تاریخ واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول درباره ضرورت توجه به قوانین موتورسواری | مانور مرگ روی دوچرخ! آموزش بی کیفیت؛ دانش آموز کم سواد میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد ۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی در خراسان رضوی شناسایی شدند (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) برنامه‌های ویژه هفته معلم در سراسر کشور اعلام شد بازدید از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) رایگان شد ایران در آستانه سالخوردگی زودرس اعضای بدن ۱۶۵ بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۸۲۶ فرد نیازمند به عضو پیوند شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| قوه قضائیه: حکم اعدام تتلو صادر شده است | هنوز قطعیت آن اعلام نشده است توقیف خودرو‌های متخلف در پارکینگ‌های شخصی دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۴ اعلام شد معاون آموزش ابتدایی: در اجرای طرح «حامی»، هیچ هزینه‌ای نباید از خانواده‌ها دریافت شود سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم پرونده چای دبش در حال اجرا است | ایران به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد + فیلم افزایش ۲۹ درصدی اختلالات خلقی در روز‌های آلوده هشدار به بیماران قلبی | مراقب گرمای شب‌ها باشید رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: امیدواریم در اردیبهشت‌ماه شاهد افزایش حقوق و صدور احکام جدید برای بازنشستگان باشیم آدم ربایی اتباع بیگانه غیرمجاز در مشهد پیش‌بینی بارش برف و باران بهاری در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری به همراه متناسب‌سازی صادر می‌شود آغاز سفر‌های کیش برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با خواص بی‌نظیر کرفس آشنا شوید جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افزایش حقوق به همراه متناسب‌سازی اگر دیسک کمر دارید، این کارها را هرگز انجام ندهید نمک‌های ممنوعه را بشناسید گردوخاک، ۸۲ نفر را در شوش راهی بیمارستان کرد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدارس کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ در هوای آلوده چه غذاهایی باید مصرف کنیم؟ آماده‌باش مدیریت بحران خراسان رضوی درپی رگبار باران و طوفان در سطح استان | تاکنون حادثه جدی گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) طوفان شدید مشهد ۱۷ حادثه را در پی داشت (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) وقوع ۲۸ حادثه در پی طوفان شدید در سبزوار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد

  • کد خبر: ۳۲۰۸۴۹
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد
عاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: ۶۰ درصد از مرگ‌های ناشی از تصادفات در هشت استان کشور رخ می‌دهد که شامل تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان و خوزستان است، در حالی که استان ایلام کمترین میزان تصادفات را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری پویش «نه به تصادف» اظهار کرد: یک برنامه سه‌ساله برای کاهش تصادفات تدوین کرده‌ایم و در قالب این پویش، در مرحله نخست، ایام نوروز را به کاهش تصادفات جاده‌ای اختصاص خواهیم داد.

وی بیان کرد: سالانه ۲۰ هزار نفر بر اثر حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند، درحالی‌که می‌توان از وقوع ۱۰ هزار مورد آن جلوگیری کرد؛ چراکه ۵۲ درصد از عوامل مؤثر در تصادفات به خطای انسانی مربوط می‌شود و حدود ۴۸ درصد آن ناشی از مشکلات جاده‌ای و خودرو‌های ناایمن است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: مهم‌ترین عامل کاهش حوادث ترافیکی و جاده‌ای، وجود قوانین بازدارنده است. متأسفانه قوانین ما در حوزه رانندگی بازدارنده نیست، درحالی‌که اجرای صحیح و اعمال سخت‌گیری‌های قانونی می‌تواند تا ۲۰ درصد از این آمار را کاهش دهد.

وی ادامه داد: ۸۳ درصد از فوتی‌های تصادفات جاده‌ای کمتر از ۵۰ سال سن دارند و ۵۲ درصد از آنها زیر ۳۰ سال هستند. این افراد جزو گروه‌های مولد و جوان جامعه محسوب می‌شوند، بنابراین برای تحقق سیاست‌های مرتبط با جوانی جمعیت، باید از وقوع این تصادفات جلوگیری کنیم.

رئیسی با اشاره به اینکه در طول جنگ تحمیلی، سالانه بیش از ۲۰ هزار شهید داشتیم، خاطرنشان کرد: اکنون، به دلیل جاده‌های نامناسب، ایمنی پایین خودرو‌ها و فرهنگ نادرست رانندگی، سالانه ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند؛ آماری که با شمار جوانانی که در دوران جنگ تحمیلی از دست دادیم برابری می‌کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه ۲۰ درصد از فوتی‌های تصادفات را موتورسواران تشکیل می‌دهند و عمده علت مرگ آنها عدم استفاده از کلاه ایمنی است، گفت: در حال حاضر، ۱۲ میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور وجود دارد که از ایمنی لازم برخوردار نیستند و موجب می‌شوند افراد در تصادفات آسیب‌های جدی ببینند.

وی تصریح کرد: در دنیا به‌طور میانگین بین ۳ تا ۷ دوربین در هر ۱۰۰ کیلومتر نصب شده است، درحالی‌که در کشور ما به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، به‌طور متوسط تنها ۰.۲ دوربین فعال وجود دارد که نیمی از آنها نیز خراب است. این در حالی است که در بسیاری از کشور‌های جهان، از همین سیستم‌های هوشمند برای نظارت بر جاده‌ها و رانندگان استفاده می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه حوادث ترافیکی هر ساله پس از بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها، دومین یا سومین عامل مرگ‌ومیر در کشور هستند، گفت: هر مرگ ناشی از تصادف حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه برای کشور به همراه دارد و بین ۷ تا ۸ درصد از درآمد ناشی از تولید ناخالص داخلی صرف حوادث ترافیکی می‌شود.

وی افزود: یکی از راه‌های کاهش مصدومان تصادفات، توسعه حمل‌ونقل عمومی است. در حال حاضر، ۹۶ درصد از اتوبوس‌های درون‌شهری، ۸۵ درصد از مینی‌بوس‌ها، ۷۶ درصد از اتوبوس‌های برون‌شهری و ۶۲ درصد از تاکسی‌های درون‌شهری فرسوده هستند. در عین حال، سهم حمل‌ونقل هوایی بسیار پایین بوده و ظرفیت استفاده از قطار نیز محدود است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه سالانه حدود ۴۰۰۰ نفر بر اثر تصادفات مرتبط با موتورسیکلت جان خود را از دست می‌دهند، گفت: ۴۵۰۰ نفر از فوتی‌های تصادفات نیز عابران پیاده هستند.

رئیسی با بیان اینکه ۶۲ درصد از تصادفات برون‌شهری رخ می‌دهد و عمدتاً در محدوده ۳۰ کیلومتری شهر‌ها اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: حدود ۵۲ درصد از فوتی‌های تصادفات در صحنه حادثه جان می‌بازند، ۶ درصد حین انتقال به بیمارستان فوت می‌کنند و ۴۲ درصد نیز در اورژانس بیمارستان‌ها جان خود را از دست می‌دهند. همچنین، ۸۰ درصد از فوتی‌ها مرد و ۲۰ درصد زن هستند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: ۶۰ درصد از مرگ‌های ناشی از تصادفات در هشت استان کشور رخ می‌دهد که شامل تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان و خوزستان است، در حالی که استان ایلام کمترین میزان تصادفات را دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->