شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته پایتخت دل‌ها در حرم امام رضا(ع) | سکانسی از سریال پایتخت که ایران را به مشهد گره زد پیام تبریک سردار کارگر به‌مناسبت روز ارتش تغییر در سهمیه حج سوریه | سوری‌ها از سه کشور بدون قرعه به حج می‌روند مهم‌ترین خواسته‌های اموات از نگاه دین و عرف چیست؟ رئیس بنیاد شهید: ستاد‌های استانی بزرگداشت شهدای خدمت راه‌اندازی می‌شود عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول صدای واژه‌های وحی؛ مستندی در مورد سلوک فعال قرآنی روی آنتن شبکه چهار سیما اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست
سرخط خبرها

آخرین قمردرعقرب فروردین ۱۴۰۴ | از انجام چه کارهایی در این روزها باید پرهیز کرد؟

  • کد خبر: ۳۲۶۹۲۵
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
آخرین قمردرعقرب فروردین ۱۴۰۴ | از انجام چه کارهایی در این روزها باید پرهیز کرد؟
براساس محاسبات نجومی، قمردرعقرب در فروردین ۱۴۰۴، از ۲۷ فروردین ساعت ۱۳ آغاز می‌شود و در ۲۹ فروردین ساعت ۱۳:۵۰ پایان می‌پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، قمر در عقرب یک پدیده نجومی جالب است که در آن ماه از دل صورت فلکی عقرب عبور می‌کند. این رویداد هر ماه قمری یک بار و معمولاً به مدت دو تا سه روز روی می‌دهد. قمر در عقرب به معنای عبور ماه از مداری مشخص در اطراف زمین است و این موضوع یک واقعیت نجومی غیرقابل انکار است. اما آنچه که بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد، تأثیرات و معانی این پدیده در باور‌های سنتی و دینی و مذهبی جوامع مختلف است. در بسیاری از فرهنگ‌ها، این زمان به عنوان دوره‌ای نامناسب برای انجام برخی فعالیت‌ها شناخته می‌شود و معنای خاصی به آن نسبت داده می‌شود.

تاریخچه و باور‌ها

نحسی قمر در عقرب ریشه در باور‌های باستانی دارد. در آن زمان، مردم بر این عقیده بودند که حرکات اجرام آسمانی بر سرنوشت انسان‌ها تأثیر می‌گذارند. صورت فلکی عقرب به خاطر شکل خاصش و ارتباطش با نیش عقرب، به عنوان نمادی از خطر و بدشانسی شناخته می‌شد. بنابراین، عبور ماه از این صورت فلکی به عنوان زمانی نامناسب برای آغاز فعالیت‌های مهم تلقی می‌شد. در متون دینی و روایات اسلامی نیز به این موضوع پرداخته شده است. در این متون، تأکید شده که در زمان قمر در عقرب باید از برخی کار‌ها اجتناب کرد.

آخرین قمر در عقرب فروردین ۱۴۰۴

بر اساس محاسبات نجومی، در فروردین ماه سال ۱۴۰۴، از ۲۷ فروردین ساعت ۱۳ آغاز می‌شود و ۲۹ فروردین ساعت ۱۳:۵۰ پایان می‌پذیرد.

کار‌هایی که در روز‌های قمر در عقرب باید از آنها پرهیز کرد:

بر اساس برخی باورها، در این ایام باید از انجام برخی کار‌ها خودداری کرد، از جمله:

عقد و نکاح: آغاز زندگی مشترک در این زمان توصیه نمی‌شود.

مسافرت: سفر‌های غیرضروری باید به تأخیر بیفتد.

اقدام برای بچه‌دار شدن: تلاش برای بارداری در این ایام معمولاً مطلوب نیست.

افتتاح کسب و کار: شروع فعالیت‌های تجاری جدید در این بازه زمانی توصیه نمی‌شود.

تعیین نام: انتخاب نام برای نوزادان در این ایام مناسب نیست.

شروع کار‌های بزرگ: از انجام کار‌های مهم و بزرگ در این زمان خودداری کنید.

حجامت: انجام حجامت در این ایام توصیه نمی‌شود.

شروع کار جدید: آغاز یک شغل یا فعالیت جدید در این بازه زمانی مناسب نیست.

راه‌کار‌هایی برای مقابله با اتفاقات ناخوشایند

‌می‌توان با برخی اقدامات، این نگرانی‌ها را کاهش داد:

صدقه دادن: صدقه دادن در آغاز روز می‌تواند بلایا را دور کند.

خواندن آیه‌الکرسی و سوره‌های معوذتین (فلق و ناس): این آیات در روایات اسلامی برای حفاظت از خطرات توصیه شده‌اند.

توکل به خدا و پرهیز از وسواس: نباید ترس و نگرانی بی‌مورد از قمر در عقرب، زندگی را تحت تأثیر قرار دهد. باید به قدرت الهی اعتماد کرد و از وسواس دوری جست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->