مناطق آزاد سایبری چیست؟ | اینترنت بدون فیلتر برای عده‌ای خاص! کدام برند بیشترین سهم بازار گوشی‌های هوشمند چین در سه‌ماهه‌ی اول ۲۰۲۵ را داشت؟ نتیجه نظرسنجی در بریتانیا: حدود ۷۰ درصد جوانان پس از استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساس بدی دارند شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» انتقال خدمات بانکی و سلامت به بستر سکو‌های داخلی تا سال ۱۴۰۷ اگر هوش مصنوعی را تهدید کنید پاسخ‌های بهتری می‌گیرید سازنده چت‌جی‌پی‌تی به دنبال انقلاب در استفاده از کامپیوتر و گوشی هوشمند اختلال در سایت‌های موبایلی در پی قطعی برق | اپراتورها توانمندی نوسازی ندارند! قطعی پیام‌رسان‌های ایتا و بله برطرف شد (۲ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های جدید از زمان عرضه عینک هوشمند اپل (۲ خرداد ۱۴۰۴) اختلال گسترده در پیام‌رسان‌های ایتا و بله (۲ خرداد ۱۴۰۴) چهار ترفند کاربردی استفاده از ChatGPT برای برنامه‌ریزی سفر‌های ماجراجویانه ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم
سرخط خبرها

چرا متن مصوبه رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتساپ تاکنون منتشر نشده است؟

  • کد خبر: ۳۲۰۶۷۸
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
چرا متن مصوبه رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتساپ تاکنون منتشر نشده است؟
دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره دلیل منتشرنشدن متن مصوبه رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتساپ توضیحاتی داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی، درباره دلیل منتشر نشدن متن مصوبه رفع فیلترینگ که اولین بار خلاصه‌ای از آن از سوی خبرگزاری مهر منتشر شده بود، در برنامه گفت‌وگوی ویژه شبکه خبر گفت: «چون خیلی از موارد کار دستگاه‌ها بود و عمومی نبود، به آنها ابلاغ شد که کارشان را پیگیری کنند و انجام دهند.»

در این طرح که بر اساس آنچه محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، عنوان کرده بود ۳۲ بند دارد و هدفش «مدیریت قاعده‌مند فضای مجازی» است، برنامه‌هایی از جمله ساخت پوسته یوتیوب و اصلاح تعرفه اینترنت بین‌الملل با هدف کاهش مصرف سکو‌هایی خارجی، آورده شده است.

ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هم پیش‌تر وجود این طرح چند مرحله‌ای را تایید کرده بود و گفته بود پس از بحث و بررسی، مورد رای‌گیری و موافقت قرار گرفته است. هاشمی پس از انتقادات مطرح‌شده به رفع فیلتر قطره‌چکانی پلتفرم‌های پرکاربرد اعلام کرد که «هیچ پلتفرمی از شمول رفع فیلترینگ خارج نیست.»

در مرحله سوم مصوبه ۳۲ بندی که به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده، مقرر شده است که بازگشایی تلگرام پس از مذاکره مشروط به پذیرش شرایط مصوب کارگروه ماده ۴ و ارائه از طریق سکو‌های داخلی در صورت عدم توافق خواهد بود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی اخیرا در گفت‌وگوی دیگری با خبرگزاری صدا و سیما از استقبال برخی از پلتفرم‌های خارجی برای حضور در ایران خبر داده و گفته است:

مذاکرات مختلفی توسط دستگاه‌های اجرایی با پلتفرم‌های خارجی آغاز شده است. برخی از آنها استقبال کرده و برخی هنوز در حال بررسی موضوع هستند. امیدواریم که زودتر بتوانیم چارچوب‌هایی را با آنها نهایی کنیم.

آقامیری پیش‌تر هم گفته بود که بخشی از سکو‌های خارجی که قوانین کشور را رعایت نمی‌کنند باید در داخل کشور نمایندگی ایجاد کرده و برای ادامه فعالیت مقررات ایران را رعایت کنند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->