پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| اصلاح هیجانی ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی رشد کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرانی در خانواده کوییک و شاهین دوسوم حقوق کارگران صرف مسکن و اجاره‌بها می‌شود پرمصرف‌ها منتظر قبوض میلیونی باشند آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید انهدام ۸۳ تن کالای غیرقابل مصرف در انبارهای اموال تملیکی خراسان رضوی چه کالا‌هایی در بندر شهید رجایی سوختند؟ نصب پنل خورشیدی در ۹۰۰ هزار واحد مسکونی استان | خراسان رضوی می‌تواند نیمی از برق تجدیدپذیر کشور را تأمین کند فشار فروش در بورس | خروج سنگین پول حقیقی از بازار (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار نیروهای پالایش و پخش در بندر شهید رجایی ایران پنجمین مصرف‌کننده بزرگ طلا در جهان است توجه ویژه به تأمین مواد اولیه داخلی برای کاهش هزینه‌های تولید در خراسان رضوی نوسانات طلا، بازار را دچار التهاب کرد | مشهد، قطب جدید طراحی طلا در کشور پرواز قیمت طلا در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال ۸۴ هزار تومان آغازبه‌کار نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگ‌ها از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مشهد قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تعداد کل شرکت‌کنندگان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد کاهش ۵۰ درصدی قیمت تخم مرغ | قیمت مصوب هفته آینده اعلام می‌شود (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهم ۸ درصدی گمرک شهید رجایی از کل واردات کالا‌های اساسی هشدار شرکت توانیر درباره قطعی برق قیمت طلای آب‌شده پشت مرز سرنوشت‌ساز (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پهلوگیری اولین کشتی در اسکله شهید رجایی بعد از حادثه انفجار در این بندر بررسی وضعیت پرواز‌های مشهد به بندرعباس، یک روز پس از حادثه بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بخشش جرائم بیمه شخص ثالث از امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لوبیاسبز را کیلویی چند بخریم؟ کدام صنایع مورد توجه سهام‌داران بورس هستند؟
سرخط خبرها

ریزش شدید قیمت طلای سیاه در پی جنگ تجاری آمریکا و چین (۱۶ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۴۷۹۰
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
ریزش شدید قیمت طلای سیاه در پی جنگ تجاری آمریکا و چین (۱۶ فروردین ۱۴۰۴)
قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی که با اقدام چین در افزایش تعرفه‌ها روی کالا‌های آمریکا، جنگ تجاری تشدید شد، هفت درصد ریزش کرد و به پایین‌ترین حد خود در بیش از سه سال گذشته رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، اعلام کرد از ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین)، تعرفه‌های ۳۴ درصدی را برای تمام کالا‌های آمریکایی وضع خواهد کرد. کشور‌های سراسر جهان، پس از اقدام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در افزایش تعرفه‌های واردات به بالاترین حد خود در بیش از یک قرن گذشته، در تدارک اقدامات تلافی‌جویانه هستند.

کالا‌هایی از جمله گاز طبیعی، سویا و طلا هم ریزش قیمت داشتند و بازار‌های سهام جهانی متزلزل شدند.

بهای معاملات نفت برنت با چهار دلار و ۵۶ سنت معادل ۶.۵ درصد کاهش، در ۶۵ دلار و ۵۸ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، چهار دلار و ۹۶ سنت معادل ۷.۴ درصد کاهش یافت، در ۶۱ دلار و ۹۹ سنت در هر بشکه بسته شد.

نفت برنت در طول معاملات روز جمعه، تا سطح ۶۴ دلار و سه سنت ریزش کرد و شاخص نفت آمریکا تا مرز ۶۰ دلار و ۴۵ سنت عقب نشینی کرده بود.

برای کل هفته، نفت برنت ۱۰.۹ درصد کاهش یافت که بزرگترین کاهش درصدی این شاخص در یک سال و نیم گذشته بود، در حالیکه وست تگزاس اینترمدیت، با ۱۰.۶ درصد کاهش، بزرگترین کاهش هفتگی خود را در دو سال گذشته تجربه کرد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در اظهاراتی، با اشاره به مجموعه تصمیمات بالقوه دشوار پیش روی بانک مرکزی آمریکا، گفت: تعرفه‌های جدید ترامپ «بزرگتر از حد انتظار» هستند و پیامد‌های اقتصادی، از جمله تورم بالاتر و رشد کندتر، خواهند داشت.

عامل دیگری که در کاهش قیمت نفت تاثیر داشت، تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید و بازگرداندن ۴۱۱ هزار بشکه در روز نفت به بازار در ماه مه بود که حجم بالاتری از افزایش ۱۳۵ هزار بشکه‌ای بود که این گروه در ابتدا برنامه‌ریزی کرده بود.

تحلیلگران گلدمن ساکس، قیمت مورد پیش‌بینی برای نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را پنج دلار در هر بشکه کاهش دادند و به ترتیب، ۶۶ دلار و ۶۲ دلار اعلام کردند.

دان استرویون، رئیس تحقیقات نفت این بانک در یادداشتی نوشت: ریسک‌های پیش‌بینی قیمت نفت ما به ویژه برای سال ۲۰۲۶، با توجه به خطرات فزاینده رکود و به میزان کمتری افزایش عرضه اوپک پلاس، به کاهش متمایل است.

بر اساس گزارش رویترز، بانک اچ‌اس‌بی‌سی با اشاره به تعرفه‌ها و تصمیم اوپک پلاس، پیش بینی خود از رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۵ را یک میلیون بشکه در روز کاهش داد و ۹۰۰ هزار بشکه در روز تخمین زد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->