پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

تشخیص زودهنگام اوتیسم میسر شد

  • کد خبر: ۳۲۶۲۳۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱
تشخیص زودهنگام اوتیسم میسر شد
نتایج پژوهش جدید نشان داد که نحوه واکنش کودکان به حرکات تکراری می‌تواند ابزاری اولیه برای تشخیص بیماری اوتیسم باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگران دریافتند، کودکان مبتلا به اوتیسم، تماشای حرکات تکراری را به حرکات تصادفی ترجیح می‌دهند و این نتایج حاصل پژوهش جمعی از پژوهشگران با استفاده از روش‌های ردیابی چشم است. آنان دریافتند که کودکان مشکوک به اوتیسم زمان بیشتری را صرف تماشای حرکات مکرر نسبت به حرکات تصادفی می‌کنند، زمانی که این حرکات در کنار هم به آنان نشان داده می‌شوند.

پژوهشگران به نتایجی دست یافتند، مشاهده فیلمی کوتاه و ۲ دقیقه‌ای در طول معاینات دوران کودکی، به شناسایی کودکان در معرض ابتلا به اوتیسم در اوایل سن ۳ سالگی کمک کرد.

پژوهشگر این تحقیق، میکیماسا اوموری، دانشیار دانشگاه «واسدا» (Waseda) ژاپن در بیانیه‌ای خبری اظهار کرد: این رویکرد می‌تواند روش کارآمدتری برای تشخیص زودهنگام ارائه دهد.

اوموری در این پژوهش هفت کودک مبتلا به اوتیسم بالقوه و ۱۱ کودک در حال رشد را مقایسه کرد. شرکت‌کنندگان فیلم‌هایی از ۶ شکل هندسی - دایره، مثلث، مربع، شکل صلیب مانند، ستاره و هشت ضلعی - مشاهده کردند. در نیمی از صفحه نمایش، اشکال در حرکتی قابل پیش‌بینی و در نیمه دیگر به‌صورت تصادفی و غیرقابل پیش‌بینی نشان داده شد.

نتایج این تحقیق نشان داد، کودکان در حال رشد زمان مشابهی را صرف مشاهده هر دو جنبه قابل پیش‌بینی و غیرقابل پیش‌بینی ویدیو کردند، در حالی که کودکان مشکوک به اوتیسم زمان بیشتری را صرف تماشای حرکات قابل پیش‌بینی کردند و این نتایج نشان‌دهنده افزایش علاقه آنان به سمت حرکات قابل پیش‌بینی در طول آزمایش بود.

اوموری بیان کرد: نتایج این تحقیق نشان داد که کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم بالقوه، زمان بیشتری را صرف مشاهده حرکات قابل پیش‌بینی می‌کنند.

پژوهشگران همچنین اشاره کردند که این ترجیح برای حرکات قابل پیش‌بینی با رفتار‌های تکراری، مشخصه اوتیسم، مرتبط است.

در حال حاضر، تشخیص زودهنگام اوتیسم بیشتر بر مشکلات ارتباط اجتماعی مانند تماس چشمی و تاخیر زبان تمرکز دارد. اوموری افزود: افزودن آزمایشی که بر اولویت حرکات قابل پیش‌بینی تاکید دارد، می‌تواند ابزار تشخیصی جدیدی را به جعبه ابزار اوتیسم اضافه کند.

اوموری می‌گوید: این آزمون به دلیل عدم نیاز به پاسخ شفاهی می‌تواند برای کودکان زیر ۱۸ ماه نیز سازگار شود و تاکید کرد: در این پژوهش کاربرد بالقوه محرک‌های حرکتی قابل پیش‌بینی به‌عنوان نشانگر رفتاری برای غربالگری اولیه اختلال طیف اوتیسم برجسته شد و بر نیاز ضروری برای تحقیقات بیشتر در مورد پردازش پیش‌بینی در کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم تاکید کرد.

پژوهشگران اظهار کردند که تحقیقات آینده باید این رویکرد را در کودکان کوچکتر و بزرگتر آزمایش کنند تا اثربخشی آن را بیشتر ثابت کنند. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->