اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و خیزش گردوخاک در استان ادامه دارد افزایش طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی | جدایی خاکستری در عصر سالمندی وزیر آموزش و پرورش: همزمان با شروع سال تحصیلی ۲۴۰۰ پروژه افتتاح می‌شود مردان نابارور، قربانیان خاموش یک درد پنهان
سرخط خبرها

اختصاص بسته حمایتی ویژه به خانوارهای نیازمند دارای کودک + جزئیات

  • کد خبر: ۳۲۴۱۱۳
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
اختصاص بسته حمایتی ویژه به خانوارهای نیازمند دارای کودک + جزئیات
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ مرحله یازدهم (مرحله آخر سال گذشته) حساب سرپرستان خانوار دارای کودک زیر پنج سال دارای سوءتغذیه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد میدری گفت: بیش از ۱۳۴ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه در سال گذشته مشمول شارژ اعتباری مرحله یازدهم خرید رایگان سبد غذایی شدند.

وی افزود: با تخصیص اعتبار سبد حمایتی برای کودکان دارای سوءتغذیه، بیش از ۱۳۴ هزار کودک ۵ تا ۵۹ ماهه دارای سوءتغذیه، بن‌کارت خرید سبد غذایی دریافت کردند به عبارتی مرحله یازدهم حساب سرپرستان خانوار ایشان شارژ شده است.

میدری افزود: با توجه به دستور ربیس‌جمهور مبنی بر رفع فقر در کشور و در راستای تحقق بخشی از وعده‌های دولت چهاردهم، سرپرستان خانوار بیش از ۱۳۴ هزار کودک زیر ۵ سال مبتلا به سوءتغذیه (دارای کوتاه‌قدی، کم‌وزنی، لاغری شدید و...)، بن‌کارت خرید سبد غذایی از طریق طرح کالابرگ الکترونیکی دریافت کردند.

وی افزود: از ابتدای سال گذشته، برنامه امنیت غذایی کودکان در یازده مرحله اجرایی شده است که سال گذشته (۱۴۰۳) هفت مرحله اجرایی شد. برنامه‌های امنیت غذایی و حمایت از کودکان به عنوان ضعیف‌ترین قشر که صدایشان کمتر شنیده می‌شود، جزء برنامه‌های محوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته است.

وزیر رفاه خاطرنشان کرد: زمان تشکیل نطفه تا قبل از پایان ۵ سالگی (که بیش از ۹۰ درصد مغز کودک در همین زمان تشکیل می‌شود) فرصت طلایی حمایت از کودکان است. چنانچه سوء‌تغذیه در این زمان طلایی حل نشود منجر به بروز آسیب جدی به مغز، معلولیت و تدوام چرخه فقر و فقر بین‌نسلی می‌شود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه تخصیص اعتبار لازم برای اجرای این طرح به صورت ماهیانه در سال ۱۴۰۳ از سوی سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد و اعتبار خرید سبد غذایی مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ازای هر کودک از حساب یارانه خانوار در حساب سرپرست خانوار‌هایی که دارای کودک دارای سوءتغذیه زیر ۵ سال قرار گرفت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره نحوه شناسایی کودکان واجد شرایط این طرح افزود: کودکان یاد شده از طریق پایش شاخص‌های تن‌سنجی کودک (اندازه‌گیری وزن و قد و مقایسه با منحنی‌های رشد) در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت به منظور کاهش سوءتغذیه (لاغری، کم‌وزنی وکوتاه‌قدی) شناسایی شده و پس از جمع‌بندی داده‌ها از طریق دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت استحقاق‌سنجی از طریق آزمون وسع و مبتنی‌بر دهک‌بندی درآمدی خانوار (پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان) ارسال می‌شود.

وی درباره نحوه پرداخت سرانه اعتبار خرید سبد غذایی کودکان که در حساب سرپرست خانوار از طریق طرح کالابرگ الکترونیکی شارژ می‌شود، اظهارکرد: برای ۱۲۵ هزار و ۳۵۶ کودک دارای سوءتغذیه دهک‌های یک تا پنج، مبلغ ۱۱ میلیون ریال و برای ۸۸۹۲ کودک دارای سوءتغذیه در دهک‌های شش و هفت مبلغ ۶.۶ میلیون ریال برای تأمین سبد غذایی مشتمل بر اقلام مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از طریق شبکه ملی اعتبار و کدملی سرپرست خانوار پرداخت شده که اقلام سبد تعیین شده در تمامی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ الکترونیکی در دسترس خانوار قرار داشته و قابل خریداری است.

میدری تاکید کرد: مبلغ اعتبار تخصیص یافته سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.

وزیر رفاه گفت: امیدواریم با اجرای این برنامه شاهد کاهش سوءتغذیه (لاغری، کم‌وزنی وکوتاه‌قدی) کودکان، ارتقای امنیت غذایی و افزایش کیفیت خدمات مشاوره تغذیه به مادران از طریق کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، و نیز ارتقای آگاهی، نگرش و عملکرد مادران در زمینه الگوی تغذیه صحیح و رشد کودکان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: همچنین این طرح در سال جاری نیز با قدرت و افزایش اعتبار خرید برای خانوار مشمولی که در پایش سال قبل قرار گرفته‌اند تا زمان بهبود کودکان ادامه خواهد یافت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->