شیرین مهدوی، پژوهشگر دورۀ قاجار درگذشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و بارانی شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) انهدام باند بزرگ قاچاق مواد مخدر صنعتی و کشف بیش از نیم تن شیشه هشدار هواشناسی برای مسافران شمال؛ ارتفاع موج در دریای خزر به پنج متر می رسد افزایش امید‌ها به نجات حیوانات از خطر انقراض با پیشرفت‌های جدید فناوری قتل جوان تورلیدر به دست یک توریست در تهران دستگیری ۹ قاچاقچی اعضای بدن در شهر ری ۶۰ درصد دوربین‌های ثبت تخلفات جاده‌ای کشور ناکارآمد هستند انفجار تریلی حامل سوخت در جاده فریمان_تربت‌جام (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | حریق اطفا شد + فیلم ارتقای میانگین نمرات امتحانات نهایی در دوره متوسطه، به عنوان یکی از اهداف برنامه هفتم توسعه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کشف شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) استرداد متهم کلاهبردار ۱۰ هزار میلیاردی به کشور ما همه‌مون پزشکیم! صدور ۱۷.۷ میلیون جریمه رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ | بازگشت نرخ عادی جریمه‌ها زمان صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری مشخص شد صدور احکام حقوقی فرهنگیان بر اساس ضرایب جدید افزایش ایمنی و سلامت اردو‌های دانش‌آموزی با بخشنامه جدید وزیر آموزش و پرورش صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) جزئیات مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری اعلام شد | ۳۵۰ هزار وام قرض‌الحسنه در سال ۱۴۰۴ به بازنشستگان پرداخت می‌شود پذیرش دانشجوی افسری در فرماندهی انتظامی تهران آغاز شد شبکه اختلاس در مجموعه شرکت مس منهدم شد رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد: روند بیماری‎های تنفسی رو به کاهش است زمانِ بازپرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد تپش قلب همراه با رنگ پریدگی نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارد  بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) درباره رشته ناشناخته پزشکی «پیشگیری و اجتماعی» | پیش از درمان، مهم‌تر از درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان پاییز امسال دیرتر آغاز می‌شود + علت دستگیری سارقان موتورسیکلت و خودرو توسط پلیس مشهد | شگرد تکراری سارقان سیاه رو
سرخط خبرها

ورود گردشگران ایرانی به اروپا ممنوع شد

  • کد خبر: ۳۲۰۴۹
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
ورود گردشگران ایرانی به اروپا ممنوع شد
براساس اعلام جدید اتحادیه اروپا، ورود ایرانیانی که ویزای شینگن رده C دارند، ممنوع شد و فقط دارندگان شینگن رده D امکان تردد خواهند داشت.
علی صمدی جوان|شهرآرانیوز، هم‌زمان با شیوع کرونا و محدودیت‌های جهانی در تردد، بسیاری از کشور‌ها مرز‌های خود را روی مسافران و گردشگران خارجی بستند تا شرایط امنی را برای خود مهیا کنند. این اتفاق ضمن آنکه صنعت گردشگری را تحت‌الشعاع قرار داد، باعث از دست رفتن فرصت‌های شغلی بسیار زیادی هم شد.

اینک باتوجه‌به همه‌گیری کرونا، برخی کشور‌ها قوانین سخت‌گیرانه‌تری را اعمال کرده‌اند که ممنوعیت ورود ایرانیان به اتحادیه اروپا از جمله جدیدترین تصمیمات است. در این طرح، ایرانیانی که ویزای شینگن رده C دارند از ورود به کشور‌های عضو اتحادیه اروپا منع شدند و فقط دارندگان شینگن رده D امکان تردد خواهند داشت. اما تفاوت در نوع ویزا‌ها به چه معناست؟

دکتر فرید جواهرزاده در گفت‌وگویی با شهرآرانیوز درباره تصمیم جدید اتحادیه اروپا گفت: تصمیم اتحادیه اروپا در محدودکردن ورود ایرانیان بیش از آنکه سیاسی باشد، براساس رعایت قوانین بهداشتی وضع شده است.

جواهرزاده درباره رده‌های مختلف ویزای شینگن و کارکرد هر یک از آن‌ها تصریح کرد: ۴ نوع ویزای شینگن داریم که هرکدام در شرایطی خاص صادر و استفاده می‌شوند. شینگن رده‌های A و B ویزا‌های موقتی هستند که معمولا برای ترانزیت و اقامت حداکثر ۲۴ ساعته صادر می‌شوند و برای افرادی که قصد تغییر پرواز خود را دارند، کاربرد دارد.

وی ادامه داد: ویزای رده C شینگن به آن دسته از خدماتی تعلق می‌گیرد که مبنای توریستی داشته باشد و فرد، این ویزا را برای اقامتی کوتاه‌مدت درخواست کند. این ویزا در ۳ نوع صادر می‌شود: یک بار ورود، دوبار ورود و ورود مکرر. اعتبار این ویزا نهایت ۶ ماه خواهد بود.

استاد و پژوهشگر مدیریت جهانگردی افزود: ویزای رده D شینگن صرفا برای افرادی صادر می‌شود که در یکی از کشور‌های حوزه اتحادیه اروپا، کسب‌و‌کار، شرایط تحصیل یا اقامت دائم داشته باشند و اعتبار آن نسبت به ۳ ویزای دیگر بلندمدت‌تر است؛ بنابراین تصمیم جدید این اتحادیه توجیه‌پذیر خواهد بود.

جواهرزاده به وضعیت کنونی ورود گردشگر به ایران نیز اشاره کرد و گفت: در شرایط فعلی که ایران جزو ۱۰ کشور اصلی مبتلا به کرونا محسوب می‌شود، قطعا خبری از گردشگر ورودی نخواهد بود. اما در صورت راه افتادن دوباره سفر‌های بین‌المللی، ایران مقصد مناسب و ارزانی برای گردشگران خواهد بود و این یک مزیت رقابتی برای ماست. به‌یقین از افت ارزش پول ملی خود راضی نیستیم، اما اگر بخواهیم به ابعاد اقتصادی این قضیه بیندیشم، ارزآوری در شرایطی که ارزش پول ملی ما نسبت به دلار پایین‌تر آمده است، کار به‌نسبت راحت‌تری خواهد بود و ما می‌توانیم از رقبای سنتی خود در منطقه پیش بیفتیم. اما به نظر می‌رسد این اتفاق در سال جاری میلادی نخواهد افتاد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->