹۲۴ نفر نیز مجروح و مصدوم شدند.

نماینده اورژانس نیز در این نشست با بیان اینکه دستورالعمل چهارشنبه‌سوری ابلاغ شده است، افزود: حوادث چهارشنبه‌سوری امسال تا شب گذشته، ۱۲ اسفندماه، ۶۴ مصدوم و یک فوتی به جا گذاشته است که میانگین سنی افراد مصدوم، ۱۸ سال و کوچکترین مصدوم هم ۵ ساله بوده است.

رئیس سازمان آتش نشانی تهران در ادامه این نشست با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ کاهش حریق داشتیم، افزود: این کاهش، نتیجه آموزش به مردم بوده است، اما فرهنگ‌سازی سخت‌ترین مقوله در کشور است.

قدرت الله محمدی ادامه داد که برای مراسم چهارشنبه‌سوری ۳ هزار آتش نشان را باید در شهر تهران مستقر کنیم که نزدیک به حادثه باشند.

وی با بیان اینکه فراوانی حوادث چهارشنبه‌سوری در فضای سبز و سپس منازل مسکونی بیشتر است، افزود: با آموزش، می‌توان این حوادث را کاهش داد، اما به خرد جمعی و گروهی نیاز دارد.

محمدی خواستار همکاری و استفاده از ظرفیت داوطلبان هلال احمر تهران برای پوشش حوادث چهارشنبه‌سوری شد.

گودرزی مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم گفت: از ابتدای اسفند آموزش‌ها در زمینه مخاطرات چهارشنبه‌سوری از طریق ظرفیت‌های آموزش و پرورش شروع شده است و سعی داریم با آموزش، کودکان و خانواده‌ها را نسبت به مخاطرات موجود آگاه کنیم و سرگرمی‌های سالم. تری برای جشن چهارشنبه‌سوری کودکان و دانش آموزان فراهم کنیم.

نمایندگان دستگاه‌های حاضر در این نشست، خواستار بررسی و تدوین سند راهبردی جامع و علمی‌برای کاهش مخاطرات و ارتقا ایمنی در چهارشنبه‌سوری و همچنین تعیین استاندارد‌های لازم برای مواد محترقه ایمن و ابلاغ آن در جلسات آینده این کارگروه شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->