بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دریادار سیاری: به تنگه هرمز و سواحل مکران اشراف کامل داریم

  • کد خبر: ۳۲۱۴۶۵
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
دریادار سیاری: به تنگه هرمز و سواحل مکران اشراف کامل داریم
معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: باید به منابع کف دریا توجه کنیم. خطوط مواصلاتی ما در بخش جنوبی و دسترسی به آب‌های آزاد بسیار اهمیت دارد که مورد هجوم دزدهای دریایی نیز قرار گرفته بود. در این‌ رابطه باید امنیت برقرار باشد تا کشتی‌های نفتکش و تجاری ما به‌خوبی از این خطه عبور کرده و چرخه اقتصادی ما با مشکل روبرو نشود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری درباره رزمایش سه‌جانبه ایران، چین و روسیه اظهار کرد: بحث دریا بسیار بااهمیت است و در یک جمله، منبع ثروت و قدرت است. کشورهایی که به دریا راه دارند یا ندارند، به فکر استفاده مطلوب از دریا هستند. ما منابع متعددی در دریا داریم، به ویژ] اینکه از شمال و جنوب به دریا راه داریم.

وی افزود: بالغ بر ۹۰ درصد صادرات و واردات در کشورهایی که به دریا راه دارند، از طریق آب انجام می‌گیرد و امنیت راه‌های دریایی بسیار بااهمیت است.

سیاری با بیان اینکه سرتاسر سواحل خلیج‌ فارس در اختیار ماست و به تنگه هرمز و سواحل مکران اشراف کامل داریم، افزود: مرزهای جنوبی و حفاظت از آن برای ما بااهمیت است و باید این کار را به‌خوبی انجام دهیم. همچنین باید به منابع کف دریا توجه کنیم. خطوط مواصلاتی ما در بخش جنوبی و دسترسی به آب‌های آزاد بسیار اهمیت دارد که مورد هجوم دزدهای دریایی نیز قرار گرفته بود. در این‌ رابطه باید امنیت برقرار باشد تا کشتی‌های نفتکش و تجاری ما به‌خوبی از این خطه عبور کرده و چرخه اقتصادی ما با مشکل روبرو نشود.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۸۶ که رهبری دستور دادند در عرصه دریاها خاصه خلیج عدن و باب المندب حضور یابیم، این اتفاق افتاده و تا امروز اجازه ندادیم مشکلی برای امنیت دریایی ما به وجود آید.

سیاری همچنین دیپلماسی دریایی را از دیگر الزامات دانست و افزود: برخی کشورها مدعی هستند که باید در آب‌های ما ایجاد امنیت کنند؛ ولی ما بارها اعلام کردیم برقراری امنیت توسط کشورهای منطقه صورت می‌گیرد و نیازی به حضور سایرین نیست؛ بنابراین امنیت منطقه به دست ماست و ما از توان خوبی برای برقراری امنیت برخورداریم.

وی رزمایش‌های مشترک را نیز کمک‌کننده دانست و افزود: رزمایش مرکب کنونی با حضور چین و روسیه صورت می‌گیرد و دو کشور بزرگ دنیا که از توان بالای دریایی برخوردارند، در سواحل ما و شمال اقیانوس هند و با محوریت ایران رزمایش مرکب انجام دادند که نشان می‌دهد امنیت دریایی باید برقرار باشد. این دو کشور ایران را به‌عنوان محور قبول دارند که مشخص می‌کند توان دریایی ما بسیار بالا رفته و حتی به‌تنهایی توان برقراری امنیت را در منطقه داریم.

سیاری در ادامه مصاحبه با رادیو گفت‌وگو، از اعزام ناظران ۱۵ کشور به این رزمایش سخن گفت و افزود: اینها در سال‌های آینده علاقمند به اعزام شناور خواهند بود. این مسئله اقتدار دریایی کشورهای منطقه را برقرار می‌سازد. همچنین این رزمایش پیامی روشن دارد تا دیگران احساس نکنند که خواهند توانست در این منطقه، امنیت را برای ما به ارمغان آورند چون ما احتیاجی به کمک دیگران نداریم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره نگاه‌های جهانی به این رزمایش گفت: کشورهای فرامنطقه‌ای که نگاهی مثبت دارند، شاهد امنیت خطوط مواصلاتی در جهان خواهند بود. کشورهای دیگر هم خواستار ناامنی هستند تا دیگران به آن‌ها نیاز پیدا کنند. اینها چوب لای چرخ می‌گذارند و کشورهای منطقه را نیازمند خود می‌سازند.

سیاری افزود: این رزمایش مقابله با چنین نگاهی از سوی کشورهای استکباری است و الحمدلله توان دریایی کشورهای منطقه ارتقاء یافته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->