گام‌های تازه برای اقتصاد هنر و توسعه گالری‌ها در مشهد آثار خوشنویسان مشهد در نگارخانه رضوان به نمایش درآمد سام درخشانی، شبنم مقدمی و مهدی حسینی‌نیا روی صحنه تئاتر اکران سریال وحشی در سینما‌ها مریم بحرالعلومی داور «جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن» ترکیه شد نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است نویسنده ای برای مردم | گزارشی از سمینار علمی پژوهشی «یک روز با شکسپیر» فیلم کوتاه «ردپا» در راه فرانسه معرفی ۷کتاب از تازه‌های نشر | روایت‌های ترکی، روسی و هندی در زبان فارسی محمد رحمانیان دبیر جشنواره‌ تئاتر «صورتخانه» شد فیلم رکسانا اکران می‌شود روایتی دیگر از «مگالوپلیس» در قالب رمان مصور آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «دریاچه قو» در صدر | آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقش آفرینی دواین جانسون در فیلم جدید اسکورسیزی هفته فیلم و عکس مشهد، فرصتی برای دیده‌شدن آثار | رویدادی برای تماشای تجربه‌های نخستین فیلم‌سازان
سرخط خبرها

مروری بر مهم‌ترین حاشیه‌های پلتفرم‌ها در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۴۷۲۹
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
مروری بر مهم‌ترین حاشیه‌های پلتفرم‌ها در سال ۱۴۰۳
گزارشی از حاشیه‌های پلتفرم‌ها را در نیمه دوم سال گذشته بخوانید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سال ۱۴۰۳ در حالی دو هفته است پایان یافته که برای شبکه نمایش خانگی، سالی پراتفاق و پرخبر بود. پلتفرم‌های وی‌اودی در این سال رخداد‌های مختلفی را تجربه کردند و مسیری سنگلاخ را با حاشیه‌های فراوان پیمودند.

ما در پایان ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳ اتفاقات پرتعداد شبکه نمایش خانگی را در نیمه نخست سال مرور کرد و حالا در این گزارش، رخداد‌های نیمه دوم سال مرور شده است.

شبکه نمایش خانگی در ۶ ماه دوم سال، با دو حاشیه توقیفی روبه‌رو شد. اولی «غربت» محصول نماوا بود که با گذشت حدود ۴۰ روز از توقیف، در همان اوایل مهرماه رفع توقیف و منتشر شد. دومی هم «تاسیان» محصول فیلیمو بود که با حاشیه‌های فراوان آغاز شد و سروصدای زیادی به راه انداخت، ولی بعد از حدود دو هفته توقیف به خروجی پلتفرم بازگشت و منتشر شد. نکته جالب آن که هردو اثر با گذشت مدت کوتاهی از رفع توقیف، از صدر اخبار به زیر آمدند و حاشیه دیگری را تجربه نکردند.

قهوه پرسروصدای مدیری

در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۳، مهران مدیری بار دیگر با سریالی کمدی به نمایش خانگی بازگشت؛ سریالی که در نقطه شروع، سروصدای زیادی به پا کرد. چند روز پیش از انتشار قسمت اول، اخبار و اظهارنظر‌ها درباره نام آن که «پدر قهوه» خوانده می‌شد بالا گرفت، اما در نهایت این اثر با نام تغییریافته «قهوه پدری» منتشر شد.

نکته قابل ذکر آن که با وجود بیننده فراوان قسمت اول، «قهوه پدری» در نهایت نتوانست مخاطب قابل توجهی را جذب کند. هرچند از این سریال به دلیل محتوای خانوادگی و خلاقیت‌هایی از جنس کار‌های مهران مدیری، از سوی ساترا تقدیر به عمل آمد.

سرنوشت متفاوت پلتفرم‌ها

پلتفرم‌های اصلی نمایش خانگی در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ شرایط متفاوتی را تجربه کردند. فیلیمو بازیگر چیره بازار، نسبت به رقبای خود سریال‌های کمتری را منتشر کرد. فیلم‌نت در پاییز به شدت زیر ضرب انتقاد چند رسانه و صفحه مجازی رفت و روز‌های پرحاشیه‌ای گذراند و در نهایت نماوا تلاش کرد تا در زمستان، با انتشار همزمان سه سریال و چهار برنامه ترکیبی بازگشتی قدرتمند داشته باشد.

در این ایام همچنین پلتفرم «شیدا» نیز به صورت رسمی آغاز به کار کرد؛ پلتفرمی که همچنان با حواشی سرمایه‌گذارانش دست‌وپنجه نرم می‌کند. این سریال برای شروع، مجموعه‌ای با حضور امین حیایی و شهاب حسینی به نام «آبان» را منتشر کرد که با وجود انتقاد‌ها به فیلمنامه غیرقابل باور، به جهت حضور بازیگران چهره توانست مخاطب قابل قبولی را جذب کند.

برخورد نافرجام با «اکنون» و عادل

نیمه دوم سال، برخورد کم‌سابقه‌ای میان ساترا و پلتفرم فیلیمو رخ داد. به فاصله‌ای کوتاه، محمدجواد شکوری‌مقدم مدیر این پلتفرم، دو سند از برخورد با محصولات این پلتفرم را که از حضور ستاره‌های سابق تلویزیون بهره می‌بردند، منتشر کرد. اولی نامه‌ای درباره برنامه «اکنون» بود که به علت اشارات مجریان و مهمانان برنامه به «کتاب‌باز» شبکه نسیم، غیرقابل انتشار قلمداد شده بود و دومی، صدای ضبط‌شده کارمند ساترا بود که از مدیر پلتفرم، می‌خواست گزارش عادل فردوسی‌پور را به سرعت از مسابقه در حال پخش فوتبال حذف کند.

ماجرا در نهایت به گونه‌ای به پایان رسید که نه «اکنون» از خروجی پلتفرم حذف شد و نه گزارش فردوسی‌پور از دسترس خارج شد.

محصولات جنجالی و پرانتقاد

در نیمه دوم سال ۱۴۰۳، «جوکر» محصول فیلیمو و «ازازیل» محصول نماوا بیشترین انتقادات را برانگیختند که البته هیچ‌یک مستقیما به کیفیت این دو محصول برنمی‌گشت. در این ایام، چند فصل از رقابت مردان در «جوکر: طبقه بیست و یک»، در حالی پخش شد که از قسمت اول، به علت وجود شوخی‌های خاص، واکنش‌های منفی فراوانی برمی‌انگیخت. این در حالی بود که سری اول این برنامه در سال‌های گذشته، شوخی‌های چندانی از این دست نداشت.

همچنین کارزار تبلیغاتی که برای مجموعه خانگی «ازازیل» طراحی و اجرا شد، اگرچه توجهاتی جلب کرد، ولی به علت آن که برخی از مخاطبان را ترساند، انتقادات فراوانی به وجود آورد. این کارزار با استفاده از یک عروسک زشت و عجیب و با حضور بهرنگ علوی بازیگر سریال اجرا شد و حتی واکنش حسن فتحی کارگردان سریال را هم برانگیخت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->