لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی از ۲۲ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ در جاده‌های کشور

  • کد خبر: ۳۲۱۷۳۶
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی از ۲۲ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ در جاده‌های کشور
مرکز مدیریت راه‌های کشور، محدودیت‌های ترافیکی از چهارشنبه تا شنبه (۲۲ تا ۲۵ اسفند ماه) در سطح برخی از محور‌های مواصلاتی کشور را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد موتورسیکلت‌ها (به استثنا موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی) از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه (۲۲ اسفند) تا ساعت ۶ صبح روز شنبه (۲۵ اسفند) از محور‌های کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و برعکس ممنوع است.

همچنین تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج - چالوس و برعکس ممنوع بوده و بر اساس پیش‌بینی محدودیت تردد در صورت افزایش حجم ترافیک، از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه، از مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) محور به طور کامل مسدود خواهد شد.

از ساعت ۱۷ محدودیت تردد یک‌طرفه از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) اعمال شده و با اتمام اجرای این طرح از ساعت ۲۴، تردد وسایل نقلیه در مسیر‌های رفت و برگشت از پل زنگوله تا مرزن‌آباد انجام خواهد شد.

بر اساس ممنوعیت تردد انواع وسایل نقلیه در روز جمعه ۲۴ اسفند ماه، از ساعت ۱۴ محدودیت تردد به مقصد چالوس از ابتدای آزادراه تهران - شمال اعمال شده و از ساعت ۱۵ از ابتدای پل زنگوله (انت‌های دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) محور به طور کامل مسدود خواهد شد.

از ساعت ۱۷ این روز محدودیت تردد یک‌طرفه (شمال به جنوب) از مرزن‌آباد به سمت تهران اعمال شده و با اتمام زمان اجرای این طرح از ساعت ۲۳، تردد خودرو‌ها از پل زنگوله تا مرزن‌آباد در مسیر‌های رفت و برگشت انجام می‌شود، البته در صورت کم‌حجم بودن ترافیک محور، طرح محدودیت یک‌طرفه پیش از زمان ابلاغ شده اتمام می‌یابد.

تردد برای ساکنان و افراد محلی از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله آزاد بوده، اما در روز‌های اعمال محدودیت تردد جنوب به شمال، تردد خودرو‌ها از ساعت ۱۱ از میدان امیرکبیر به مقصد چالوس ممنوع است.

بر اساس این گزارش، علاوه بر ممنوعیت تردد خودرو‌های تریلر در محور هراز و بالعکس، تردد خودرو‌های کامیون و کامیونت (به استثنا خودرو‌های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۲۲ اسفند ماه و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه و جمعه (۲۳ و ۲۴ اسفند) از این محور ممنوع خواهد بود.

همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت تردد یک‌طرفه مقطعی به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و برعکس در روز جمعه ۲۴ اسفند ماه اعمال خواهد شد.

لازم به ذکر است، محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۲۴ اسفند ماه از انتهای نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم انجام خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->