مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۷۷۸۳
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷
گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴)
گردان‌های القسام اعلام کرد یک خودروی جیپ نظامی «ستورم» ارتش اشغالگر را در شرق بیت حانون در شمال نوار غزه با یک بمب ضد زره هدف قرار داده است که منجر به زخمی شدن سرنشینان آن شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که رزمندگانش توانستند روز گذشته کمین «شکستن شمشیر» را در شرق شهر بیت حانون در نوار غزه انجام دهند.

گردان‌های القسام افزود: در جریان این کمین، رزمندگان القسام یک جیپ نظامی ستورم متعلق به فرماندهی گردان اطلاعاتی لشکر غزه ارتش رژیم صهیونیستی را با یک راکت ضد زره هدف قرار دادند که منجر به زخمی شدن سرنشینان آن شد.

القسام تصریح کرد: به محض رسیدن نیرو‌های پشتیبانی به مکان کمین، با یک بمب ضد نفر «تی وی ۳» هدف قرار گرفتند که منجر به کشته و زخمی شدن این نیرو‌ها شد.

گردان‌های القسام همچنین اعلام کرد که رزمندگانش یک موقعیت نظامی ایجاد شده توسط نظامیان اشغالگر در منطقه کمین را با شلیک ۴ راکت «آر پی جی» و همچنین چندین راکت خمپاره هدف قرار دادند.

بامداد امروز نیز در حمله گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به ارتش رژیم صهیونیستی، یک صهیونیست کشته و پنج تن دیگر زخمی شدند.

شبکه الجزیره قطر به نقل از رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که این عملیات نظامی منحصر‌به‌فرد گردان‌های القسام در منطقه بیت‌حانون واقع در شمال نوار غزه انجام شده است.

براساس این گزارش، در این عملیات، از یک خمپاره و یک بمب دست‌ساز برای هدف قرار دادن نیرو‌های ارتش اسرائیلی استفاده شده است.

براساس گزارش اولیه ارتش رژیم صهیونیستی، نیرو‌های القسام از تونلی در محدوده منطقه حائل در بیت‌حانون خارج شده‌اند و عملیات خود را انجام داده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->