تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها

  • کد خبر: ۳۲۷۰۲۴
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها
صدور هشدار نارنجی برای روز‌های آینده شهر مشهد از سوی هواشناسی و پیش‌بینی بارش‌های رگباری باعث شد جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری مشهد تشکیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صدور هشدار نارنجی برای روز‌های آینده شهر مشهد از سوی هواشناسی و پیش‌بینی بارش‌های رگباری باعث شد جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری مشهد برای برنامه‌ریزی حین و پس از بارش‌های احتمالی با حضور شهرداران مناطق و مدیران شهری تشکیل شود.

اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در برابر باد

در این جلسه معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از آمادگی کامل حوزه خدمات شهری برای بارش‌های پیش رو خبر داد و گفت: با صدور هشدار نارنجی، شهرداری مکلف به برگزاری جلسه هماهنگی است و پیش‌بینی‌های لازم برای مواجهه با بارش‌های بهاری و وزرش باد شدید انجام شده است.

مهدی یعقوبی با اشاره به خسارات طوفان چند‌شب گذشته شهر مشهد افزود: در جریان وزش باد شدید در چند شب گذشته، ۹۲ درخت در مشهد شکست و این مسئله ضرورت توجه ویژه به سازه‌های موقت و تدابیر پیشگیرانه در برابر وزش باد را یادآور می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در سال گذشته اقدامات مؤثری در بازسازی کال‌ها و مسیل‌های شهری انجام شد که نقش مهمی در کاهش خطر آب‌گرفتگی در بارش‌های شدید ایفا کرده است. از مردم تقاضا می‌کنیم هنگام صدور هشدار‌های جوی از توقف وسایل نقلیه زیر درختان خودداری کنند و از حضور در مکان‌های پرخطر مانند بوستان وکیل‌آباد به‌دلیل وجود درختان کهن بپرهیزند.

مسیل‌های شهر بازنگری می‌شوند

معاون عمران، حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری مشهد هم به بازدید‌های که در روز‌های گذشته از کال‌ها و مسیل‌ها انجام شده است، اشاره کرد و در‌این‌باره توضیح داد: خوشبختانه اقدامات خوبی مثل آبخیزداری برای مهار روان‌آب‌ها در برخی مناطق شهر انجام شده است، ولی همچنان نیاز به برنامه‌ریزی و اقدام بیشتر وجود دارد تا شدت خسارت‌ها و وقوع حوادث احتمالی کاهش پیدا کند. پوریا محمدیان یزدی ادامه داد: باید دو مشاور برای بازنگری در طرح جامع مسیل‌های مشهد جذب شود و لازم است اقدامات کوتاه‌مدت و بلندمدت برای رفع نواقص کال‌ها و مسیل‌ها در دستور‌کار قرار گیرند و در کنار آن، برگزاری جلساتی برای بررسی وضعیت و پایش کال‌ها در همه مناطق شهر ضروری است؛ همچنین ضروری است موضوع حریم مسیل‌ها و کانال‌ها در لایه‌های شهرسازی بیش از گذشته برای مردم مورد توجه قرار گیرد تا از ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در این محدوده‌ها جلوگیری شود.

شبکه مسائل شهر باید شناسایی شوند

مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد در این جلسه با تأکید بر حل ریشه‌ای مشکلات شهر مشهد گفت: بعضی از مشکلات شهر ممکن است به‌صورت عادت و با راهکار‌های موقتی مدیریت شده باشند؛ درحالی‌که حل ریشه‌ای آنها نیازمند سرمایه‌گذاری و اقدامات بنیادی است. به‌عنوان نمونه در موضوع جمع‌آوری آب‌های سطحی، اگر شناسایی دقیق و برنامه‌ریزی اصولی انجام نشود، این مسائل در سه تا پنج سال آینده حل نخواهند شد. برای همین باید شبکه مسائل به‌طور کامل مشخص و بودجه آنها نیز در زمان بودجه‌ریزی پیش‌بینی شود.

مسعود ایاز ادامه داد: در این مسئله باید از ظرفیت شرکت آب‌و‌فاضلاب و سایر نهاد‌های مرتبط استفاده شود. لازم است از طریق هماهنگی با سازمان نظام‌مهندسی، مکاتباتی برای توجه بیشتر مجریان و ناظران به بحث ایمنی ساختمان‌های نیمه‌تمام، تابلو‌ها و اجسام نصب‌شده در شهر انجام شود تا از بروز هرگونه حادثه احتمالی جلوگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->