رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات صعود بیشتر بیت‌کوین با تضعیف دلار (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هشدار جدی به پرمصرف‌های برق | اعمال محدودیت در انتظار مشترکان پرمصرف‌ فروش متری مسکن راهی برای خانه‌دار شدن است؟ جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری اعلام شد کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کدام استان‌ها بیشترین مصرف آب را دارند؟ | مشهد، جزو کم‌مصرف‌های آب وجود تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌بها در مشهد گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی
سرخط خبرها

وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است

  • کد خبر: ۳۲۴۵۴۹
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است
مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب مشهد گفت: متوسط ذخیره آب سد‌های مشهد به حدود ۱۰ درصد رسیده است و هنوز بارش‌های بهاری را پیش‌رو داریم؛ بنابراین اکنون نمی‌توان پیش‌بینی کرد که به جیره‌بندی خواهیم رسید یا خیر.

حسین اسماعیلیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت آبی مشهد، اظهار کرد: تا پایان سال ۱۴۰۳ یعنی در نیم سال اول سال آبی با کاهش ۲۵ درصدی بارش باران در مشهد مواجه بودیم و بارندگی‌ها به نحوی نبوده است که ورودی خاصی پشت سد‌ها داشته باشیم که متوسط ذخیره آب سد‌های مشهد به حدود ۱۰ درصد رسیده است.

افزود: عمده بارندگی‌ها در سال گذشته در اردیبهشت و خردادماه رخ داد که آب پشت سد‌ها ذخیره شد و ذخیره آب در سد دوستی عمدتا مربوط به بارندگی‌های اردیبهشت‌ماه بوده است.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب مشهد ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان در دشت مشهد متمرکز است که این دشت صرفا کلانشهر مشهد نیست و شهر‌هایی مانند طرقبه، شاندیز، قوچان و چناران در دشت مشهد هستند. وضعیت سفره‌های آب زیرزمینی به هیچ عنوان مطلوب نیست و افت سفره‌های آب زیرزمینی در مشهد زیاد است. در استان هم وضعیت مطلوبی حاکم نیست، اما اوضاع مشهد کمی وخیم‌تر است.

اسماعیلیان درخصوص بازچرخانی و افزایش بهره‌وری آب مشهد گفت: نیاز آبی در حال افزایش است؛ چراکه کلانشهر مشهد در حال افزایش جمعیتی و ساختاری است، اما محدودیت‌های آبی هرساله افزایش می‌یابد. افزایش بازچرخانی و بهره‌روی لازم است، اما کافی نیست و در پروژه‌های آب‌منطقه‌ای در نظر گرفته شده است، اما به هرحال آب در مشهد کم است و لازم است که بخشی از نیاز آبی در میان‌مدت و بلندمدت از طریق پروژه‌های آبی تامین شود.

وی افزود: وضعیت تامین آب مشهد پازلی از  پروژه‌های مختلف است که بخشی از آن از جنس بهره‌وری و بازچرخانی است، برخی پروژه‌های تامین آب است که مکمل یکدیگر هستند و هیچ‌کدام را نباید رها کرد. در وضعیتی قرار نداریم که در خصوص پروژه‌ها اولویت‌بندی کنیم و باید هر پروژه‌ای در حوزه خود انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب مشهد درباره جیره‌بندی آب مشهد در تابستان اعلام کرد: در سال آبی گذشته تقریبا همین وضعیت را داشتیم و هنوز بارش‌های بهاری را پیش‌رو داریم؛ بنابراین اکنون نمی‌توان پیش‌بینی کرد که به جیره‌بندی خواهیم رسید یا خیر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->