رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است ناراحتی سرمربی پرسپولیس از عملکرد باشگاه در نقل و انتقالات کارتال به یک دلیل آل‌کثیر را نمی‌خواهد رضایت مربیان ترک پرسپولیس از آمادگی سروش و امیری گولسیانی می‌ماند، کنعانی می‌رود| انقلاب در دفاع پرسپولیس؟ حرف آخر کارتال: گندوز به کارم نمی‌آید تغییر ساعت مسابقات هفته پایانی لیگ برتر آماده‌باش جباری به بازیکنان استقلال | باانگیزه و باقدرت مقابل سپاهان بازی می‌کنیم دنیامالی: با «ورزش و جوانان» روابط ایران-یونان را توسعه می‌دهیم رفیعی در دسترس کارتال تراکتور در اهواز جام می‌گیرد واکنش باشگاه استقلال به مذاکره با بیرانوند تراکتور برترین تیم ایران در رنکینگ جهانی ماجرای صحبت‌های سردار آزمون درباره ایرانی نبودنش چیست؟ دنیامالی هم میزبانی مشهد را تأیید کرد توتومرکاتو: حالا یک طارمی جدید داریم چشمی هم بازی با سپاهان را از دست داد؟
سرخط خبرها

لغو بازی‌های سری A در پی در گذشت پاپ فرانسیس

  • کد خبر: ۳۲۷۹۲۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
لغو بازی‌های سری A در پی در گذشت پاپ فرانسیس
دیدار‌های باقیمانده از هفته سی‌و سوم سری A به دلیل درگذشت رهبر کاتولیک‌های جهان به زمان دیگری موکول شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان لیگ فوتبال ایتالیا با انتشار بیانیه‌ای از لغو چهار بازی امروز (دوشنبه) سری A به دلیل درگذشت پاپ فرانسیس خبر داد. رهبر کاتولیک‌های جهان امروز در سن ۸۸ سالگی درگذشت و با توجه به مراسم و تشریفات برگزاری مراسم مربوطه در واتیکان، مقامات فوتبال ایتالیا تصمیم گرفته‌اند که تمام مسابقات فوتبال در رده جوان و بزرگسالان را به زمان دیگری موکول کنند.

به این ترتیب دیدار تیم‌های تورینو – اودینزه، کالیاری – فیورنتینا، جنوا – لاتزیو و پارما – یوونتوس لغو و در زمانی دیگر که متعاقباً اعلام می‌شود، برگزار خواهند شد. از مسابقات هفته سی‌و‌سوم سری A ایتالیا، تاکنون ۶ دیدار برگزار شد که آخرین آنها شکست یک بر صفر شب گذشته میلان برابر بولونیا بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->