آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد
سرخط خبرها

قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد

  • کد خبر: ۳۲۸۰۳۱
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد
قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری با بیمه دانا از اول اردیبهشت ۱۴۰۴ به امضای مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و مدیرعامل شرکت بیمه دانا رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، از انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان این صندوق با شرکت بیمه دانا برای سال ۱۴۰۴ خبر داد. 

به گفته وی، این قرارداد که از امروز ظهر و از زمان امضای نهایی، یعنی اول اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، به مرحله اجرا رسیده است، پوشش بیمه‌ای حدود حداقل دو میلیون نفر از بازنشستگان کشوری و خانواده‌های محترم آنان را بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای تضمین می‌کند. 

وی افزود: این اقدام در راستای تعهد صندوق به ارتقای سطح رفاه و سلامت بازنشستگان و رفع دغدغه‌های درمانی آنان صورت گرفته است. 

دکتر میرزایی با ابراز خرسندی از نهایی شدن فرآیند انتخاب شرکت بیمه‌گر پس از یک دوره طولانی و دقیق، اظهار داشت: در مناقصه اولیه که به دلایل قانونی ابطال شد، چالش‌هایی وجود داشت، اما در مناقصه دوم با نظارت دقیق و رعایت تمامی جوانب حقوقی و مالی، شرکت بیمه دانا به‌عنوان برنده مناقصه انتخاب شد. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: این شرکت که از بدو تأسیس با تمرکز بر ارائه خدمات بیمه درمانی فعالیت کرده، سابقه‌ای درخشان در این حوزه دارد. بیمه دانا پیش‌تر حدود ۴ میلیون نفر از کارکنان وزارت آموزش و پرورش و رانندگان را تحت پوشش بیمه درمانی خود قرار داده و تمدید مکرر قرارداد‌های این شرکت نشان‌دهنده توانمندی و کفایت آن در ارائه خدمات باکیفیت است. 

وی در ادامه به نگرانی‌های بازنشستگان در پایان دوره قرارداد قبلی اشاره کرد و افزود: پیام‌های متعددی از سوی بازنشستگان عزیز دریافت کردیم که نگران وقفه در پوشش بیمه‌ای بودند. به همین دلیل، از ابتدای فرآیند مناقصه، تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا قرارداد جدید بدون کوچک‌ترین فاصله‌ای اجرایی شود. 

میرزایی ادامه داد: خوشبختانه امروز، همزمان با آغاز قرارداد، فهرست مشخصات تمامی بازنشستگان به حدود ۱۲ هزار مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه دانا ارسال شده تا خدمات درمانی بدون تأخیر در دسترس قرار گیرد. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین از برنامه‌ریزی برای گسترش شبکه مراکز درمانی طرف قرارداد خبر داد و گفت: علاوه بر ۱۲ هزار مرکز درمانی فعلی، از شرکت بیمه دانا خواسته‌ایم با مراکز درمانی دولتی که آمادگی همکاری دارند، مذاکره کنند تا این مراکز نیز به شبکه خدمات‌رسانی اضافه شوند. این اقدام می‌تواند دسترسی بازنشستگان به خدمات درمانی را بیش از پیش تسهیل کند. 

دکتر میرزایی با تأکید بر تعهدات صندوق و شرکت بیمه دانا، اظهار داشت: ما و شرکت بیمه دانا متعهد هستیم که حق بیمه و خسارات درمانی بازنشستگان و مراکز درمانی طرف قرارداد را به‌موقع پرداخت کنیم. این تعهد تضمین‌کننده ارائه خدمات باکیفیت و بدون وقفه به بازنشستگان عزیز خواهد بود. 

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری صمیمانه مدیران صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت بیمه دانا در فرآیند برگزاری مناقصه و انعقاد قرارداد، ابراز امیدواری کرد که این همکاری منجر به جلب رضایت کامل بازنشستگان شود. 

میرزایی افزود: امیدوارم در پایان دوره این قرارداد، بازنشستگان عزیز با رضایت و خرسندی از خدمات ارائه‌شده، شاهد تحقق اهداف ما در راستای خدمت‌رسانی شایسته به این قشر ارزشمند باشیم. 
جزئیات بیشتر در خصوص شرایط و مزایای این قرارداد، از جمله نحوه استفاده از خدمات و فهرست مراکز درمانی، به‌زودی از طریق کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی به بازنشستگان ارائه خواهد شد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->