آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی

  • کد خبر: ۳۲۵۶۳۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی
بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ سید حسام هاشمی از فرماندهان پیشکسوت ارتش در خاطره‌ای درباره یکی از افسران دوره دیده ارتش در اسرائیل روایت می‌کند: یکی از افسرانی که لازم است از او نام ببرم «شهید علیرضا سنجابی» است. سرهنگ دوم علیرضا سنجابی از افسران ویژه و بنام نیروی مخصوص بود. انواع دوره‌های چتربازی، رنجری و دوره‌های سخت نیروی مخصوص را در داخل کشور و آمریکا و حتی اسرائیل در درجات پایین طی کرده بود.

بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. جناب سرهنگ صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد. ابتدا ایشان را به عنوان جانشینی تیپ پیرانشهر منصوب و پس از مدتی هم به فرماندهی تیپ منصوب نمود.

در سال ۶۲، هنگامی که من به فرماندهی قرارگاه منصوب شدم؛ ایشان به دوره فرماندهی و ستاد اعزام شده بود. پس از طی دوره فرماندهی و ستاد با پیشنهاد جناب صیاد در اوایل سال ۶۳، ایشان به عنوان جانشین من در قرارگاه شمال غرب مشغول خدمت شد. علاوه بر ورزیدگی جسمانی و دوره‌های مختلفی که دیده بود افسری با سواد بود و فوق لیسانس علوم سیاسی را هم از دانشگاه تهران داشت.

ایشان از اوایل سال ٦۳ تا پایان آذر ٦٥ جانشین من در قرارگاه عملیاتی شمال غرب بود. پس از مدت کوتاهی رابطه خوبی با من پیدا کرد و خدمات خوبی را در عملیات‌های مختلف در طرح‌ریزی‌ها داشت. در پایان عملیات قادر مجروحیت شیمیایی پیدا کرد. در آن زمان اقدامی نکرد و بعد‌ها در سال‌های ٧٥ و ٧٦ که کارش به بیمارستان کشید صورتجلسه سانحه شیمیایی او را ابتدا تیمسار صیادشیرازی کرد و بعد من امضا کردم.

وی سرانجام در اول اسفند ۱۳۹۱ پس از تحمل بیماری طولانی به شهادت رسید. ارتباطش با من تا روز‌های آخر حیاتش بود و به خانواده‌اش وصیت کرد در موقع مشکلات یا هر کاری داشتند به من رجوع کنند. مزارش در مزار شهدا در قسمت جنوبی مزار شهید بزرگوار سپهبد علی صیاد شیرازی قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->