انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی برای درگذشت مهدی مسعودشاهی

  • کد خبر: ۳۲۲۰۲۶
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۸
پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی برای درگذشت مهدی مسعودشاهی
رئیس سازمان سینمایی برای درگذشت مهدی مسعودشاهی از پایه‌گذاران سینمای پس از انقلاب پیامی منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس سازمان سینمایی، با انتشار پیامی، درگذشت مهدی مسعودشاهی را که از پایه‌گذاران سینمای پس از انقلاب، بنیان‌گذاران بنیاد سینمایی فارابی و دبیر اسبق جشنواره‌های فیلم فجر و فیلم‌های کودکان و نوجوانان بود، تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

با اندوه فراوان، درگذشت استاد گرانقدر و فعال بی‌ادعای سینمای ایران، مهدی مسعودشاهی عزیز را به خانواده محترم ایشان، همکاران سینمایی و دوستداران فرهنگ و هنر تسلیت عرض می‌کنم.

برخی افراد نامشان فراتر از یک خاطره ساده و گذرا، در عمق هویت و حافظه حوزه هنر ثبت می‌شود. بی‌تردید، مهدی مسعودشاهی یکی از همین چهره‌ها بود؛ مردی که زندگی‌اش با فرهنگ‌و هنر و سینما گره خورده بود. او بدون هیچ چشم‌داشت و فارغ از هیاهوی مرسوم، در مسیر تثبیت و تقویت سینمای ایران پس از انقلاب، گام‌های مؤثری برداشت و نقشی بی‌بدیل ایفا کرد.

مسعودشاهی یکی از افراد موثر در سینمای بعد از انقلاب و مدیری فرهنگی بود که با تدبیر و نگرشی اصیل، زمینه‌ای برای بالندگی نهاد سینمای ایران فراهم کرد. از جمله خدمات موثر او می‌توان به دبیری جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در دو دوره، دبیری جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان و همچنین داوری چندین دوره جشنواره فیلم فجر و شورا‌های ساستگذاری سینما حقیقت و فیلم کوتاه تهران اشاره کرد. این فعالیت‌ها برگ زرین دیگری به کارنامه پرافتخار او افزوده و جایگاه ویژه‌ای را برای او در تاریخ سینمای پس از انقلاب رقم زده است.

فقدان چنین شخصیت کم نظیری و سلیم النفس که همواره دل در گرو رشد و توسعه سینما داشت، ضایعه‌ای غیرقابل جبران برای خانواده سینما به شمار می‌رود. اما در برابر این نبود، باید به آثار ماندگار و عشق بی‌پایانی که او برای این هنر فاخر داشت نگریست و یادش را گرامی داشت.

با احترام و قدردانی جاودانه از خدمات ارزشمندش، از درگاه حق تعالی برای روح آن عزیز رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم. آمین

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->