دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: ۵۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی مجدداً قبول شدند

  • کد خبر: ۳۲۱۸۱۴
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
وزیر آموزش و پرورش: ۵۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی مجدداً قبول شدند
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه در بخش‌بندی و تقسیم‌‌بندی در حوزه مصاحبه مشکلات متعددی بوده که باید اصلاح می‌شد و همچنین در بخش اجرا نیز مسائلی وجود دارد، گفت: به این نتیجه رسیدیم که کل آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی را بازبینی کنیم و پس از بازبینی حدود ۵ هزار و ۷۰۰ نفر دیگر مجدداً به‌عنوان قبول شدگان اعلام شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی در حاشیه نشست بررسی ساماندهی نیروی انسانی و اعتراضات به نتایج آزمون‌های استخدامی وزارتخانه متبوعش در کمیسیون آموزش در گفت‌و‌گو با خبرنگار خانه ملت، گفت: این نشست فرصت بسیار خوبی برای پاسخ به درخواست نمایندگان کمیسیون آموزش بود که درباره یکی از احکام برنامه هفتم، وزارتخانه را مکلف شد تا سند جامع نیروی انسانی را تهیه و گزارشی ارائه دهد.

عضو کابینه دولت چهاردهم با بیان اینکه در بررسی ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش گزارش کاملی به کمیسیون آموزش ارائه شد، افزود: مسائل و چالش‌هایی در این حوزه مطرح شد که سوال تعداد بسیاری از نمایندگان و متقاضیان حاضر در جلسه بود.

کاظمی با اشاره به برطرف شدن بخشی از ابهامات موجود در مسائل آموزشی، ادامه داد: بخشی از این ابهامات توسط نمایندگان مطرح و برطرف شد و قرار به تصمیم گیری بخش‌های دیگر در جلسات آینده شد؛ یکی از مسائل مهم موضوع آزمون کیفیت‌بخشی بود، از ابتدای اجرای این آزمون، اعتراضات جدی و به حقی نسبت به آن وجود داشت؛ بنده به نمایندگان عرض کردم که این آزمون دو اشکال اساسی در طراحی و فرآیند اجرا و اعلام نتایج دارد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید براینکه در بخش طراحی، اشکالاتی همچون تناسب آزمون کتبی با مصاحبه و نحوه اجرای آن وجود دارد، افزود: در بخش‌بندی و تقسیم بندی در حوزه مصاحبه مشکلات متعددی وجود داشت که باید اصلاح می‌شد و همچنین در بخش اجرا نیز مسائلی وجود دارد، بنابراین به این نتیجه رسیدیم که کل آزمون کیفیت‌بخشی را بازبینی و پس از بازبینی حدود ۵ هزار و ۷۰۰ نفر دیگر مجدداً به‌عنوان قبول شدگان اعلام شدند.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->