ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران

  • کد خبر: ۳۲۵۴۶۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه چین از برگزاری نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه درباره برنامه هسته‌ای ایران حمایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (سه‌شنبه) گفت که از تصمیم روسیه برای برگزاری رایزنی‌ها در سطح کارشناسی درباره برنامه هسته‌ای ایران در مسکو حمایت می‌کند.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز گذشته اعلام کرد که مسکو میزبان رایزنی‌های روسیه، ایران و چین درباره برنامه هسته‌ای ایران در ۸ آوریل (امروز) خواهد بود.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که لین در جمع خبرنگاران گفت: ما از برگزاری این رایزنی‌های سه‌جانبه در سطح کارشناسی از سوی مسکو و از تلاش‌های آن برای تسهیل‌گری حل‌وفصل سیاسی و دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران استقبال می‌کنیم.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز گذشته در نشستی خبری در این باره گفت: در رابطه با موضوع هسته‌ای به طور مستمر با طرف‌های مقابل یعنی سه کشور اروپایی، چین و روسیه در حال رایزنی و مذاکره بوده و هستیم. ظرف امروز و فردا یک نشست سه‌جانبه دیگر در مسکو داریم که چین و روسیه و ایران در مورد جنبه‌های مختلف مرتبط با موضوع هسته‌ای، برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ گفت‌و‌گو خواهند کرد.

سه کشور ایران، روسیه و چین در ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ نیز نشستی در پکن با حضور «ماجائوشو» معاون وزیر امور خارجه چین، «کاظم غریب‌آبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران و «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره برنامه هسته‌ای ایران و موضوعات دیگر برگزار کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->