هیئت «بنت‌الشهید سیده‌رقیه‌(س)»؛ از بصیرت‌افزایی سیاسی تا دستگیری از محرومان آیا انتظار منجی، ریشه در دین دارد یا در سرشت بشر است؟ موکب‌های اربعین از چه زمانی در ایران و عراق فعال می‌شوند؟ مراسم چهلمین روز شهادت سپهبد باقری برگزار شد راز‌های ناگفته از حضرت شهربانو، مادر امام سجاد (ع) تاریخچه‌ای از ایوان جنوبی صحن آزادی حرم امام رضا (ع) | حکایت خوش‌طعم «ایوان آشپزخانه» روایتی از شهید خسرو حسنی، جانشین اطلاعات نیروی هوافضای سپاه | سردار پیدا و پنهان آینده از آن مستضعفان است اعمال و آداب توصیه شده برای ماه صفر | ماهی که همچنان عزادار است شهادت سردار نارنجی از فرماندهان لشکر عملیاتی ۳ حمزه (ع) ارومیه مراسم گرامیداشت اربعین شهدای اقتدار نیروی هوا فضای سپاه برگزار شد منطقه آزاد زیارت در دستورکار ویژه کارگروه ملی امام رضا(ع) وصیت نامه شهید حاجی زاده منتشر شد + متن کامل و عکس ۳۰ بقعه متبرکه خراسان رضوی میزبان زائران دهه پایانی صفر پویش «آهوانه»؛ پیام دوستی از حرم تا حرم با دستان دختران مشهدی پاسخ آیت‌الله سبحانی به شبهه‌ای درباره وجود نام پیامبر در تورات و انجیل آخرین آمار ثبت‌نام در سامانه سماح (یکم مرداد ۱۴۰۴) مدارک مفقودی زائران اربعین چگونه پیدا می‌شود؟ رونمایی از طرح جدید دیوارنگاره میدان انقلاب تهران وقتی آیین، هویت می‌شود | «محفل محترم» از کارکرد اجتماعی عزاداری در یزد می‌گوید
سرخط خبرها

۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است

  • کد خبر: ۳۲۵۱۹۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است
مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان گفت: در حال حاضر ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است و تاکنون بیش از ۳ هزار ازدواج موفق در مساجد انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی بامی به تشریح آخرین دستاورد‌های این قرارگاه پرداخت و اعلام کرد: در مسیر تسهیل ازدواج جوانان و ترویج سبک زندگی اسلامی، مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان موفق شده است در سال ۱۴۰۳، گام‌های مؤثری در توسعه شبکه ملی پایگاه‌های ازدواج آسان بردارد؛ الگویی سازمان‌یافته که اکنون در سطح کشور در حال گسترش است.

وی افزود: مدل فرهنگی و ساختاری قرارگاه ازدواج آسان که بر پایه چهار مؤلفه کلیدی یعنی همسان‌گزینی، آموزش و مشاوره، تحصیل‌گری و فرزندآوری تدوین شده است، موفق شده در سال ۱۴۰۳ تعداد پایگاه‌های خود را به ۸۷ واحد در مشهد و ۱۲ واحد در سایر شهرستان‌های خراسان رضوی افزایش دهد. همچنین، این مدل بومی شده طی همین سال، در قالب ۲۸ پایگاه کشوری به دیگر استان‌ها نیز صادر شده است.

بامی ضمن اشاره به استقبال گسترده فعالان اجتماعی سایر شهر‌ها از این مدل، افزود: تجربه موفق قرارگاه در مساجد کشور نشان از کارآمدی این رویکرد بومی در حل یکی از مهم‌ترین چالش‌های اجتماعیِ حال حاضر کشور یعنی تأخیر در ازدواج جوانان دارد.

وی ادامه داد: از مهم‌ترین دستاورد‌های سال ۱۴۰۳ می‌توان به برگزاری بیش از ۳۰ جشن عقد مسجدمحور و اجرای ویژه‌برنامه ازدواج ۱۱۰ زوج در شب میلاد حضرت زینب (س) در مساجد منتخب مشهد اشاره کرد. این مراسمات در راستای مفهوم «مسجد به‌عنوان پایگاه اجتماعی» برگزار شده و فضای معنوی و عفیفانه‌ای برای شروع زندگی مشترک زوج‌های جوان فراهم کرده است.

مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان تاکید کرد: آمار‌های اعلام‌شده حاکی از آن است که طی سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۵۰۰ ازدواج جدید از طریق رابطین همسان‌گزینی در مشهد و شهر‌های استان‌های خراسان صورت گرفته و مجموع پیوند‌های ازدواج در تمام دوره فعالیت این قرارگاه از مرز ۳۰۰۰ وصلت گذشته است.

وی بیان کرد: انتشار این آمار و روند تصاعدی اقبال جوانان به این الگو، نویدی روشن برای آینده‌ای با خانواده‌های مستحکم‌تر، سبک زندگی اسلامی-ایرانی و ارتقاء مؤلفه‌های سرمایه اجتماعی از طریق نقش‌آفرینی سازنده مساجد در زیست‌بوم فرهنگی کشور است.

بامی گفت: قرارگاه ازدواج آسان، با تبدیل مساجد به مراکز هدایت فرهنگی، آموزشی و مشورتی، گامی متفاوت در «مدیریت اجتماعی ازدواج» برداشته؛ اقدامی که به باور بسیاری از کارشناسان اجتماعی، می‌تواند به عنوان الگویی ملی و حتی منطقه‌ای در مدیریت تحولات جمعیتی ایفای نقش کند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->