سیلاب به سنگان خواف رسید نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است
سرخط خبرها

درباره قرنطینه خانگی بیماران کرونا بیشتر بدانید

  • کد خبر: ۳۲۷۱۷
  • ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
درباره قرنطینه خانگی بیماران کرونا بیشتر بدانید
متخصص بیماری های عفونی گفت: افرادی که خود را در خانه قرنطینه می‌کنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا بلندنظر، افزود: افرادی که به صورت سرپایی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و مشکوک به کرونا هستند و یا تست کرونا آن‌ها مثبت می‌شود، بر اساس تشخیص پزشک و با تجویز دارو به خانه ارجاع داده می‌شوند و عموماً باید خود را به‌مدت دو هفته قرنطینه کنند تا حالشان کاملاً خوب شود.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری افزود: این موارد شامل افرادی می‌شود که علائم خفیفی دارند و حال عمومی آن‌ها نسبتاً خوب است. اگر بیمار با تب بالا و اسهال و استفراغ شدید روبرو نبود، همچنین تنگی تنفس و نیاز به اکسیژن نداشت به آن‌ها گفته می‌شود تا در قرنطینه خانگی قرار بگیرند.

وی در مورد مراقبت‌هایی که افراد قرنطینه باید در خانه انجام دهند، اظهار کرد: افرادی که خود را در خانه قرنطینه می‌کنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود، توجه شود که تهویه اتاق امری ضروری است، همچنین افرادی که برای مراقبت از بیمار وارد اتاق می‌شوند حتماً باید با ماسک وارد شوند و دستکش بپوشند.

بلندنظر در ادامه بیان کرد: در این مدت، افراد خانواده فقط در مواقع ضروری با او در ارتباط باشند و غیر از مواقع ضروری به هیچ عنوان وارد اتاق نشوند.

وی با اشاره به توصیه‌هایی که خود افراد بیمار باید رعایت کنند، گفت: افراد بیمار هنگام استفاده از سرویس بهداشتی نکات بهداشتی را رعایت و با دقت به شستشوی کامل دست‌ها بپردازند، همچنین می‌بایست بلافاصله بعد از خارج شدن فرد بیمار دستگیره‌ها و شیرها کاملاً ضدعفونی شوند.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: بیماران در این دو هفته باید از تغذیه مناسب برخوردار باشند و به مصرف مایعات فراوان مانند چای و شیر بپردازند و از خوردن میوه‌ها غافل نشوند، خوردن عسل هم برای این بیماران توصیه می‌شود.

وی افزود: اگر بیماران با علائمی مانند تنگی نفس، تب بالا، اسهال و استفراغ شدید و هوشیاری پایین روبرو شدند، حتماً به پزشک مراجعه کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->