شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی مشهد از خدمات ویژه این سازمان در ایام نوروز ۱۴۰۴ خبر داد

  • کد خبر: ۳۲۲۹۳۵
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی مشهد از خدمات ویژه این سازمان در ایام نوروز ۱۴۰۴ خبر داد
مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد اظهار کرد: در شب‌های قدر، ۱۱۰۰ دستگاه اتوبوس آماده‌سازی شده است تا خدمات‌رسانی به زائران حرم مطهر امام‌رضا(ع) انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن شریعتی بیان کرد: در شب‌های قدر، ۱۱۰۰ دستگاه اتوبوس آماده‌سازی شده است تا خدمات‌رسانی به زائران حرم مطهر رضوی انجام شود.

شریعتی گفت: این خدمات از یک ساعت قبل از نماز مغرب‌وعشا آغاز می‌شود و تا پایان مراسم ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد ادامه داد: خدمات در شب‌های قدر به صورت رایگان ارائه می‌شود و تا نزدیک‌ترین جایی که مجموعه ترافیک و پلیس راهور اجازه دهند، پیش می‌رود.

او خاطرنشان کرد: در صورت توقف خدمات، ایستگاه‌های موقت در میدان شهدا و سه‌راه دانش ایجاد خواهد شد. مسافران و زائران از اتوبوس‌ها پیاده شده و با استفاده از مینی‌بوس‌های موجود در شهر، تا نزدیک‌ترین نقطه به حرم مطهر منتقل خواهند شد.

شریعتی افزود: برای تسهیل تردد شهروندان در آستانه تحویل سال نو، ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ویژه در نظر گرفته شده است. همچنین، ۱۲ پایانه مستقل در مجموعه پیرامونی حرم مطهر، خدمات ویژه‌ای را در این ایام ارائه خواهند داد.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد تأکید کرد: در روز جهانی قدس نیز پایگاه‌هایی در سطح شهر ایجاد خواهد شد تا شهروندان به محل شروع راهپیمایی (احتمالاً میدان ۱۵خرداد) منتقل شوند. خدمات بازگشت نیز به همین شکل انجام خواهد شد و مسافران از میدان ۱۵خرداد به پایانه‌های شهری بازگردانده خواهند شد.

شریعتی افزود: در روز عید فطر، خدمات اتوبوس‌رانی از اذان صبح آغاز می‌شود و تمامی ناوگان و ۲۲ خط منتهی به حرم مطهر به‌صورت ویژه فعال خواهند بود تا خدمات لازم را به زائران ارائه دهند. با توجه به شرایط ترافیکی و تصمیمات مجموعه ترافیک شهری، خدمات ویژه‌ای برای انتقال شهروندان به بوستان‌های بزرگ سطح شهر در روز ۱۳ فروردین در نظر گرفته شده است. مردم به پارک‌های بزرگ و بوستان‌های شهری منتقل شده و پس از پایان مراسم، خدمات بازگشت نیز ارائه خواهد شد.

او خاطرنشان کرد: تمام ناوگان اتوبو‌س‌رانی در این ایام به‌طور کامل آماده‌سازی شده و تعمیرات اساسی انجام شده است. در برخی مناسبت‌ها مانند شب‌های قدر و تحویل سال نو، خدمات به‌صورت ۲۴ساعته ارائه خواهد شد. همکاران اتوبوس‌ران ما با اشتیاق این خدمات را انجام خواهند داد و در کنار مردم خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->