۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | رینگ جنوبی شهر تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۲ میلیون تومان ارزان شد قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطع یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفند ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۱۶۳۵
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
قطع یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفند ۱۴۰۳
وزیر کار از قطع یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفندماه امسال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد میدری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد:  یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفند ماه قطع خواهد شد، برای اینکه در سه سال گذشته یارانه هیچ کدام از یارانه بگیران قطع نشده بود و مجلس نیز تکلیف کرده است. یکی از سوالاتی که نمایندگان مطرح می‌کنند و در قانون نیز آمده است در همین زمینه است. ما نیز  باید این کار را شروع کنیم. اما فعلا تعداد بسیار محدودی که ۱۰۰ هزار نفر است، انجام می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادادمه تصریح کرد: نکته‌ای که بنده در مجلس نیز بر روی آن تاکید کردم، این بود که برای اولین بار بود که مدیرعامل شستا، ۱۵ سال سابقه کار در شستا دارد و قائم مقام آن نیز ۲۵ سال سابقه کار در شستا دارد. واقعا انتصاب سیاسی یک انتصاب کاملا نادرست بود. انتصاب سیاسی نادرست است. اما هیچ اشکالی ندارد که ما مدیران برجسته‌ای داشته باشیم که گرایش سیاسی داشته باشد. معاون پشتیبانی شستا فردی است که در جناح اصولگرا قرار دارد.  در دولت قبلی نیز در منطقه آزاد انزلی بوده است.

وی در ادامه تاکید کرد: بنابراین اطلاعات به گونه‌ای به نمایندگان داده شد که از نگاه بنده بر اساس اطلاعات نادرست تصمیم گرفتند. دولت وفاق ملی اساسا به وفاق ملی گرایش دارد. ما هنوز در هیات مدیره‌های صندوق‌ها و شرکت‌ها افرادی را داریم که گرایش‌های متفاوت با دولت داشتند. یا حداقل از دوره قبل باقی ماندند. خیلی از این افراد نیز قرار نیست که تغییر کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->