برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

اختصاص ۱۲ درصد ظرفیت مراکز اعتیاد بهزیستی به زنان

  • کد خبر: ۳۲۷۷۹
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
اختصاص ۱۲ درصد ظرفیت مراکز اعتیاد بهزیستی به زنان
۱۲ درصد از ظرفیت ۱۰۹ مرکز اعتیاد بهزیستی شامل مراکز اقامتی یعنی کمپ‌ها، مراکز گذری کاهش آسیب، مراکز توانمندسازی و جامعه پذیری، مراکز ترک اعتیاد اجتماع درمان مدار یا تی سی و مراکز سرپناه شبانه یا شلتر به زنان اختصاص دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی بهزیستی کشور، مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از دستگاه‌ها و نهادهای مسئول خواست تا برای ایجاد مراکز ترک اعتیاد زنان پای کار بیایند و افزود: در هیچ کجای کشور مشکلی برای زنان معتاد نداریم و هر شهری که نیاز به ایجاد این مراکز داشت، دستگاه های مختلف پای کار آمدند و بهزیستی نیز از صدور مجوز دریغ نکرد و منابع آن را تامین کرد اما فقط مشکل نگهداری زنان معتاد متجاهر در استان تهران وجود دارد.

فرید براتی سده افزود: در استان تهران از روز اول به نهادهایی که می‌خواستند در زمینه نگهداری معتادان متجاهر فعالیت کنند، پیشنهاد دادیم مراکز خود را به زنان اختصاص دهند. به طور مثال به نیروی انتظامی پیشنهاد دادیم مرکز سروش مهر با ۷۰۰ نفر ظرفیت را به زنان اختصاص دهند اما اینطور نشد.

وی اضافه کرد: همچنین مرکز شهید زیادیان می‌توانست برای زنان باشد اما آن هم میسر نشد. واقعیت این است که برای پذیرش زنان معتاد، هر مکانی نمی‌تواند مناسب باشد زیرا زنان شرایط خاصی دارند.

مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: اشل هایی در ایجاد مراکز نگهداری زنان معتاد داریم که باید رعایت شود به همین دلیل فضاها برای نگهداری زنان دارای اعتیاد به ویژه در تهران و شهرستان های استان تهران کمتر است. اما در حال تلاش برای رفع این کمبودها هستیم اکنون نیز ظرفیتی آماده شده تا در اختیار زنان معتاد قرار بگیرد.

براتی سده تاکید کرد:  تقریبا ۱۰ درصد معتادان کشور را زنان تشکیل می دهند و با توجه به اینکه بیش از ۱۲ درصد مراکز اعتیاد بهزیستی به زنان اختصاص دارد تناسب خوبی بین زنان معتاد و مراکز ارائه دهنده خدمات وجود دارد.

وی یادآور شد: به‌جز تهران در استان های دیگر در مراکز ماده ۱۵ و ماده ۱۶ مشکلی برای پذیرش زنان مصرف کننده مواد، نداریم. فقط در تهران ظرفیت نگهداری کم است که آن هم به تدریج باید بررسی شود تا بتوانیم آن‌ را برطرف کنیم.

براتی سده با بیان اینکه تمهیدات ایجاد مراکز فعال در حوزه اعتیاد زنان در استان های دیگر در حال آماده‌سازی و اجرا شدن است، افزود: به طورمثال مراکز بهزیستی در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و قم، پذیرش دارد. در تهران هم ظرفیت ۱۵۰ نفری به نیری انتظامی اعلام شده است.

وی با اشاره به اینکه زنان معتاد متجاهر در صورت دستگیری و انتقال به مراکز غربالگری و قرنطینه، حتما تست کرونا می شوند، تاکید کرد: تمام اقدامات سلامت که برای مردان انجام می شود برای زنان نیز انجام خواهد شد.

به گفته براتی سده، سال گذشته،  ۲۴ هزار و ۸۵۲ نفر در ۱۰۹ مرکز فعال در حوزه اعتیاد تحت نظارت بهزیستی، پذیرش شدند.

مراکز ماده ۱۶، مراکز ترک اعتیاد اجباری برای نگهداری و ارائه خدمات به معتادان بی خانمانی است که به طور علنی در خیابان ها به مصرف مواد می پردازند.  مراکز ماده ۱۵ نیز به مراکزی اطلاق می شود که مصرف کنندگان مواد به صورت داوطلبانه به آنها مراجعه کرده، در آنها اقامت می کنند و خدمات حمایتی می گیرند؛  درحقیت  مراکز ماده ۱۵ به مراکز تحت نظارت بهزیستی جهت نگهداری، درمان و کاهش آسیب اختیاری یا داوطلبانه معتادان اطلاق می شود.

همچنین بر اساس آخرین آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، اکنون ۲ میلیون و ۸۰۸ هزار مصرف‌کننده مواد مخدر در کشور وجود دارند که بالاترین مصرف مواد مخدر با بیش از ۶۶ درصد مربوط به تریاک است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->