هلاکت ۴ شرور مسلح در خراسان رضوی فرماندار مشهد: آماده میزبانی از زائران رضوی در دهه کرامت هستیم اعتبار ۵۰ هزار میلیارد تومانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و دانش بنیان پزشکیان: اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی در اولویت است عراقچی راهی چین شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ژاپن برای کنترل تورم، قیمت سوخت و برق را کاهش می‌دهد انفجار مهمات ذخیره شده در منطقه «ولادیمیر» روسیه سردار فدوی: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی در محاسبات دشمنان نیست زمان جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سطح کارشناسی فنی اعلام شد + علت لغو جلسه چهارشنبه ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد حکم سنگین برای قاچاقچیان دو نفت‌کش خارجی در هرمزگان جزئیات تحریم‌های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو در دادگاه پاسخ‌گویی به اتهامات فساد حضور یافت گروسی: به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم روسیه: پوتین و سلطان عمان درباره ایران گفت‌و‌گو کردند امضای سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان با حضور وزیر کشور سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دوفوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور، سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی می‌شود پوتین با سلطان عمان دیدار کرد | نشست سران روسیه و کشور‌های عربی برگزار می‌شود + فیلم پژمان‌فر: ممنوع‌الخروجی فعالان اقتصادی از کشور در صورت ارائه وثیقه تضمنی لازم رفع می‌شود عارف: مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان اولویت ماست هشدار صریح سپاه به دشمنان انقلاب اسلامی: هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داشت رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به باکو تأکید بقایی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران سفر وزیر کشور به جمهوری تاجیکستان (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای و بریکس شد شیخ حسین عطوی توسط اسرائیل ترور شد آسوشیتدپرس: رسیدن مذاکرات به سطح کارشناسی نشانه پیشرفت سریع آن است
سرخط خبرها

ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد

  • کد خبر: ۳۲۸۲۱۷
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴
ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد
رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که امروز سه شنبه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در مورد موضوعات متعددی از جمله تجارت و ایران گفت‌و‌گو کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: اکنون با نتانیاهو (بی بی) نخست‌وزیر اسرائیل، در مورد موضوعات متعددی از جمله تجارت، ایران و ... گفت‌و‌گو کردم.

رئیس جمهوری آمریکا تماس تلفنی خود با نخست وزیر اسرائیل را «بسیار خوب» توصیف کرد و گفت: «ما در تمامی موضوعات در یک جبهه قرار داریم.»

افشای ناگهانی آغاز مذاکرات ایران و آمریکا نتانیاهو را غافلگیر کرده؛ کسی که به‌طور فزاینده‌ای همزمان با جنگ غزه، خواهان گزینه نظامی است.

ترامپ ۷ آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ نیز در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما در حال گفت‌و‌گو‌های مستقیم با ایران هستیم. ما روز شنبه نشست بسیار بزرگی خواهیم داشت. همه موافق هستند که انجام یک توافق بر انجام امور بدیهی ارجحیت دارد و بدیهی است. امری نیست که من بخواهم از آن استفاده کنم. "ما وارد مرحله بسیار خطرناکی شده‌ایم. "»

رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: «ما روز شنبه ملاقاتی بسیار بزرگ و بصورت مستقیم با آنها خواهیم داشت. بعضی‌ها می‌گویند که مذاکرات از طریق واسطه و با شراکت کشور‌های دیگر خواهد بود. خیر، ما با آنها مستقیما در تماس هستیم. شاید بتوانیم به توافق برسیم که برای ایران توافق خیلی خوبی خواهد بود، ولی فعلا قرار است روز شنبه در سطحی بسیار بالا با آنها ملاقات کنیم و ببینیم چه پیش می‌آید.»

دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفت‌و‌گو‌ها را سازنده و رو به جلو توصیف کردند. دور دوم گفت‌و‌گو‌ها نیز امروز شنبه ۳۰ فروردین ماه در شهر رم ایتالیا به میزبانی عمان برگزار شد و دور سوم مذاکرات شنبه آینده ششم اردیبهشت ماه در عمان برگزار خواهد شد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و رئیس هیات مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران درباره مذاکرات رم گفت که از چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، مذاکرات فنی در سطح کارشناسان آغاز خواهد شد و طبیعی است که کارشناسان فرصت بیشتری خواهند داشت تا وارد جزئیات شوند و طراحی یک چارچوب برای توافق را انجام دهند.

عراقچی با بیان اینکه شنبه ۶ اردیبهشت دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده برگزار می‌شود، گفت: ما مجدداً شنبه آینده در عمان ملاقات خواهیم کرد تا نتیجه کار کارشناسان را بررسی کنیم و ببینیم چقدر به حصول یک توافق نزدیک هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->