«کاماندان»؛ کتاب تازه مصطفی جمشیدی درباره جنگ منتشر شد کوه‌مرگی در آیینه نقد؛ روایتی از تولد یک داستان جنگ فصل هشتم «پایتخت» با سوژه‌های جذاب کلید می‌خورد افزایش سه‌برابری فروش کتاب در جنگ ۱۲ روزه بررسی روز‌های پرحادثه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در شبکه یک نسخه دیجیتال لایو اکشن «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» به‌زودی منتشر می‌شود فیلم سینمایی «کوکتل مولوتف» به اکران آنلاین رسید انجمن سینمای جوانان دوره‌های مشاغل سینمایی برگزار می‌کند ساترا به طرح دو فیلمنامه جدید مجوز داد جزئیاتی جدید از مراحل ساخت سریال شهید طهرانی مقدم ستاد امر به معروف از رضا رشیدپور شکایت کرد + عکس تاریخ دقیق اکران فیلم «زن و بچه» روستایی مشخص شد مردم تمام بلیت‌های پیش‌فروش فیلم «اودیسه» (The Odyssey) نولان را خریده‌اند! سریال «سووشون» رفع توقیف شد کارگردان «خدای جنگ»: مسئله اصلی فیلم، تقابل تفکرهاست آیا بازگشت مهران مدیری به تلویزیون موفقیت‌آمیز خواهد بود؟ دبیر هشتمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران منصوب شد امیر نجفی، برگزیده طراحی جلد جشنواره بین‌المللی کتاب مسکو شد
سرخط خبرها

پایتخت۷ زیر ذره‌بین نقد: بازیگرانِ درخشان، داستانِ ضعیف!

  • کد خبر: ۳۲۴۹۴۶
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
پایتخت۷ زیر ذره‌بین نقد: بازیگرانِ درخشان، داستانِ ضعیف!
بهزاد عشقی، منتقد سینما و تلویزیون، با اشاره به «ضعف داستانِ ساختگی و موقعیتهای بی‌منطق» در فصل هفتم «پایتخت»، این فصل را ضعیف‌تر از سری‌های پیشین دانست. اما آیا بازی درخشان بازیگرانی مانند ریما رامین‌فر و محسن تنابنده می‌تواند مخاطب را پای سریال نگه دارد؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهزاد عشقی اظهار داشت: بعضی سریال‌ها اگر شخصیت‌هایشان جذاب باشد و بازیگران خوبی داشته باشند، دیده می‌شود. شما از سوراخ یک کلید دوست دارید زندگی یک خانواده دوست‌داشتنی را دنبال کنید. حتی اگر روال زندگی آنها معمولی و یکنواخت باشد و اوج و فرودی نداشته باشد. در سریال پایتخت هم مخاطب دوست دارد در زندگی آدم‌هایی که جذاب هستند سرک بکشد.

وی با یادآوری این‌که در سریال «پایتخت۷» چند شخصیت اصلی بامزه هستند افزود: ریما رامین‌فر، احمد مهران‌فر، محسن تنابنده و نسرین نصرتی بازیگران خوبی هستند و من به خاطر آنها سریال را دنبال می‌کنم. به نظر من ریما رامین‌فر بهترین بازیگر این سریال است. هر بازیگری یک شخصیتی دارد که وارد بازی‌اش می‌کند. رامین فر خانم بودن و مادرانگی را در خودش دارد و بسیار راحت بازی می‌کند.

عشقی با اشاره به نقاط ضعف سریال گفت: بیشتر شخصیت‌ها بسیار حراف هستند و مدام دارند درباره موضوعات پیش پا افتاده حرف می‌زنند. زن ارسطو در موقعیتی قرار گرفته که ربطی به مریخ ندارد. بهتاش بعد از ۱۰ قسمت می‌آید و نشانی از بهتاش قبلی ندارد. او با کمدی‌های پیش پا افتاده محبوبیت پیدا کرده است و اینجا با دست و پای درازش به قول خودش میمون بازی می‌کند. رحمت و دو تا پسر دوقلو موقعیت‌های داستانی جذاب ندارند و فقط فضا اشغال می‌کنند. در بین بازیگران بهروز قبلی خیلی بامزه‌تر بود. علیرضا خمسه هم نباید حذف می‌شد. من حاضر نیستم یک بار دیگر تکرار این سریال را تماشا کنم.

منتقد سینما و تلویزیون با تاکید بر این که دیدن پایتخت به یک عادت تبدیل شده، بیان کرد: این سریال در فصل‌های اول و دوم حرفی برای گفتن داشت. فصل‌های ابتدایی بوی زندگی می‌داد و برخی رویداد‌ها و مسائل مهم زندگی اقشار میانی را در آن می‌شد دید. در فصل اول یک خانواده به تهران مهاجرت می‌کرد و از نظر مسکن و کار دچار مشکل می‌شد. این داستان‌ها موضوعات ملموس اجتماعی بود. در فصل۷ به مشکل مسکن نقی اشاره می‌شود. در حالی که نقی در یک خانه تمیز دارد زندگی می‌کند و اصلا مشکل مسکن برای او خیلی برجسته و عیان نیست.

فصل هفتم سریال پایتخت یا پایتخت ۷، به کارگردانی سیروس مقدم و با طراحی محسن تنابنده و نویسندگی آرش عباسی در ۲۷ قسمت هر شب از ساعت ۲۲ از شبکه یک پخش می‌شود. پخش این مجموعه از چهارم فروردین آغاز شده است و تاکنون ۱۱ قسمت از آن روی آنتن شبکه یک سیما رفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->