اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های استان مازندران در تعطیلات پایان مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا ۷۲ ساعت آینده ۱۰۰ هزار زائر پیاده امام‌رضا (ع) وارد مشهد شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) میزان «نیترات» آب‌های بسته بندی مشخص شد موزه "زنان در دفاع مقدس" تا پایان سال در تهران رونمایی می‌شود آغاز به‌کار موکب سلامت شهدای شاهنامه در روز‌های پایانی ماه صفر (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) شاخص UV چیست و چرا باید روزانه آن را رصد کنیم؟ | سوختگی ارغوانی مهلت ثبت نام سرویس مدارس تا نیمه شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد آخرین مهلت انصراف پذیرفته‌شدگان نهایی دانشجومعلمان، امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) امضای تفاهم نامه ۳۰ روزه بیمه معلمان مدارس غیردولتی در هفته آینده (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) مخالفت شدید پلیس راهور مشهد با قطع برق در بزرگراه‌ها ۱۳ ملک بهزیستی خراسان رضوی در فهرست مولدسازی پایان شرارت‌های شبانه یک شیاد در بولوار ارشاد مشهد تدوین محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان دوزبانه لزوم افزایش اعتبارات ملی برای تحقق پروژه های کلان آبی   تأمین بدون تعطیلی نان مشهد در دهه آخر صفر کمبود شدید آموزگار در خراسان رضوی با وجود جذب ۵ هزار معلم | لطفا ۱۸ هزار معلم دیگر! دادستان اسبق مشهد: اگر در طول خدمت من رضایت مردم حاصل شده باشد، موفق بوده‌ام نشانه‌های مهم سکته مغزی چیست؟ از سرگیری فعالیت کتابخانه کاخ نیاوران از امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تکذیب حذف توقف قطارهای دارای سهمیه در ایستگاه نیشابور پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری از عصر امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود ممنوعیت استفاده از گوشی در مدارس بلژیک نتایج آزمون سمپاد پایه دهم اعلام شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تهدید سلامت قلب کودکان با موبایل و تبلت سه پایگاه در مشهد داوطلبان اهدای خون در دهه پایانی صفر را پذیرش می‌کند سیب‌زمینی سرخ‌کرده خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد فعالیت ۱۰۴۸ داروخانه در مشهد و خراسان رضوی | تأمین کامل دارو و شیرخشک در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ واریز معوقات نیمه نخست سال ۹۹ و ۱۵ درصد بازنشستگان وزارت بهداشت
سرخط خبرها

معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم

  • کد خبر: ۳۲۰۸۵۲
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم
قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: نوروز و رمضان هر دو عید و هر دو بهار هستند و با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز، برنامه‌های ویژه‌ای را به این دو مناسبت تدارک دیده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، علی دارابی در همایش به استقبال نوروز ۱۴۰۴ که در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد، با بیان این مطلب بیان کرد: نوروز امسال نیز مانند سال قبل در ایام ماه مبارک رمضان ماه ضیافت الهی است در حقیقت امسال دو عید با هم است عید نوروز و عید رمضان، اینها دو بهار با هم هستند، بهار قرآن و بهار طبیعت و چه زیباست که ما ایرانیان مسلمان این گونه بزرگداشت دو مناسبت به یادگار از نیاکان و تاریخ مان را پاس می‌داریم.

قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور افزود: «عید نوروز» و «ضیافت افطارو سنت‌های وابسته به آن» در فهرست جهانی یونسکو ثبت شده است. افتخار آن به نام ایران است. پاسداشت، ترویج، اشاعه و معرفی این دو رویداد و مناسبت ایرانی- جهانی امری است که محتاج مشارکت همه مردم، دستگاه‌های مختلف است. مردمی کردن و مشارکت همه دستگاه‌ها در نوروزگاه‌ها مورد انتظار از همه استان هاست. به خصوص مشارکت شهرداری ها، دهیاری را در اولویت قرار دهید.

او ادامه داد: برنامه نوروزگاه‌ها که در یک‌هزار مکان بنا، موزه ها، پایگاه‌های میراث‌فرهنگی در سراسر کشور برگزار می‌شود با این حال تقریبا در تمامی اماکن تاریخی، پایگاه‌ها و موزه‌ها ویژه برنامه‌های نوروزی را برگزار خواهیم کرد.

دارابی تصریح کرد: ما امسال به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم. امسال برای نخستین سال فرهنگیان، معلمان و بازنشستگان آموزش و پرورش با بلیت نیم بهاء از مجموعه‌های میراث‌فرهنگی بازدید خواهند کرد.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور با اشاره به زمان تحویل سال، گفت: ساعت تحویل سال نو با ایام شهادت مولای متقیان امیرالمومنین علی (ع) تقارن دارد و برنامه‌های ویژه برای آن تدارک دیده می‌شود و حرمت و شان این ایام به صورت کامل رعایت خواهد شد.

او اضافه کرد: بعد از ایام و لیالی قدر، برنامه‌های شاد و مفرح به خصوص برای ایام تعطیلات عید سعید فطر و ۱۲ و ۱۳ فروردین در همه نوروزگاه‌ها برگزار می‌شود.

دارابی افزود: تولید محتوا و اقدامات رسانه‌ای برای بازدیدکنندگان، تأکید بر نظافت و پاکیزگی مجموعه‌ها، تکریم و احترام به بازدیدکنندگان از دیگر نکات قابل توجه است که باید در نوروز به خوبی رعایت شود.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور همچنین به برگزاری بازارچه‌های صنایع‌دستی اشاره کرد و افزود: در بسیاری از اماکن فرهنگی‌تاریخی، نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های صنایع‌دستی برگزار خواهد شد و تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی با معاونت صنایع‌دستی همکاری خواهند کرد.

منبع: خانه دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->