آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟
سرخط خبرها

جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی از ۲۲ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ در جاده‌های کشور

  • کد خبر: ۳۲۱۷۳۶
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی از ۲۲ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ در جاده‌های کشور
مرکز مدیریت راه‌های کشور، محدودیت‌های ترافیکی از چهارشنبه تا شنبه (۲۲ تا ۲۵ اسفند ماه) در سطح برخی از محور‌های مواصلاتی کشور را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد موتورسیکلت‌ها (به استثنا موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی) از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه (۲۲ اسفند) تا ساعت ۶ صبح روز شنبه (۲۵ اسفند) از محور‌های کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و برعکس ممنوع است.

همچنین تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج - چالوس و برعکس ممنوع بوده و بر اساس پیش‌بینی محدودیت تردد در صورت افزایش حجم ترافیک، از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه، از مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) محور به طور کامل مسدود خواهد شد.

از ساعت ۱۷ محدودیت تردد یک‌طرفه از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) اعمال شده و با اتمام اجرای این طرح از ساعت ۲۴، تردد وسایل نقلیه در مسیر‌های رفت و برگشت از پل زنگوله تا مرزن‌آباد انجام خواهد شد.

بر اساس ممنوعیت تردد انواع وسایل نقلیه در روز جمعه ۲۴ اسفند ماه، از ساعت ۱۴ محدودیت تردد به مقصد چالوس از ابتدای آزادراه تهران - شمال اعمال شده و از ساعت ۱۵ از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) محور به طور کامل مسدود خواهد شد.

از ساعت ۱۷ این روز محدودیت تردد یک‌طرفه (شمال به جنوب) از مرزن‌آباد به سمت تهران اعمال شده و با اتمام زمان اجرای این طرح از ساعت ۲۳، تردد خودرو‌ها از پل زنگوله تا مرزن‌آباد در مسیر‌های رفت و برگشت انجام می‌شود، البته در صورت کم‌حجم بودن ترافیک محور، طرح محدودیت یک‌طرفه پیش از زمان ابلاغ شده اتمام می‌یابد.

تردد برای ساکنان و افراد محلی از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله آزاد بوده، اما در روز‌های اعمال محدودیت تردد جنوب به شمال، تردد خودرو‌ها از ساعت ۱۱ از میدان امیرکبیر به مقصد چالوس ممنوع است.

بر اساس این گزارش، علاوه بر ممنوعیت تردد خودرو‌های تریلر در محور هراز و بالعکس، تردد خودرو‌های کامیون و کامیونت (به استثنا خودرو‌های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۲۲ اسفند ماه و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه و جمعه (۲۳ و ۲۴ اسفند) از این محور ممنوع خواهد بود.

همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت تردد یک‌طرفه مقطعی به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و برعکس در روز جمعه ۲۴ اسفند ماه اعمال خواهد شد.

لازم به ذکر است، محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۲۴ اسفند ماه از انتهای نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم انجام خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->