پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود گردشگران ایرانی به اروپا ممنوع شد

  • کد خبر: ۳۲۰۴۹
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
ورود گردشگران ایرانی به اروپا ممنوع شد
براساس اعلام جدید اتحادیه اروپا، ورود ایرانیانی که ویزای شینگن رده C دارند، ممنوع شد و فقط دارندگان شینگن رده D امکان تردد خواهند داشت.
علی صمدی جوان|شهرآرانیوز، هم‌زمان با شیوع کرونا و محدودیت‌های جهانی در تردد، بسیاری از کشور‌ها مرز‌های خود را روی مسافران و گردشگران خارجی بستند تا شرایط امنی را برای خود مهیا کنند. این اتفاق ضمن آنکه صنعت گردشگری را تحت‌الشعاع قرار داد، باعث از دست رفتن فرصت‌های شغلی بسیار زیادی هم شد.

اینک باتوجه‌به همه‌گیری کرونا، برخی کشور‌ها قوانین سخت‌گیرانه‌تری را اعمال کرده‌اند که ممنوعیت ورود ایرانیان به اتحادیه اروپا از جمله جدیدترین تصمیمات است. در این طرح، ایرانیانی که ویزای شینگن رده C دارند از ورود به کشور‌های عضو اتحادیه اروپا منع شدند و فقط دارندگان شینگن رده D امکان تردد خواهند داشت. اما تفاوت در نوع ویزا‌ها به چه معناست؟

دکتر فرید جواهرزاده در گفت‌وگویی با شهرآرانیوز درباره تصمیم جدید اتحادیه اروپا گفت: تصمیم اتحادیه اروپا در محدودکردن ورود ایرانیان بیش از آنکه سیاسی باشد، براساس رعایت قوانین بهداشتی وضع شده است.

جواهرزاده درباره رده‌های مختلف ویزای شینگن و کارکرد هر یک از آن‌ها تصریح کرد: ۴ نوع ویزای شینگن داریم که هرکدام در شرایطی خاص صادر و استفاده می‌شوند. شینگن رده‌های A و B ویزا‌های موقتی هستند که معمولا برای ترانزیت و اقامت حداکثر ۲۴ ساعته صادر می‌شوند و برای افرادی که قصد تغییر پرواز خود را دارند، کاربرد دارد.

وی ادامه داد: ویزای رده C شینگن به آن دسته از خدماتی تعلق می‌گیرد که مبنای توریستی داشته باشد و فرد، این ویزا را برای اقامتی کوتاه‌مدت درخواست کند. این ویزا در ۳ نوع صادر می‌شود: یک بار ورود، دوبار ورود و ورود مکرر. اعتبار این ویزا نهایت ۶ ماه خواهد بود.

استاد و پژوهشگر مدیریت جهانگردی افزود: ویزای رده D شینگن صرفا برای افرادی صادر می‌شود که در یکی از کشور‌های حوزه اتحادیه اروپا، کسب‌و‌کار، شرایط تحصیل یا اقامت دائم داشته باشند و اعتبار آن نسبت به ۳ ویزای دیگر بلندمدت‌تر است؛ بنابراین تصمیم جدید این اتحادیه توجیه‌پذیر خواهد بود.

جواهرزاده به وضعیت کنونی ورود گردشگر به ایران نیز اشاره کرد و گفت: در شرایط فعلی که ایران جزو ۱۰ کشور اصلی مبتلا به کرونا محسوب می‌شود، قطعا خبری از گردشگر ورودی نخواهد بود. اما در صورت راه افتادن دوباره سفر‌های بین‌المللی، ایران مقصد مناسب و ارزانی برای گردشگران خواهد بود و این یک مزیت رقابتی برای ماست. به‌یقین از افت ارزش پول ملی خود راضی نیستیم، اما اگر بخواهیم به ابعاد اقتصادی این قضیه بیندیشم، ارزآوری در شرایطی که ارزش پول ملی ما نسبت به دلار پایین‌تر آمده است، کار به‌نسبت راحت‌تری خواهد بود و ما می‌توانیم از رقبای سنتی خود در منطقه پیش بیفتیم. اما به نظر می‌رسد این اتفاق در سال جاری میلادی نخواهد افتاد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->