یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی

  • کد خبر: ۳۲۵۶۳۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی
بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ سید حسام هاشمی از فرماندهان پیشکسوت ارتش در خاطره‌ای درباره یکی از افسران دوره دیده ارتش در اسرائیل روایت می‌کند: یکی از افسرانی که لازم است از او نام ببرم «شهید علیرضا سنجابی» است. سرهنگ دوم علیرضا سنجابی از افسران ویژه و بنام نیروی مخصوص بود. انواع دوره‌های چتربازی، رنجری و دوره‌های سخت نیروی مخصوص را در داخل کشور و آمریکا و حتی اسرائیل در درجات پایین طی کرده بود.

بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. جناب سرهنگ صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد. ابتدا ایشان را به عنوان جانشینی تیپ پیرانشهر منصوب و پس از مدتی هم به فرماندهی تیپ منصوب نمود.

در سال ۶۲، هنگامی که من به فرماندهی قرارگاه منصوب شدم؛ ایشان به دوره فرماندهی و ستاد اعزام شده بود. پس از طی دوره فرماندهی و ستاد با پیشنهاد جناب صیاد در اوایل سال ۶۳، ایشان به عنوان جانشین من در قرارگاه شمال غرب مشغول خدمت شد. علاوه بر ورزیدگی جسمانی و دوره‌های مختلفی که دیده بود افسری با سواد بود و فوق لیسانس علوم سیاسی را هم از دانشگاه تهران داشت.

ایشان از اوایل سال ٦۳ تا پایان آذر ٦٥ جانشین من در قرارگاه عملیاتی شمال غرب بود. پس از مدت کوتاهی رابطه خوبی با من پیدا کرد و خدمات خوبی را در عملیات‌های مختلف در طرح‌ریزی‌ها داشت. در پایان عملیات قادر مجروحیت شیمیایی پیدا کرد. در آن زمان اقدامی نکرد و بعد‌ها در سال‌های ٧٥ و ٧٦ که کارش به بیمارستان کشید صورتجلسه سانحه شیمیایی او را ابتدا تیمسار صیادشیرازی کرد و بعد من امضا کردم.

وی سرانجام در اول اسفند ۱۳۹۱ پس از تحمل بیماری طولانی به شهادت رسید. ارتباطش با من تا روز‌های آخر حیاتش بود و به خانواده‌اش وصیت کرد در موقع مشکلات یا هر کاری داشتند به من رجوع کنند. مزارش در مزار شهدا در قسمت جنوبی مزار شهید بزرگوار سپهبد علی صیاد شیرازی قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->