ضرورت تولید محتوای فاخر دفاع مقدس در فضای مجازی ثبت‌نام طولانی‌ترین کاروان پیاده‌روی اربعین در مشهد آغاز شد آیین اهدای نشان کربلایی کاظم ساروقی بین‌المللی می‌شود تأکید تولیت آستان قدس رضوی بر توجه به معماری اسلامی‌‌ایرانی در اطراف حرم مطهر امام‌رضا(ع) رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: فعالیت اتاق خودروی جانبازان ضروری است ۱۰ هزار و ۳۵۴ زائر از خراسان رضوی به حج تمتع اعزام می‌شوند ویژه‌برنامه «عبدالعظیم حسنی(ع)، سیدالکریم» در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد شرکت ۴ هزار هیئت مذهبی در مرحله جدید طرح پایش اطلاعات همایش بزرگداشت امامزادگان در سطح استان خراسان رضوی، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود ایران، شناسنامه تمدن جهانی و نقطه تلاقی فرهنگ‌ها است | مشهد در آستانه ورود موج جدید گردشگران بین‌المللی برگزاری سیزدهمین جشنواره سرود رضوی با بودجه ۵ میلیارد تومانی جشنواره سراسری سرود رضوی، فرصتی برای تقویت ساحت‌های تربیتی مشهد میزبان جشنواره ملی سرود رضوی می‌شود اجتماع ۳ هزارنفری دانش آموزان مشهدی برای هم‌دردی با کودکان مظلوم فلسطینی + فیلم تأکید رئیس سازمان هیئت و تشکل‌های دینی کشور بر راه‌اندازی پایگاه‌های نهج‌البلاغه‌خوانی در مساجد آستان مقدس امام‌حسین(ع) فراخوان «نهمین همایش علمی بین‌المللی زیارت اربعین» را منتشر کرد + جزئیات تبعیض عربستان در دادن سهمیه حج به کشورها طرح جایگزین زندان با محوریت مساجد در انتظار دستورالعمل جدید روایت شکل‌گیری چایخانه‌های حرم امام رضا (ع) + فیلم مهرواره «هوای نو» برای نخستین بار در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود
سرخط خبرها

داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی

  • کد خبر: ۳۲۵۶۳۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی
بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ سید حسام هاشمی از فرماندهان پیشکسوت ارتش در خاطره‌ای درباره یکی از افسران دوره دیده ارتش در اسرائیل روایت می‌کند: یکی از افسرانی که لازم است از او نام ببرم «شهید علیرضا سنجابی» است. سرهنگ دوم علیرضا سنجابی از افسران ویژه و بنام نیروی مخصوص بود. انواع دوره‌های چتربازی، رنجری و دوره‌های سخت نیروی مخصوص را در داخل کشور و آمریکا و حتی اسرائیل در درجات پایین طی کرده بود.

بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. جناب سرهنگ صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد. ابتدا ایشان را به عنوان جانشینی تیپ پیرانشهر منصوب و پس از مدتی هم به فرماندهی تیپ منصوب نمود.

در سال ۶۲، هنگامی که من به فرماندهی قرارگاه منصوب شدم؛ ایشان به دوره فرماندهی و ستاد اعزام شده بود. پس از طی دوره فرماندهی و ستاد با پیشنهاد جناب صیاد در اوایل سال ۶۳، ایشان به عنوان جانشین من در قرارگاه شمال غرب مشغول خدمت شد. علاوه بر ورزیدگی جسمانی و دوره‌های مختلفی که دیده بود افسری با سواد بود و فوق لیسانس علوم سیاسی را هم از دانشگاه تهران داشت.

ایشان از اوایل سال ٦۳ تا پایان آذر ٦٥ جانشین من در قرارگاه عملیاتی شمال غرب بود. پس از مدت کوتاهی رابطه خوبی با من پیدا کرد و خدمات خوبی را در عملیات‌های مختلف در طرح‌ریزی‌ها داشت. در پایان عملیات قادر مجروحیت شیمیایی پیدا کرد. در آن زمان اقدامی نکرد و بعد‌ها در سال‌های ٧٥ و ٧٦ که کارش به بیمارستان کشید صورتجلسه سانحه شیمیایی او را ابتدا تیمسار صیادشیرازی کرد و بعد من امضا کردم.

وی سرانجام در اول اسفند ۱۳۹۱ پس از تحمل بیماری طولانی به شهادت رسید. ارتباطش با من تا روز‌های آخر حیاتش بود و به خانواده‌اش وصیت کرد در موقع مشکلات یا هر کاری داشتند به من رجوع کنند. مزارش در مزار شهدا در قسمت جنوبی مزار شهید بزرگوار سپهبد علی صیاد شیرازی قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->