جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد

  • کد خبر: ۳۲۸۰۳۱
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد
قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری با بیمه دانا از اول اردیبهشت ۱۴۰۴ به امضای مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و مدیرعامل شرکت بیمه دانا رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، از انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان این صندوق با شرکت بیمه دانا برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. 

به گفته وی، این قرارداد که از امروز ظهر و از زمان امضای نهایی، یعنی اول اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، به مرحله اجرا رسیده است، پوشش بیمه‌ای حدود حداقل دو میلیون نفر از بازنشستگان کشوری و خانواده‌های محترم آنان را بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای تضمین می‌کند. 

وی افزود: این اقدام در راستای تعهد صندوق به ارتقای سطح رفاه و سلامت بازنشستگان و رفع دغدغه‌های درمانی آنان صورت گرفته است. 

دکتر میرزایی با ابراز خرسندی از نهایی شدن فرآیند انتخاب شرکت بیمه‌گر پس از یک دوره طولانی و دقیق، اظهار داشت: در مناقصه اولیه که به دلایل قانونی ابطال شد، چالش‌هایی وجود داشت، اما در مناقصه دوم با نظارت دقیق و رعایت تمامی جوانب حقوقی و مالی، شرکت بیمه دانا به‌عنوان برنده مناقصه انتخاب شد. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: این شرکت که از بدو تأسیس با تمرکز بر ارائه خدمات بیمه درمانی فعالیت کرده، سابقه‌ای درخشان در این حوزه دارد. بیمه دانا پیش‌تر حدود ۴ میلیون نفر از کارکنان وزارت آموزش و پرورش و رانندگان را تحت پوشش بیمه درمانی خود قرار داده و تمدید مکرر قرارداد‌های این شرکت نشان‌دهنده توانمندی و کفایت آن در ارائه خدمات باکیفیت است. 

وی در ادامه به نگرانی‌های بازنشستگان در پایان دوره قرارداد قبلی اشاره کرد و افزود: پیام‌های متعددی از سوی بازنشستگان عزیز دریافت کردیم که نگران وقفه در پوشش بیمه‌ای بودند. به همین دلیل، از ابتدای فرآیند مناقصه، تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا قرارداد جدید بدون کوچک‌ترین فاصله‌ای اجرایی شود. 

میرزایی ادامه داد: خوشبختانه امروز، همزمان با آغاز قرارداد، فهرست مشخصات تمامی بازنشستگان به حدود ۱۲ هزار مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه دانا ارسال شده تا خدمات درمانی بدون تأخیر در دسترس قرار گیرد. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین از برنامه‌ریزی برای گسترش شبکه مراکز درمانی طرف قرارداد خبر داد و گفت: علاوه بر ۱۲ هزار مرکز درمانی فعلی، از شرکت بیمه دانا خواسته‌ایم با مراکز درمانی دولتی که آمادگی همکاری دارند، مذاکره کنند تا این مراکز نیز به شبکه خدمات‌رسانی اضافه شوند. این اقدام می‌تواند دسترسی بازنشستگان به خدمات درمانی را بیش از پیش تسهیل کند. 

دکتر میرزایی با تأکید بر تعهدات صندوق و شرکت بیمه دانا، اظهار داشت: ما و شرکت بیمه دانا متعهد هستیم که حق بیمه و خسارات درمانی بازنشستگان و مراکز درمانی طرف قرارداد را به‌موقع پرداخت کنیم. این تعهد تضمین‌کننده ارائه خدمات باکیفیت و بدون وقفه به بازنشستگان عزیز خواهد بود. 

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری صمیمانه مدیران صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت بیمه دانا در فرآیند برگزاری مناقصه و انعقاد قرارداد، ابراز امیدواری کرد که این همکاری منجر به جلب رضایت کامل بازنشستگان شود. 

میرزایی افزود: امیدوارم در پایان دوره این قرارداد، بازنشستگان عزیز با رضایت و خرسندی از خدمات ارائه‌شده، شاهد تحقق اهداف ما در راستای خدمت‌رسانی شایسته به این قشر ارزشمند باشیم. 
جزئیات بیشتر در خصوص شرایط و مزایای این قرارداد، از جمله نحوه استفاده از خدمات و فهرست مراکز درمانی، به‌زودی از طریق کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی به بازنشستگان ارائه خواهد شد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->