۶۰ شهید حملات رژیم صهیونیستی به کشور، در تهران تشییع می‌شوند بازگشت حسینیه معلی با ترکیب تازه‌ای از مداحان و کارشناسان مذهبی قاب کم‌نظیر از فرماندهان میدان در جریان حمله صهیونیست‌ها به ایران + عکس نگارخانه رضوان میزبان نمایشگاه خوشنویسی «گلاب اشک» می‌شود برنامه‌های دهه اول محرم ۱۴۰۴ ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر امام رضا (ع) اهتزاز پرچم ایران و پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) در آسمان کشور + فیلم تشییع پیکر شهید احسان ذاکری، پاسدار و خبرنگار، در تهران (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم سلیمان سلیمانی، دانشمند هسته‌ای در حملۀ صهیونیست‌ها به شهادت رسید آغاز به کار پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» با فرا رسیدن ماه محرم ۱۴۰۴ ممنوعیت برپایی عزاداری محرم در حرم حضرت زینب(س) توسط جولانی آیین سنتی «صلا» در نخستین روز ماه محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) چرایی عزاداری برای امام حسین(ع) قبل از سالروز شهادتش نماهنگ چاووش با صدای محمود کریمی+ فیلم ورود آخرین کاروان زائران ایرانی به مدینه (۶ تیر ۱۴۰۴) مراسم شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه محرم برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) | تجدید بیعت مادران مشهدی با مکتب سیدالشهدا(ع) برگزاری تشییع پیکر سردار شهید کاظمی و دیگر شهدای جنایات ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی در مشهد (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم و تصاویر اعلام برنامه‌های ویژه ماه محرم برای زائرین ‌غیرایرانی حرم حضرت زینب(س) سیاه‌پوش شد اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

تأکید شهردار مشهد بر همکاری شهرداری و آستان قدس در پروژه‌های عمرانی حرم رضوی

  • کد خبر: ۳۲۲۳۷۳
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
تأکید شهردار مشهد بر همکاری شهرداری و آستان قدس در پروژه‌های عمرانی حرم رضوی
در بازدید مدیران اجرایی شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد از پروژه‌های عمرانی حرم مطهر رضوی، شهردار مشهد بر تعامل و همکاری مشترک بین شهرداری و آستان قدس رضوی در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد به همراه جمعی از مسئولان شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد در بازدید از پروژه‌های عمرانی بست شیخ بهایی و صحن امیرالمومنین (ع) حرم مطهر رضوی، این طرح‌ها را بسیار عظیم، ویژه و حساس توصیف کرد و گفت: مردم زمانی که این پروژه‌ها به بهره‌برداری برسند، خواهند فهمید که مهندسان و معماران چه سختی‌ها و مشقت‌هایی برای اجرای آنها متحمل شده‌اند.

شهردار مشهد افزود: در اجرای این پروژه‌ها، توجه ویژه‌ای به معماری اماکن متبرکه شده است و جابجایی‌ها و تغییرات با دقت و ظرافت کامل انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: اجرای این طرح‌ها از لحاظ فنی پیچیده، سنگین و بسیار ارزشمند است و متخصصان ایرانی که دل در گرو ولایت دارند، با عشق و علاقه در حال کار هستند و این عشق در کلام و عملکردشان نسبت به امام رضا (ع) مشهود است.

قلندر شریف با اشاره به افزایش چشمگیر حجم زائران حرم مطهر رضوی، تصریح کرد: در حال حاضر، سالانه ۳۴ میلیون زائر ایرانی و خارجی، به مشهد مشرف می‌شوند؛ پیش‌بینی می‌شود که تنها در ایام نوروز، ۱۰ میلیون زائر به مشهد سفر کنند و کرامت امام رضا (ع) همیشه باعث شده که هیچ کمبودی احساس نشود.

وی ابراز کرد: مشهد، شهری است که فلسفه ورود به آن با شهادت گره خورده و اولین شهر شهیدپرور ایران است. تمام نیرو‌های خدمات‌رسان، اعم از شهرداری و سایر نهادها، شبانه‌روز در حال انجام کار هستند و تمام این امور را با نگاه به حضرت رضا (ع) انجام می‌دهند.

شهردار مشهد همچنین به تعامل بین شهرداری و آستان قدس رضوی اشاره کرد و افزود: آستان قدس، جایگاهی ویژه در مدیریت شهری مشهد دارد. هر اقدامی که برای مشهد می‌شود، تنها مختص مشهدی‌ها نیست، بلکه خدمتی ملی، فراملی و فرا استانی به شماره می‌رود.

وی در خاتمه ضمن قدردانی از حمایت‌های تولیت معزز آستان قدس رضوی و معاونین ایشان، بر تلاش برای پیشبرد اهداف مشترک در کنار یکدیگر تاکید کرد.

افزایش فضای مسقف حرم مطهر رضوی

در این بازدید، خلیل‌الله کاظمی، رئیس سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی، با بیان اینکه از مساحت یک میلیون متر مربع حرم مطهر تنها ۴/۲ درصد آن مسقف است، توضیح داد: با توجه به این فضا، یکی از دغدغه‌های ما در ایام شلوغی و نامساعد بودن شرایط جوی، پذیرایی از زائران بود که کار را دشوار می‌کرد.

وی از اجرای پروژه رواق امیرالمؤمنین (ع) در صحن جمهوری خبر داد و گفت: با هدف افزایش فضای مسقف حرم مطهر و بهبود خدمات به زائران احداث این رواق در دستور کار آستان قدس رضوی قرار گرفت.

کاظمی تاکید کرد: با اجرای این پروژه و همچنین پروژه زیرسطحی بست شیخ بهایی، فضای مسقف حرم مطهر رضوی ۳۶ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی در ادامه با اشاره به پیچیدگی‌های جابه‌جایی گلدسته صحن جمهوری به ارتفاع ۳۵ متر و وزن ۲۱۰ تن توضیح داد که به دلیل وجود سقف بهشت ثامن (ع) زیر این گلدسته و همچنین عدم امکان استفاده از جرثقیل سنگین در داخل حرم، تصمیم بر استفاده از روش ویژه‌ای برای انتقال این سازه گرفته شد.

کاظمی عنوان کرد:این عملیات برای جلوگیری از آسیب به بخش‌های طلاکاری شده گلدسته انجام گرفت که برای این منظور از شاسی‌های ویژه استفاده شد و انتقال گلدسته با استفاده از سکو و ریل راه‌آهن انجام گرفت.

در پایان این تور گروهی نیز شهردار و اعضای شورای شهر مشهد با تولیت آستان قدس رضوی دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->