پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

نکات بهداشتی که در سفر نباید فراموش کنید

  • کد خبر: ۳۲۲۶۰۶
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
نکات بهداشتی که در سفر نباید فراموش کنید
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نسبت به خطرات بیماری‌های منتقله از آب و غذا، به‌ویژه اسهال مسافرتی، هشدار داد و بر لزوم رعایت نکات بهداشتی، ایمنی و محیط زیستی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی با اشاره به اهمیت بهداشت دست‌ها گفت: پیش از آماده‌سازی و مصرف غذا و همچنین پس از استفاده از سرویس بهداشتی، حتماً دستان خود را با آب و صابون بشویید و در سفر، همیشه یک ضدعفونی‌کننده دست با حداقل ۶۰ درصد الکل به همراه داشته باشید تا در صورت عدم دسترسی به آب سالم از آن استفاده کنید.

تأکید بر مصرف آب سالم

رئیس مرکز سلامت محیط و کار با اشاره به اهمیت آب آشامیدنی سالم گفت: فقط از آب‌های بسته‌بندی‌شده، آب معدنی و آب شبکه عمومی شهری برای آشامیدن، تهیه غذا، شست‌وشوی دست و مسواک زدن استفاده کنید و در صورت عدم دسترسی به آب سالم، حتماً آب را حداقل به مدت یک دقیقه بجوشانید، به هیچ عنوان از یخ‌های فاقد بسته‌بندی و نشانه‌های بهداشتی، یا یخ‌هایی که در شرایط نامناسب نگهداری و توزیع می‌شوند، استفاده نکنید.

نکات ایمنی در مصرف مواد غذایی

فرهادی با اشاره به نگهداری صحیح غذا‌ها گفت: غذا‌های گرم باید در دمای بالاتر از ۶۰ درجه و غذا‌های سرد در دمای کمتر از ۵ درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند و مواد غذایی باید در بسته‌بندی مناسب و دور از دسترس حشرات و گردوغبار نگهداری شوند و غذا‌های پخته‌شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط بمانند؛ اگر قصد مصرف مجدد غذا‌های پخته‌شده را دارید، حتماً آنها را تا دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد حرارت دهید.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: از مصرف میوه و سبزیجات خامی که به‌درستی شسته و ضدعفونی نشده‌اند، خودداری کنید و غذا‌های پخته‌ای که بیش از دو ساعت بیرون از یخچال در دمای محیط مانده‌اند، نباید مصرف شوند.

نکات مهم درباره مصرف لبنیات و کنسرو‌ها

فرهادی توصیه کرد: در سفر، فقط از شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنید و قبل از مصرف کنسروها، از داشتن مجوز و تاریخ مصرف آنها مطمئن شوید. از مصرف کنسرو‌هایی که نشتی، زنگ‌زدگی یا بادکردگی دارند، خودداری کنید و حتماً آنها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

رعایت ایمنی در محل اسکان

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تأکید کرد: در محل اسکان موقت، از وسایل گرمایشی غیراستاندارد مانند پیک‌نیک، اجاق گاز و زغال در فضای بسته چادر یا خودرو استفاده نکنید و فقط از وسایل گرمایشی ایمن و دارای استاندارد بهره ببرید و قبل از برپایی چادر یا کمپ، محل استقرار خود را بررسی کنید و از مناطقی که ممکن است محل لانه جوندگان و حشرات باشند، اجتناب کنید. استفاده از پشه‌بند، اسپری یا پماد‌های دافع حشرات و پوشیدن لباس‌های آستین‌بلند در مناطق پرخطر ضروری است.

فرهادی در پایان تأکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یا در صورت بروز بیماری‌های گوارشی پس از مصرف غذا در این اماکن، شهروندان می‌توانند از طریق تماس با شماره ۱۹۰ موارد را گزارش دهند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->