پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد

  • کد خبر: ۳۲۰۸۴۹
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
معاون بهداشت وزارت بهداشت: ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات در ۸ استان رخ می‌دهد
عاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: ۶۰ درصد از مرگ‌های ناشی از تصادفات در هشت استان کشور رخ می‌دهد که شامل تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان و خوزستان است، در حالی که استان ایلام کمترین میزان تصادفات را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری پویش «نه به تصادف» اظهار کرد: یک برنامه سه‌ساله برای کاهش تصادفات تدوین کرده‌ایم و در قالب این پویش، در مرحله نخست، ایام نوروز را به کاهش تصادفات جاده‌ای اختصاص خواهیم داد.

وی بیان کرد: سالانه ۲۰ هزار نفر بر اثر حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند، درحالی‌که می‌توان از وقوع ۱۰ هزار مورد آن جلوگیری کرد؛ چراکه ۵۲ درصد از عوامل مؤثر در تصادفات به خطای انسانی مربوط می‌شود و حدود ۴۸ درصد آن ناشی از مشکلات جاده‌ای و خودرو‌های ناایمن است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: مهم‌ترین عامل کاهش حوادث ترافیکی و جاده‌ای، وجود قوانین بازدارنده است. متأسفانه قوانین ما در حوزه رانندگی بازدارنده نیست، درحالی‌که اجرای صحیح و اعمال سخت‌گیری‌های قانونی می‌تواند تا ۲۰ درصد از این آمار را کاهش دهد.

وی ادامه داد: ۸۳ درصد از فوتی‌های تصادفات جاده‌ای کمتر از ۵۰ سال سن دارند و ۵۲ درصد از آنها زیر ۳۰ سال هستند. این افراد جزو گروه‌های مولد و جوان جامعه محسوب می‌شوند، بنابراین برای تحقق سیاست‌های مرتبط با جوانی جمعیت، باید از وقوع این تصادفات جلوگیری کنیم.

رئیسی با اشاره به اینکه در طول جنگ تحمیلی، سالانه بیش از ۲۰ هزار شهید داشتیم، خاطرنشان کرد: اکنون، به دلیل جاده‌های نامناسب، ایمنی پایین خودرو‌ها و فرهنگ نادرست رانندگی، سالانه ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند؛ آماری که با شمار جوانانی که در دوران جنگ تحمیلی از دست دادیم برابری می‌کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه ۲۰ درصد از فوتی‌های تصادفات را موتورسواران تشکیل می‌دهند و عمده علت مرگ آنها عدم استفاده از کلاه ایمنی است، گفت: در حال حاضر، ۱۲ میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور وجود دارد که از ایمنی لازم برخوردار نیستند و موجب می‌شوند افراد در تصادفات آسیب‌های جدی ببینند.

وی تصریح کرد: در دنیا به‌طور میانگین بین ۳ تا ۷ دوربین در هر ۱۰۰ کیلومتر نصب شده است، درحالی‌که در کشور ما به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر، به‌طور متوسط تنها ۰.۲ دوربین فعال وجود دارد که نیمی از آنها نیز خراب است. این در حالی است که در بسیاری از کشور‌های جهان، از همین سیستم‌های هوشمند برای نظارت بر جاده‌ها و رانندگان استفاده می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه حوادث ترافیکی هر ساله پس از بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها، دومین یا سومین عامل مرگ‌ومیر در کشور هستند، گفت: هر مرگ ناشی از تصادف حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه برای کشور به همراه دارد و بین ۷ تا ۸ درصد از درآمد ناشی از تولید ناخالص داخلی صرف حوادث ترافیکی می‌شود.

وی افزود: یکی از راه‌های کاهش مصدومان تصادفات، توسعه حمل‌ونقل عمومی است. در حال حاضر، ۹۶ درصد از اتوبوس‌های درون‌شهری، ۸۵ درصد از مینی‌بوس‌ها، ۷۶ درصد از اتوبوس‌های برون‌شهری و ۶۲ درصد از تاکسی‌های درون‌شهری فرسوده هستند. در عین حال، سهم حمل‌ونقل هوایی بسیار پایین بوده و ظرفیت استفاده از قطار نیز محدود است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه سالانه حدود ۴۰۰۰ نفر بر اثر تصادفات مرتبط با موتورسیکلت جان خود را از دست می‌دهند، گفت: ۴۵۰۰ نفر از فوتی‌های تصادفات نیز عابران پیاده هستند.

رئیسی با بیان اینکه ۶۲ درصد از تصادفات برون‌شهری رخ می‌دهد و عمدتاً در محدوده ۳۰ کیلومتری شهر‌ها اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: حدود ۵۲ درصد از فوتی‌های تصادفات در صحنه حادثه جان می‌بازند، ۶ درصد حین انتقال به بیمارستان فوت می‌کنند و ۴۲ درصد نیز در اورژانس بیمارستان‌ها جان خود را از دست می‌دهند. همچنین، ۸۰ درصد از فوتی‌ها مرد و ۲۰ درصد زن هستند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: ۶۰ درصد از مرگ‌های ناشی از تصادفات در هشت استان کشور رخ می‌دهد که شامل تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان و خوزستان است، در حالی که استان ایلام کمترین میزان تصادفات را دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->