نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۲۵۸۹
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
  • ۱
ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳)
یک رسانه غربی با استناد به اطلاعات واتیکان وضعیت سلامت رهبر کاتولیک‌های جهان را با وجود بهبود جزئی، همچنان جدی ارزیابی کرده و از برنامه ریزی واتیکان برای دوران پس از فرانسیس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان همچنان به دلیل ذات الریه در بیمارستان بستری است.

واتیکان روز گذشته اولین عکس فرانسیس را از زمان بستری شدن در بیمارستان در اواسط فوریه منتشر کرد. این عکس پاپ ۸۸ ساله را در ردای سفید نشان می‌دهد که از پشت سمت راست در مقابل یک محراب نشسته است. در بیانیه منتشر شده توسط اتاق مطبوعات این مقر مقدس آمده است: «امروز صبح، پاپ فرانسیس در کلیسای آپارتمان خود در طبقه دهم پلی کلینیک جملی مراسم عید مقدس را برگزار کرد.»

پاپ فرانسیس که از اواسط فوریه به دلیل ذات الریه شدید در بیمارستان جملی رم تحت درمان قرار گرفته است، اخیرا پیامی را از بستر بیماری خود ارسال کرده است. واتیکان در عین حال از همچنان در معرض خطر بودن جان پاپ به دلیل بیماری خبر داده است.

پاپ ۸۸ ساله در این پیام با همه بیماران ابراز همدردی کرد و خواستار دعا برای صلح در کشور‌های جنگ زده شد.

بر اساس متن ارسالی از سوی مقر پاپ وی گفته است: من دورانی را سپری می‌کنم و به بسیاری از برادران و خواهران بیمار می‌پیوندم. بدن ما ضعیف است، اما با این وجود، هیچ چیز نمی‌تواند ما را از عشق ورزیدن، دعا کردن، انفاق و در ایمان بودن برای یکدیگر باز دارد. هم زمان وی برای کشور‌های جنگ زده دعا کرد.

پاپ از ۱۴ فوریه در بیمارستان جملی رم به سر می‌برد و از آن زمان تاکنون در انظار عمومی حضور نداشته است. رئیس کلیسای کاتولیک از ذات الریه پیچیده دو طرفه رنج می‌برد. شامگاه شنبه مقر مقدس وضعیت سلامتی وی را پایدار توصیف کرد.

با این وجود، پزشکان معالج تمایلی به اظهار نظر در مورد سیر بعدی بیماری وی ندارند. فرانسیس برای رفع تنگی نفس خود با دوز بالا اکسیژن دریافت می‌کند. با وجود بهبود جزئی، وضعیت همچنان جدی است و خطر جانی همچنان وجود دارد.

در ۱۳ ماه مارس، انتخاب «پاپ فرانسیس» برای دوازدهمین بار جشن گرفته شد. وی به عنوان دومین پاپ قدیمی در تاریخ کلیسای کاتولیک، اصلاحات زیادی را در دوره ریاست خود آغاز کرد. وی با وجود بیماری این روز‌ها سعی می‌کند با گذراندن روز‌های خود به نماز و کمی کار، وظایف خود را انجام دهد. با این حال، واتیکان در حال برنامه ریزی برای زمان پس از فرانسیس برای اطمینان از انتقال آرام است.

فرانسیس با ۸۸ سال سن، اکنون دومین پاپ مسن تاریخ است. وی به‌عنوان جانشین پاپ بندیکت شانزدهم از مارس ۲۰۱۳ در این سمت بوده است. طبق اسناد واتیکان فقط پاپ لئو سیزدهم بیشتر از فرانسیس زندگی کرد. این پاپ ایتالیایی در سال ۱۹۰۳ در سن ۹۳ سالگی درگذشت. جوزف راتزینگر، سلف فرانسیس، ۹۵ سال عمر کرد، اما سال‌ها قبل از مرگش استعفا داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدحسن کاظمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
0
0
از شهر جهانی یزد. ۲۸ اسفند ۱۴۰۳. مردم غزه و ما مدیون پاپ هستیم. امیدواریم حالشان هرچه زودتر کامل خوب شود. باتشکر.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->