رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند اتاق عملیات مشترک مقاومت باند یاسر ابوشباب را خائن دانست واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) اوکراین نقص فنی در نیروگاه اتمی جنوب این کشور را مخفی کرد واکنش ابطحی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس بازتاب جهانی یک هشتگ ملی | لبیک به رهبری در فضای مجازی طنین‌انداز شد + عکس ظهره‌وند: مذاکره با آمریکا مغایر با منافع و امنیت ملی است شروط حماس برای پذیرش آتش‌بس در غزه اظهار نظر جدید ترامپ درباره تیک‌تاک
سرخط خبرها

سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است

  • کد خبر: ۳۲۵۹۸۶
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی درباره وضعیت انسانی وخیم در نوار غزه، اعلام کرد که دستورات تخلیه صادرشده از سوی رژیم صهیونیستی، موجب کوچ اجباری ده‌ها هزار فلسطینی به مناطق کوچک و شلوغی شده که امکان تأمین نیاز‌های اولیه در آنها وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل این اقدام را نقض فاحش کنوانسیون چهارم ژنو و مصداق جنایت علیه بشریت خواند.

در این گزارش آمده است که ده‌ها هزار تن از ساکنان رفح، در شرایطی اسفبار محاصره شده‌اند، فاقد امکان خروج از منطقه هستند و هیچ‌گونه کمکی دریافت نمی‌کنند. دستورات تخلیه مکرر، نشانه‌هایی از تلاش برای ایجاد یک منطقه حائل در غزه دارد که پیامد‌های وخیمی برای آینده جمعیتی فلسطینی‌ها به همراه خواهد داشت.

کمیساریای عالی حقوق بشر اعلام کرد که از ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) تاکنون، رژیم صهیونیستی ۲۲۴ حمله هوایی به نوار غزه انجام داده است که در ۳۶ حمله، فقط زنان و کودکان قربانی شده‌اند. این در حالی است که بسیاری از این حملات در مناطقی انجام شده که پیش‌تر به‌عنوان «منطقه امن» اعلام شده بودند، از جمله منطقه المواصی که چادر‌های آوارگان نیز در آن هدف قرار گرفته شده‌اند.

این نهاد بین‌المللی همچنین از هدف قرار گرفتن و قتل خبرنگاران فلسطینی توسط ارتش رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی شدید کرد و افزود: حمله به غیرنظامیانی که هیچ نقش مستقیمی در درگیری‌ها ندارند، یک جنایت جنگی محسوب می‌شود.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در ادامه نسبت به تداوم بسته‌ماندن گذرگاه‌های مرزی نوار غزه و جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی هشدار داد و آن را نشانه‌ای از سیاست مجازات جمعی و گرسنگی‌دادن عمدی به غیرنظامیان توصیف کرد؛ اقداماتی که طبق قوانین بین‌المللی، جرائم سنگینی محسوب می‌شوند.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زدند و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->