درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

آخرین وضعیت آرش علی‌پور، بازیگر جوانی که دچار سکته مغزی شد

  • کد خبر: ۳۲۱۵۶۳
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
آخرین وضعیت آرش علی‌پور، بازیگر جوانی که دچار سکته مغزی شد
پدر و مادر آرش علی‌پور، بازیگر جوان تئاتر که چهار ماه است در بیمارستان بستری شده ، خواستار حمایت وزارت بهداشت برای تامین دارو و هزینه‌های درمان او شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آرش علی‌پور، ۲۶ ساله و فعال تئاتر است که ۴ ماه پیش در آستانه آغاز خدمت سربازی‌اش، دچار سکته مغزی شد و از آن زمان تا به امروز در بیمارستان تحت درمان است و به گفته پدرش احتمال دارد که تا یکی دو سال دیگر مراحل درمان او ادامه داشته باشد.

فرشید علی‌پور، پدر آرش که خود هنرمند تئاتر است، درباره تازه‌ترین وضعیت او گفت: الان ۴ ماه است که پسرم در بیمارستان بستری شده. او دامپزشکی است که از بچگی کار تئاتر هم انجام می‌دهد و قرار بود به خدمت سربازی برود، اما از آنجا که خانواده ما به صورت ژنتیکی دچار فشار خون بالا هستیم، او هم به دلیل بالا رفتن فشار خونش، شب قبل از سربازی، سکته مغزی کرد و ۲۱ روز در کما بود.

او ادامه داد: در آن ۲۱ روز شرایط بسیار سختی را از سر گذراندیم. هیچ کسی امیدی به ادامه حیات او نداشت و حتی به من و همسرم پیشنهاد شد که اعضای بدن آرش را اهدا کنیم که این موضوع، ما را نابود کرد تا اینکه خوشبختانه بعد از این مدت، پسرمان به زندگی برگشت و ما از این بابت بسیار خوشحالیم.

علی‌پور با اشاره به روند درمان پسرش در بیمارستان اضافه کرد: الان ۴ ماه است که پسر ما در بخش آی سی یو بستری است و دستگاه اکسیژن به او وصل است. در حال حاضر هوشیاری و بینایی او مساله‌ای ندارد ولی بدنش اصلا توان تحرک ندارد. به همین دلیل روزی ۴ نوبت فیزیوتراپی می‌شود که یک نوبت آن را شخصا هزینه می‌کنیم، زیرا فیزیوتراپی بیمارستان به تنهایی پاسخگو نیست.

او با اشاره به دیگر هزینه‌های درمان این بازیگر افزود: هزینه‌های درمان برای ما بسیار بالاست. اغلب آزمایش‌های او در بیمارستان انجام نمی‌شود و گاهی هفته‌ای چند نوبت هزینه آزمایش‌هایی را می‌دهیم که همه در بیرون از بیمارستان به صورت آزاد انجام می‌شود و هزینه هر یکی از این آزمایش‌ها یکی دو میلیون است. به جز این پسرم به دلیل شرایط خاص خود امکان بلع ندارد و فقط باید شیرخشکی بخورد که با بالا رفتن قیمت دلار، هزینه هر قوطی آن یک میلیون تومان شده است.

این فعال تئاتر کودک با ابراز تاسف از مشکلاتی که برای تهیه دارو‌های فرزندش دارد، ادامه داد: هزینه‌های دارو هم بسیار بالاست. بیشتر دارو‌ها را باید از بازار آزاد تهیه کنیم و بالا رفتن قیمت دلار، تاثیر مستقیم بر افزایش قیمت دارو دارد. اینها برای یک خانواده که چنین بیماری دارد، شرایط بسیار سختی را ایجاد می‌کند.

علی‌پور اضافه کرد: بیمه پایه داریم ولی تا به الان ۷۰۰، ۸۰۰ میلیون تومان هزینه کرده‌ایم که این برای من و همسرم که هر دو تئاتری و بازنشسته هستیم، بسیار دشوار است. بخصوص که روند درمان فرزندمان دست‌کم تا یکی دو سال دیگر ادامه خواهد داشت. البته که هر لحظه خدا را شاکریم که او به زندگی برگشت ولی از سوی دیگر دغدغه تامین هزینه‌های درمان را داریم.

آرش علی‌پور، در کنار پدر و مادرش، فرشید علی‌پور و فاطمه جعفری در زمینه تئاتر کودک فعالیت‌های متعددی انجام داده و عضو انجمن تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر است.

از دیگر نقش آفرینی‌های او، بازی در مجموعه تلویزیونی «آژانس دوستی» است که در آن با سیما تیرانداز و اصغر همت همبازی بوده است.

چندی پیش مجید قناد، مدیر کمیته رفاهی خانه تئاتر با همراهی مریم رحیمی، مدیر اجرایی سفیر مهربانی این خانه، با حضور در بیمارستان رسول اکرم، از این هنرمند جوان دیدن کردند.

رحیمی بعد از این دیدار، با نگارش گزارشی که در سایت خانه تئاتر قرار گرفت، خواستار حمایت وزارت بهداشت و همراهی وزارت ارشاد و اداره کل هنر‌های نمایشی از این خانواده تئاتری شد که بیشتر سال‌های عمر خود را صرف فعالیت در حوزه تئاتر کودک و نوجوان کرده‌اند و با تریلی سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمایش‌های متعددی را برای کودکان در سراسر کشور اجرا کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->