مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

رقابت انیمیشن ایرانی آتل در هند

  • کد خبر: ۳۲۵۰۱۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
رقابت انیمیشن ایرانی آتل در هند
انیمیشن کوتاه «آتل» در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک سی‌ام اس هند روی پرده می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انیمیشن کوتاه «آتل» به کارگردانی مهدی صدیقی (تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی) در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک سی‌ام اس هند روی پرده می‌رود.

 چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک سی‌ام اس هند با هدف ایجاد بستری مشترک برای تولیدکنندگان فیلم‌های کودک برگزار می‌شود. الویت جشنواره این است تا تولیدکنندگان دیدگاه‌های خود را در زمینه پرورش و شکوفایی استعداد‌های کودکان از طریق فیلم‌های آموزنده و معنادار ارائه دهند و به ترویج دوستی و همکاری میان مردم جهان بپردازند.

چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم کودک سی‌ام اس ۷ تا ۱۳ آوریل (۱۸ تا ۲۴ فروردین) در لکنوی هندوستان برگزار می‌شود.

واحد بین‌الملل مرکز گسترش، «آتل» را به این جشنواره ارسال کرده است. انیمیشن «آتل» درباره راننده‌ای است که در جاده خاکی به کمک بازوی مکانیکی که روی کامیون قرار دارد، در حال تعویض تیر‌های چراغ برق چوبی قدیمی با تیر‌های بتنی جدید است. او با پرنده‌ای که روی یکی از تیر‌های چوبی لانه دارد، درگیر می‌شود.

«آتل» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است و سال ۱۴۰۲ در جشنواره‌های مختلف روی پرده رفت.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->