صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) مرگ ناگهانی ورزشکاران با مصرف دارو‌های نیروزا واحد درس جدید اجباری برای دانشجویان | گذراندن «آمادگی در برابر حوادث و سوانح» برای تمام مقاطع دانشگاه‌ها الزامی است ۵ نشانه مهم کبد چرب که در پا‌ها ظاهر می‌شوند آیا نوشیدن چای سبز در عصر، خواب را مختل می‌کند؟  نقش محوری مادران در حفظ سلامت روان خانواده | هشت راهکار ساده برای افزایش تاب‌آوری زنان در بحران‌های زندگی اسامی محصولات لایه‌بردار و ماسک‌های غیرمجاز منتشر شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سالانه ۱۵ هزار پرستار از طریق آزمون استخدامی جذب می‌شوند جسد کوهنورد سقوط‌ کرده در دامنه ارتفاعات «رگه‌روه» لرستان پیدا شد نجات ۳۳ کوهنورد پس از ۴ ساعت مفقودی در ارتفاعات رودبار ۱۲ نفر در تصادف زنجیره‌ای محور ملک آباد- مشهد مصدوم شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) مسمومیت ۳ نفربا گاز مونوکسیدکربن در نیشابور (۲ آبان ۱۴۰۴) انفجار در خیابان پیروزی تهران؛ سوختگی با ۳ مصدوم مصرف دارو در ایران بیش از ۲ برابر مصرف به ازای جمعیت آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری فوق تخصصی پزشکی تا فردا (۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر علوم: نوروز و افطار، نقشی فرامرزی و بین نسلی در تقویت هویت، وحدت و ارزش‌های مشترک میان ملت‌ها ایفا می‌کنند

  • کد خبر: ۳۲۲۷۶۹
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
وزیر علوم: نوروز و افطار، نقشی فرامرزی و بین نسلی در تقویت هویت، وحدت و ارزش‌های مشترک میان ملت‌ها ایفا می‌کنند
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نوروز و افطار، نقشی فرامرزی و بین نسلی در تقویت هویت، وحدت و ارزش‌های مشترک میان ملت‌ها ایفا می‌کنند و تعیین روز جهانی نوروز، توسط سازمان ملل و ثبت آیین افطار به عنوان میراث فرهنگی ناملموس بشری، اهمیت جهانی این دو آیین است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین سیمایی در مراسم بزرگداشت میراث ناملموس نوروز و افطار که به میزبانی کمیسیون ملی یونسکو در ایران و با حضور رئیس دفتر سازمان یونسکو در تهران و تعدادی از سفرای خارجی برگزار شد؛ بر اهمیت نوروز و افطار به عنوان دو میراث فرهنگی جهان‌شمول بشری تاکید کرد.

وی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین پرونده‌های ثبت‌شده در یونسکو، که به نوروز اختصاص دارد، با همکاری سیزده کشور، از جمله ایران، آذربایجان، هند، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه، ازبکستان، افغانستان، تاجیکستان، عراق، قزاقستان، ترکمنستان و مغولستان تدوین شد. این تلاش منجر به ثبت این میراث فرهنگی ناملموس در سال ۲۰۱۰ شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: همچنین جمهوری اسلامی ایران با همکاری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان، پرونده مشترک آیین‌های افطاری و سنت‌های اجتماعی-فرهنگی آن را به نمایندگی فهرست میراث فرهنگی ناملموس بشری ثبت کرد و گامی بزرگ برای جهانی‌سازی مراسم‌های فرهنگی و مذهبی این سرزمین پربرکت برداشت.

سیمایی صراف در ایران گفت: در طول تاریخ کهن، ایرانیان همواره خالق و پیشگام در شکوفایی فرهنگ و تمدن بشری بوده‌اند. ایرانیان جزو تمدنی بودند که با آفرینش نوروز، آمدن بهار طبیعت را جشن گرفتند و این ریشه‌های عمیق تمدنی باعث شد که ایرانیان، اسلام را با آغوش باز پذیرفته و بیش از هر سرزمین و ملت دیگری به گسترش جهانی آن کمک کنند.

وی اظهار کرد: همان‌گونه که استحضار دارید، مجمع عمومی سازمان ملل متحد تاریخ ۲۱ مارس، که مطابق با اولین روز فروردین است، را به عنوان روز جهانی نوروز تعیین کرد. این شناسایی، اهمیت و جهان‌شمولی این جشن را نشان می‌دهد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: به عنوان رئیس کمیسیون ملی یونسکو در ایران، همواره به دبیرکل محترم و همکارانشان بر اهمیت فزاینده تعامل کمیسیون‌های ملی در سراسر جهان و نقش مهم دیپلماسی عمومی و فرهنگی در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کرده‌ام.

سیمایی صراف همچنین تصریح کرد: در این دوران، دستاوردهای قابل توجهی بدست آمده است، از جمله فعال‌سازی کرسی‌های یونسکو و مراکز نوع دوم و بازسازی رابطه کمیسیون ملی با یونسکو. این دستاوردها نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه و سخت‌کوشی همکاران سخت‌کوش در کمیسیون ملی یونسکو ایران است. در سال جدید، امیدواریم کمیسیون ملی با احیای کمیته‌های ملی و تقویت شبکه‌های شهرهای خلاق و یادگیرنده، چشم‌اندازی الهام‌بخش برای گسترش فعالیت‌های مؤثر در سال نو ارائه دهد.

وی در پایان سخنان خود گفت: امروز، در ماه مبارک رمضان و آغاز نوروز، در این مراسم افطار گرد هم آمده‌ایم تا با بهره‌مندی از برکات دین گرانقدر اسلام، بهار قرآن و معنویت را جشن بگیریم و همزمان، جشن باستانی نوروز را با شادی، مهربانی، صلح و دوستی میان همه ادیان و ملت‌ها استقبال کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->