معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند واکنش کره شمالی به پرواز بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز کُره | پاسخ می‌دهیم عراقچی برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد روسیه عازم مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) معاون وزیر خارجه ایران به عربستان سفر کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی گفت‌و‌گو با گروسی را مفید ارزیابی کرد دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار سازمان تجارت جهانی درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت‌وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران، در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات سفیر ایران در مسکو دستور کار سفر عراقچی به روسیه را تشریح کرد تلاش برای پایان جنگ اوکراین | روبیو و ویتکاف به پاریس می‌روند عمار حکیم: همگرایی تهران و واشنگتن برای منطقه آرامش به ارمغان می‌آورد رسانه‌های آمریکایی از اختلاف در تیم امنیت ملی ترامپ درباره ایران خبر‌ دادند بقائی: حملات آمریکا علیه یمن تهدید آشکار صلح و امنیت بین‌المللی است نایب رئیس مجلس: احکام شهرداران به مدت یک سال تمدید شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند قطر برای حل موضوع هسته‌ای ایران با روسیه گفت‌و‌گو کرده‌ است
سرخط خبرها

عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد

  • کد خبر: ۳۲۵۵۶۰
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد
وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار و درباره مهمترین موضوعات دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی با عبدالمجید تبون رئیس جمهور الجزایر دیدار و گفت‌و‌گو کرد. طرفین بر گسترش همکاری‌ها و اجرای تفاهم‌نامه‌های دو جانبه تأکید کردند در این دیدار همچنین کشتار مردم بی‌دفاع غزه از سوی رژیم صهیونیستی هم در این دیدار از سوی دو طرف محکوم شد.

در حاشیه دیدار سید عباس عراقچی و احمد عطاف وزرای خارجه دو کشور اعضای هیات‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق الجزایر نیز دیدار و درباره مهمترین مسائل دوجانبه گفت‌و‌گو کردند. عطاف در این نشست ضمن ابراز خوشحالی از حضور وزیر امور خارجه ایران در الجزایر، روابط دو کشور را نمونه در همه زمینه‌ها توصیف کرد و گفت: تلاش می‌کنیم به روابط پویایی بیشتر دهیم؛ الجزایر مانند کشور دوم برای ایران است و در شرایط حساس موجود منطقه نیازمند تبادل دیدگاه هستیم که شامل تحولات داخلی و منطقه‌ای است. این تحولات نیازمند تحلیل و اشتراک‌گذاری دیدگاه‌هاست.

در این سفر «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین با «احمد عطاف» وزیر امور خارجه الجزایر دیدار و گفت‌و‌گو کرد. در این دیدار طرفین ضمن مرور آخرین تحولات در روابط دوجانبه، مسیر‌های گسترش تعاملات در حوزه‌های مختلف اقتصادی، تجاری، فرهنگی و دیپلماتیک را مورد بحث و بررسی قرار دادند. عراقچی و عطاف در این دیدار درباره آخرین تحولات منطقه و ادامه نسل‌کشی در غزه و تجاوزات رژیم صهیونیستی به رایزنی پرداختند.

عراقچی بامداد ۱۹ فروردین و به دعوت رسمی همتای الجزایری خود وارد فرودگاه الجزایر (پایتخت) شد و مورد استقبال مقامات این کشور قرار گرفت. وزیر امور خارجه پیش از این دیدار با «احمد عطاف» وزیر امور خارجه الجزایر دیدار و گفت‌و‌گو کرده بود. مسائل دوجانبه به ویژه پیگیری یادداشت‌های تفاهم و همکاری، موضوعات منطقه‌ای و در صدر آنها کشتار مردم بی‌دفاع غزه و چالش‌های نظام بین‌الملل مهمترین محور‌های گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با مقامات الجزایر است. روابط ایران و الجزایر با وجود برخی فراز و فرود‌ها در سال‌های اخیر ثبات خوبی را تجربه کرده است و دو کشور تلاش می‌کنند با توجه به نگاه مشترک به موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی این روابط را تحکیم و گسترش دهند. عراقچی آذرماه سال گذشته در حاشیه اجلاس مجمع ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد در پرتغال با عطاف دیدار و درباره موضوعات مهم مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو کرده بود. مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران نیز ۱۱ فروردین سال جاری در گفت‌وگوی تلفنی با «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزایر ضمن تبریک عید فطر روابط دو کشور را برادرانه، دوستانه و در حال گسترش توصیف کرد. تبون هم ابراز امیدواری کرد که روابط الجزایر و ایران در سایه اشتراکات و احترام و منافع متقابل بیش از پیش گسترش یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->