توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل هدر می رود | از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان، تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟
سرخط خبرها

سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است

  • کد خبر: ۳۲۵۹۸۶
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی درباره وضعیت انسانی وخیم در نوار غزه، اعلام کرد که دستورات تخلیه صادرشده از سوی رژیم صهیونیستی، موجب کوچ اجباری ده‌ها هزار فلسطینی به مناطق کوچک و شلوغی شده که امکان تأمین نیاز‌های اولیه در آنها وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل این اقدام را نقض فاحش کنوانسیون چهارم ژنو و مصداق جنایت علیه بشریت خواند.

در این گزارش آمده است که ده‌ها هزار تن از ساکنان رفح، در شرایطی اسفبار محاصره شده‌اند، فاقد امکان خروج از منطقه هستند و هیچ‌گونه کمکی دریافت نمی‌کنند. دستورات تخلیه مکرر، نشانه‌هایی از تلاش برای ایجاد یک منطقه حائل در غزه دارد که پیامد‌های وخیمی برای آینده جمعیتی فلسطینی‌ها به همراه خواهد داشت.

کمیساریای عالی حقوق بشر اعلام کرد که از ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) تاکنون، رژیم صهیونیستی ۲۲۴ حمله هوایی به نوار غزه انجام داده است که در ۳۶ حمله، فقط زنان و کودکان قربانی شده‌اند. این در حالی است که بسیاری از این حملات در مناطقی انجام شده که پیش‌تر به‌عنوان «منطقه امن» اعلام شده بودند، از جمله منطقه المواصی که چادر‌های آوارگان نیز در آن هدف قرار گرفته شده‌اند.

این نهاد بین‌المللی همچنین از هدف قرار گرفتن و قتل خبرنگاران فلسطینی توسط ارتش رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی شدید کرد و افزود: حمله به غیرنظامیانی که هیچ نقش مستقیمی در درگیری‌ها ندارند، یک جنایت جنگی محسوب می‌شود.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در ادامه نسبت به تداوم بسته‌ماندن گذرگاه‌های مرزی نوار غزه و جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی هشدار داد و آن را نشانه‌ای از سیاست مجازات جمعی و گرسنگی‌دادن عمدی به غیرنظامیان توصیف کرد؛ اقداماتی که طبق قوانین بین‌المللی، جرائم سنگینی محسوب می‌شوند.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زدند و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->